Moni seerumi lupaa kosteutusta ja hehkeyttä iholle – mutta mitkä niistä todella toimivat? Valitsimme viisi parasta
Kauneus
Moni seerumi lupaa kosteutusta ja hehkeyttä iholle – mutta mitkä niistä todella toimivat? Valitsimme viisi parasta
Toimitus testasi 15 uutta kosteuttavaa seerumia ja valitsi parhaat eri tarpeisiin.
Teksti

Kuvat
,

Julkaistu 7.3.2022
Kauneus ja Terveys

Paras hajusteeton seerumi

Testin raikkaimman seerumin kosteuttavan vaikutuksen huomaa heti. Juonteet silottuvat ja iho suorastaan kukoistaa. Seerumissa on hyaluronihapon lisäksi ihon rakennetta parantavia peptidejä sekä ihoärsytyksiä ja kutinaa lieventävää ja ihovaurioita korjaavaa B5-vitamiinia.

It Cosmetics Bye Bye Lines Concentrated Derma Serum 25 e.

Paras seerumi aikuiselle

Ikääntyvälle iholle sopivassa, miedontuoksuisessa seerumissa on ihosolujen uusiutumista aktivoivaa A-vitamiinia, ihoa vahvistavaa ja suojaavaa E-vitamiinia ja kosteuttavaa hyaluronihappoa. Tehotiivisteen silottava vaikutus on nopea. Kiinteyttävää vaikutusta joutuu vähän odottelemaan.

Aco Age Delay Serum 23,50 e.

Paras seerumi kuivalle iholle

Ihoa kirkastava, tasapainottava ja vahvistava, hedelmäisen tuoksuinen tehotiiviste sopii erityisen hyvin kuivalle ja herkälle iholle. Sen tehoaine, vitamiinirikas propolisuute, on peräisin Amazonin sademetsistä. Seerumi jättää iholle pienen tahmeuden tunteen ja kaipaa siksi päälleen kosteusvoiteen.

Tonymoly Propolis Tower Barrier Build Up Serum 44,90 e.

Paras edullinen seerumi

Luonnonkosmeettinen monitoimituote tuoksuu marjoilta ja tehoaa nopeasti. Hyytelömäinen geelikoostumus sopii käytettäväksi kosteusvoiteen sijaan tai seerumin tapaan voiteen alla. Kosteuttavassa geelissä on puolukkaa, vadelmaa ja betaiinia.

Mossa Juicy Jelly 22,50 e.

Paras seerumi herkälle iholle

Testin ohuimmassa seerumissa on ihoa vahvistavia probioottisia uutteita, ferulahappoa ja E-vitamiinia. Tehotiiviste rauhoittaa talvesta ärhäköityneen ihon hetkessä. Tarkoitettu kuuriluontoiseen käyttöön, kuurin mitta on yksi pullollinen. Ainoa miinus hivenen partavesimäisestä tuoksusta.

Lancôme Advanced Génifique Sensitive 89 e.

Kommentoi +