Piristävät kynsikuviot - koristele kynnet pilkkutikulla
Kauneus
Piristävät kynsikuviot - koristele kynnet pilkkutikulla
Oletko kyllästynyt yksivärisiin kynsiin ja haluat kokeilla jotain uutta? Kokeile pirteitä kynsikuvioita, jotka teet helposti pilkkutikulla tai nuppineulalla!
Teksti

Kuvat

Julkaistu 7.4.2020
Kauneus ja Terveys

Pelkäätkö, että kynsien koristelu on vaikeaa? Aloita helpoista kynsikuvioista, joiden tekemiseen tarvitset vain kynsilakkaa ja pilkkutikun eli dotting toolin.

Metallikärkisiä pilkkutikkuja myydään kynsitarvikeliikkeissä, nettikaupoissa ja tavarataloissa. Halutessasi voit käyttää pilkkutikun tilalla esimerkiksi nuppineulaa tai muuta pallopäistä välinettä.

1. Leikkisät lehmityttökynnet

Lehmityttökynnet ovat nousseet isoksi trendiksi Instagramissa. Mustavalkoinen kuosi näyttää tyylikkäältä ja sopii lähes kaikkien asujen kanssa!

1. Lakkaa kynnet ensin valkoisella kynsilakalla. Lisää toinen kerros, jos pinnan väri jää epätasaiseksi. Anna kuivua.
2. Kasta pilkkutikun pää mustaan kynsilakkaan. Tee tikulla läiskämäisiä kuvioita kynsille. Tee läiskistä eri kokoisia ja muotoisia, niin kuosi näyttää mahdollisimman luonnolliselta.
3. Kun läiskät ovat kuivuneet, viimeistele lakkaus värittömällä, kiiltävällä päällyslakalla.

2. Keväiset kukkakynnet

Pilkkutikulla on helppo tehdä kynsille myös kukkia. Tähän tyyliin tarvitset pilkkutikun lisäksi ohuen siveltimen ja pumpulipuikon. Käytännössä voit kuitenkin käyttää myös pelkkää pilkkutikkua.

1. Lakkaa kynnet ensin haluamasi sävyisellä lakalla. Esimerkiksi vaaleanpunainen näyttää sievältä kukkien alla. Anna kuivua.
2. Kasta pumpulipuikko tai pilkkutikku kirkaspohjaiseen kimallelakkaan. Painele kimalletta kaikkien kynsien keskiosaan.
3. Kasta sivellin tai pilkkutikku valkoiseen lakkaan, ja maalaa kukille terälehdet. Jos käytät sivellintä, paina se pitkittäin kynnelle, jolloin saat terälehdistä pitkulaisia. Pilkkutikulla terälehdistä tulee pyöreitä.
4. Tee kukkiin keskustat mustalla kynsilakalla. Kasta pilkkutikku lakkaan ja paina kynnelle.
5. Kun kuviot ovat kuivuneet, viimeistele lakkaus kiiltävällä päällyslakalla.

Kommentoi +