Live shopping: Keskisen Kello x Lumoava
Mainos: Keskisen Kello
Live shopping: Keskisen Kello x Lumoava
Tutustu live shopping -tallenteeseen, saat huikean alennuskoodin Keskisen Kellon verkkokauppaan Lumoava-korujen tuotteisiin ja voit ostaa joululahjat poistumatta kotisohvalta!
5.12.2022

Haluaisitko ostaa läheisillesi tai itsellesi suomalaista käsityötä joululahjaksi? Nyt sinulla on siihen oiva tilaisuus, kun järjestämme live shopping -illan Keskisen Kellon ja Lumoava-korujen kanssa.

Live shopping -illan aikana juontaja Anne Leinonen keskustelee Lumoavan suunnittelija Inni Pärnäsen ja aluemyyntipäällikkö Mikko Suvannon kanssa korujen suunnittelusta, korutrendeistä ja joululahjoista.

Illan aikana live shoppingin seuraajat saavat alennuskoodin, jolla voi ostaa Keskisen Kellon verkkokaupasta Lumoava-koruja erikoishintaan!

Alennuskoodi

Koodilla LIVELUMOAVA (kaikki kirjaimet isolla) saat Keskisen Kellon verkkokaupasta -10 % lisäalennuksen jo alennetuista Lumoavan tuotteista aina 31.12.2022 saakka.

Katso live shoppingin tallenne alla olevasta ikkunasta.

Live shopping

Käyttöohjeet

  • Saat äänet kuuluville, näpäyttämällä kaiuttimen kuvaa.
  • Ostoskärrystä saat tuotelistauksen pois ja näkyviin. Mobiilissa viimeisimmät tuotteet tulevat aina näytön oikeaan reunaan. Ostoskärry ei ole ostokori.
  • Tuotelinkit vievät verkkokauppaan, mistä tuotteen voi ostaa.
  • Kommentointi tapahtuu puhekuplien kautta (vaatii rekisteröitymisen).
Jokainen Lumoava-koru toimitetaan korurasiassa, jossa on mukana korusarjan tarina runon muodossa.
Aito koru on pitkäaikainen hankinta, joka voi kulkea sukupolvelta toiselle.

Suomalaista käsityötä kierrätetystä kullasta ja hopeasta

Lumoava tarjoaa laajan valikoiman hopea- ja kultakoruja, monipuolisen malliston kihla- ja vihkisormuksia sekä laadukkaita ensilahja- ja kotituotteita. Lumoavan tuotteet ovat kestävä ja eettinen valinta ja sellaisia hankkimalla tuet suomalaista työtä.

Koru on aina hyvä lahja, sillä laadukas koru kestää aikaa ja on monella tavalla ekologinen ja pitkäaikainen hankinta. Lisäksi kulta ja hopea ovat kierrätettäviä materiaaleja. Lumovan koruissa käytetään aina 100 % kierrätettyä kultaa ja hopeaa.

Luomova on kuopiolainen korualan osaaja, jolla on taustallaan 80-vuotisen historian omaava ja jalometallialalla toiminut Lumoava Finland. Lumoava Finlandin pitkän historian ja vahvan korualan tuntemuksen ansiosta Lumoava perustettiin vuonna 2008.

Kommentoi +