Kynsilakat testissä! Näillä lakoilla teet trendikkäimmät lakkaukset
Kauneus
Kynsilakat testissä! Näillä lakoilla teet trendikkäimmät lakkaukset
Haetko lyhyttä suhdetta vai sellaista, joka kestää pari kolhuakin? Testasimme uutuuskynsilakat ja nämä lakat ovat suosikimme.
Teksti

Kuvat

Julkaistu 3.1.2022
Trendi

Tyylikkäimmät sävyt: Atelier Rouge

Jos etsit hienostuneita värejä ja kaunista pulloa, Atelier Rouge on hyvä valinta. Myös lakka on aidosti hyvä: kaksi kerrosta peittää kunnolla ja tuo kiiltävän pinnan.

Parasta: Kapea, siro sivellin, jonka ansiosta myös pienten kynsien lakkaaminen on siistiä.

Kuvassa sävy Matching Mocha, 9,90 e.

Valioluokkaa: Essie

40 vuotta täyttänyt Essie-kynsilakka on takuuhyvä valinta: kuivuu hyvin ja sivellin on mainio. Ainoa huono puoli: jos ihastut johonkin sävyyn, se saattaa olla myynnissä vain hetken. Hanki varastoon!

Parasta: Testin paras kestävyys, myös etusormen kynnessä, josta lakka kuluu usein helpoimmin.

Kuvassa sävy Mademoiselle,12,50 e.

Kiiiltävää pintaa: Oriflame

Vaikka tämä lakka on tarkoittu käytettäväksi geelipäällyslakan kanssa, sitä voi hyvin käyttää yksinkin. Se kestää hyvin, ja kahdella kerroksella saa peittävän ja kauniisti kiiltävän pinnan.

Parasta: Kun hankkii myös päällyslakan, kesto voi olla jopa 11 päivää.

The One Ultimate Gel Step 1 -geelikynsilakka, sävy Sienna, 11 e.

Luonnollisempi valinta: Yves Rocher

Epäilyttäähän se, kun kynsilakan pohjana on juurikkaista ja sokeriruo’osta tehty biomassa. Huoli on turha: kaksi kerrosta peittää hyvin ja pinnasta tulee kiiltävä. Kestää kauniina pari päivää eli ainakin yhdet juhlat.

Parasta: Kun pullo on pieni, voi ostaa juhliin sellaisenkin sävyn, jolle ei ole arjessa käyttöä.

Le Vernis Go Green, sävy Roosabeige, 9,90 e.

Pitkää ikää: Opi

Ensimmäisen kerros on läpikuultava ja hieman rantuinen, mutta toinen jo kaunis ja peittävä. Laatutuote ja runsas värivalikoima.

Parasta: Kuivuu nopeasti ja kestää testin toiseksi parhaiten.

Kuvassa sävy Graffiti Sweetie, 17,90 e.

Kuin geelikynnet: Lumene

Jos haluat geelikynsimäiset kynnet ilman geelikynsiä, kokeile tätä. Lopputulos on hehkuvan kiiltävä. Uusittu, leveämpi harja on tosi hyvä.

Parasta: Jo yhdellä levityskerralla melko hyvä pinta vaaleilla sävyillä – sopii myös niihin hetkiin, kun kynnet pitää lakata eteisessä matkalla ulos.

Pure Gloss -kynsilakka, sävy Nuppu, 5,90 e, Lumene.

Lakkaa trendikynnet

1. Värilliset kärjet. Lakkaa ensin kynsien kärki värillisellä lakalla. Voit jäljitellä lakalla kynnen valkoisen osan muotoa ja tehdä se ihan ohuesti tai paksummin. Anna kuivua ja lakkaa sitten koko kynsi vaalealla, hieman läpikuultavalla sävyllä.

2. Pallot ja viivat. Hanki ohut sivellin ja pistekynä – ja vakaa käsi. Niillä voit helposti koristella kynsiä lisäämällä yksivärisen lakan päälle viivoja, ruudukon tai vaikka pallomeren. Psst! Myös silmienrajaussiveltimellä ja hammastikuilla pääset alkuun!

3. Jako kahteen. Lakkaa kynsi kahdella värillä puoliksi. Jakolinja voi mennä pystysuoraan, vaakasuoraan tai viistoittain. Jo yksi kaksivärinen kynsi tuo hauskan säväyksen muuten yksivärisiin kynsiin.

Kommentoi +