Melkein kuin kampaaja kotona! 9 mullistavaa hiustenhoitotuotetta, jotka helpottavat hiustenhoitoa
Kauneus
Melkein kuin kampaaja kotona! 9 mullistavaa hiustenhoitotuotetta, jotka helpottavat hiustenhoitoa
Kaipaatko hiuksillesi lisää kosteutta, suojaa muotoiluraudoilta tai ehkä vähän sävyä? Valitsimme uutuustuotteista parhaat erilaisiin tarpeisiin.
Teksti

Kuvat

Julkaistu 31.3.2021
Trendi
Hillitse harmaantumista. Harmittaako harmaat hiukset ja tuntuuko niitä tulevan koko ajan lisää? Phytonutrient Caffeine Infusion -suihke hidastaa hiusten harmaantumista. 37 e, Less is More.
Edullinen lämmönsuoja. Föönaajan, kihartajan ja suoristajan paras ystävä on hyvä lämpösuoja, joka pitää hiuksista huolen. Dream Length Frizz Killer on hiusseerumi, joka silottaa hiuksia ja suojaa lämmöltä. 5,75 e, L’oréal Paris.
Monitoimituote. Jos kylpyhuoneessasi ei ole tilaa lukuisille purkeille, valitse tuotteita, jotka sopivat moneen tarkoitukseen. Universal Hair Balm -hoitovoidetta voi käyttää föönauksen yhteydessä, hiusten yönaamiona tai kiharavoiteena. 15,90 e, Yves Rocher.
Helpota päänahan kireyttä. Hiuspohjan hieronta parantaa verenkiertoa ja voi lievittää stressiä. Hieronnan voi tehdä sorminkin, mutta Lovi Gua sha -kammalla se onnistuu myös tehokkaasti. 29,90 e, Yin your skin by Katja Kokko.
Tehty hävikkihedelmistä. Yksi isoista kosmetiikkatrendeistä on hyödyntää raaka-aineita, joita syntyy esimerkiksi ruokatuotannossa. Pulpe de Vie tekee tuotteita ylijäämähedelmistä ja -vihanneksista. Oh My Gold -kauneusöljy sopii hiuksille, kasvoille, vartalolle ja hierontaöljyksi. 17,85 e, Pulpe de Vie.
Helppo sävy kotona. Vuoden 2021 hiusväritrendeissä näkyy sekä lämpimiä sävyjä että hiuksen oman hiusvärin korostamista. Color Fresh Mask -suoravärinaamiolla saa hiuksiin luonnollisen sävyn. 19,99 e, Wella Professionals.
Puhdista hiuspohjasi kunnolla. Jos käytät paljon muotoilutuotteita, muista myös hiusten syväpuhdistus ja hiuspohjan kuorinta. Syväpuhdistava Hilla-sampoo kirkastaa hiusten omaa väriä ja poistaa muotoilutuotteiden jäämät. 19,50 e, Ekopharma.
Ehkäise hiusten ennenaikaista ikääntymistä. Ikä näkyy myös hiuksissa: harmaantuminen, kiillottomuus, oheneminen, hauraus. Siksi myös hiusten anti-ageing-tuotteita on pikku hiljaa tullut kauppojen hyllylle. Thermique Régénérant Anti-ageing on lämpösuojavoide, joka antaa hiuksille elinvoimaa. 45 e, Kérastase.
Jatka kampaajan hoitoa kotona. Milloin viimeksi kävin kampaajalla vain ottamassa hiushoidon? Räätälöidyt hiushoidot yleistyvät ja yksi uusimmista on Fibre Clinix. Siinä kampaaja arvioi hiuksesi ja valitsee hoidon sen perusteella. Kotihoitotuotteilla saa hoitotuloksen säilymään pidempään hyvänä. Fibre Clinix Hydrate Booster -kosteuttavia tippoja lisätään hius­naamioon. 19,90 e, Schwarzkopf.
Kommentoi +