Kolme tapaa pukea valkoinen kauluspaita
Tyyli
Kolme tapaa pukea valkoinen kauluspaita
Kuka sanoi, että kauluspaita on tylsä? Ei ainakaan 5 inch and up -blogin Sandra Hagelstam. Ota haltuun helpot asuyhdistelmät.
Teksti

Kuvat

14.12.2015
 |
Trendi

Arkiasun yllättäjä

Kauluspaita on vaatekaapin vastuuvapautuslauseke: sen pariksi voi pukea lähes mitä tahansa, ja voit aina luottaa siihen, että näytät tyylikkäältä. Kinkystä kiiltonahkahameestakin tulee arkivaate, kun puet sen pariksi ylös asti napitetun kauluspaidan. Vanha kunnon kasari-klassikko, olkapäille solmittu neule on nyt päivitetty: kiedo lempineuleesi olallesi epäsymmetrisesti niin, että se peittää vain toisen olkapään. Huivin korvike on kaunis ja käytännöllinen.

Toimistokelpoiset villahousut

Taidemuseoissa tämä tiedetään jo: vaalea tausta tuo teoksen parhaiten esille. Yhdistä veistoksellinen kaulakoru siis kauluspaidan kanssa. Valkoinen paitsi korostaa, myös kirkastaa: siksi se on loistava pari myös ajankohtaisille villakankaille. Trendin valinta? Harmaat leveät tweed-housut Stella McCartneyn hengessä. Liehulahkeet luovat illuusion todellista pidemmistä sääristä, ja sille mahdollisuudelle emme koskaan sano ei. Villa(kangas)housut eivät koskaan ole näyttäneet näin kuumilta.

Arki- ja ilta-asun ero? Mehukkaan värinen laukku. Tee perusponnarista juhlava kiepauttamalla hiussuortuvat ponnarin juureen niin, että ponnarin lenksu peittyy.

Asuste, jolla uudistat vanhat paidat

Sen, minkä taaksemme jätimme 2000-luvun alun jälkeen, löydämme taas edestämme. Siis kirjaimellisesti, sillä puhumme nyt pitkästä ja kapeasta huivista. Älä aliarvioi tätä pientä kankaan palaa: kapea huivi muuttaa konservatiisen kauluspaidan hetkessä kuumaksi. Jätä ylimmät napit auki, kiepauta huivi kerran kaulan ympäri, tee solmu solisluiden kohdalle, ja anna huivin päiden liehua vapaana. Eikö musta huivi puhuttele? Kangaskaupat myyvät silkkinauhoja kaikissa sateenkaareen väreissä edulliseen metrihintaan. Ja mikä parasta, tämä asuste sopii aivan kaikille.

Tyylit & malli Sandra Hagelstam/5 Inch and Up

Kommentoi +