Haussa graafiset, klassiset tai trendikkäät pokat? Kevään upea silmälasimuoti tarjoaa näitä kaikkia – millaiset silmälasit sopivat sinulle?
Tyyli
Haussa graafiset, klassiset tai trendikkäät pokat? Kevään upea silmälasimuoti tarjoaa näitä kaikkia – millaiset silmälasit sopivat sinulle?
Silmälasikehysten valinnassa voit hypellä eri tyylien ja värien välillä fiiliksen mukaan, sillä melkein kaikki on muotia: näyttävät värit, pienet yksityiskohdat ja ketjut kaupan päälle
Teksti

Kuvat

28.2.2022
 |
Kauneus ja Terveys

Suuri visio

Balmuir Catalina -silmälasikehykset 299 e, Instrumentarium.

Trendikkäät silmälasikehykset ovat vaihtelunhaluisen tyyligurun valinta. Juuri nyt pokissa näkee etenkin 1970-luvun vaikutteita, eli kehykset ja linssit ovat suurikokoisia ja laatikkomaisia. Toinen iso trendi ovat hennot mutta suuret metallipokat. Muodikas yhdistää silmälasikehyksiin takavuosilta tutun silmälasiketjun. Erityisen hyvä lisä ketju on lukulaseihin, jotta ne ovat helposti käden ulottuvilla.

Trendikkäät kehykset: ajattele isosti

Suuret laatikot, kahdeksan kulmaa vai ketjut kaupan päälle? Trendikkäistä kehyksistä löydät kaikki vaihtoehdot.

1. Sydämellisesti sinun! Irrotettavat sydänketjukoristeet tuovat leikkisyyttä yksinkertaisiin metallipokiin. Gucci Square Frame 400 e, gucci.com. 2. Retrohenkisen laatikkomaiset linssit ovat näiden kehysten juju. Kullanväriset aisat on koristeltu vähäeleisesti kristalleilla. Swarovski SK5352-kehykset 229 e, Silmäasema. 3. Kahdeksankulmaisuus on nouseva pokatrendi. Kehysten materiaali on ekologista bioasetaattia. Specsavers Luxe Dove Kristalli 189 e, Specsavers.
1. Hyvällä tavalla vinksahtaneilta näyttävät pilottilasit ovat yhtä aikaa eleetön ja huomiota herättävä asuste. Titaani tekee pokista huippukevyet. Boss 1284 -kehykset 279 e, Silmäasema. 2. Kevyet ja hillityn koristeelliset metallikehykset sekä näyttävä silmälasiketju ovat hienostunut yhdistelmä. Ketjun saa halutessaan irti. Chanel Pantos 695 e, Keops. Erilaiset printit ovat nyt in. Edullisissa pokissa kilpikonnakuosiin on sujautettu sinistä. Specsavers Avior 109 e, Specsavers.
1.Silmälasiketjut tekevät näyttävän paluun ja tuuraavat tarvittaessa koruja. Pearl Sunglasses Chain 13,95 e, NA-KD. 2. Miu Miu -silmälasiketju 320 e, Farfetch. 3. Huivin voi sitoa silmälasiketjuksi, jos sangoissa on sille sopivat silmukat. Balmuir Palma Twilly Scarf -silkkitvillihuivi 100 e.

Näkyy varmasti

Celine 500661 -silmälasikehykset 419 e, Keops.

Graafiset kehykset ovat valintasi, kun et pelkää erottua. Vahvasankaiset tai suurikokoiset pokat ovat näyttävä asuste jo itsessään ja antavat selkeät raamit kasvoillesi. Graafisten kehysten ei tarvitse olla mustat, värivaihtoehtoja on paljon. Asetaatin ja metallin lisäksi huomiota voi herättää esimerkiksi puisilla kehyksillä.

Graafiset kehykset ovat harkittu huutomerkki

Graafiset kehykset eivät pyytele anteeksi olemassaoloaan. Kokeile näyttäviä värejä tai luota klassiseen mustaan.

1. Klassiset mustat pokat ovat voimakas valinta. Nämä kehykset skarppaavat hetkessä väsynyttäkin ilmettä. Viktor & Rolf 04 219 e, Specsavers. 2. Munakoison väri on elegantti ja mustaa lämpimämpi valinta vaaleita kasvoja vasten. Gucci Round Frame 290 e, gucci.com. 3. Muodikas kahdeksankulmainen muoto ja kahden punaisen yhdistelmä saavat taatusti huomiota. L.A. Eyeworks Mx Busy 479 e, Keops.
1. Moniväriset ruskeat kehykset henkivät 1970-lukua. Liukuva sävytys pehmentää vahvojen pokien ilmettä. Unofficial 2029080 99 e, Nissen. 2. Aurinkoa ilmeeseen! Saranattomat, muotoon taivutetut puukehykset on valmistettu liimaamalla useita viilukerroksia toisiinsa. Kotimaiset. Kraa Kraa Velo 630 e, kraakraa.fi. 3. Kevyesti kissamaiset, 1950-luvun henkiset kehykset kohottavat piirteitä. Gucci GG0959O 349 e, Silmäasema.
1. Harry Potter -kehystrendi ei ole menossa minnekään! Pyöreähköjä mustia kehyksiä keventävät kullanväriset sangat. Fleye Sonne 299 e, Instrumentarium. 2. Klassinen kilpikonnakuosi pääsee oikeuksiinsa muhkeissa sangoissa. Miki Ninn MNOF0028 -kehykset 149 e, Instrumentarium.

Klassiset kehykset ovat eleetön apuri

Klassiset silmälasikehykset ovat juttusi, jos et halua, että pokat varastavat koko show’n. Ajattomat kehykset sulautuvat osaksi monenlaista tyyliä niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Metalli jatkaa yhä klassisten pokien trendimateriaalina sekä pyöreissä että suorakaiteen muotoisissa malleissa. Lisäksi valikoimissa on kestosuosikkia asetaattia.

Tommy Hilfiger 1838 DDB -silmälasikehykset 169 e, Instrumentarium.

Tärkeä sivurooli

Klassikot vilisevät pieniä mutta merkittäviä yksityiskohtia eleettömistä metallikehyksistä liukuväripokiin.

1. Kullanväristen kehysten tyylikäs yksityiskohta ovat kierteelle kieputetut aisat. Specsavers Ellarose 139 e, Specsavers. 2. Puuviilupokat tuovat kasvoille lämpöä ja ovat kevyet kantaa. Kotimaista designia. Woobs Lavia pähkinäpuusta 180 e, woobs.fi. 3. Suorakaiteen muotoisten pokien juju on muodikas vihreä väri. Kehykset on valmistettu ekologisesta bioasetaatista. Specasavers Luxe Spruce 189 e, Specsavers. 4. Mustalla terästetyt keveät pyöreät kehykset ovat moderni klassikko. Celine Round Metal Glasses 325 e, matchesfashion.com.
1. Läpikuultava asetaatti on muodikas materiaali. Harmaa väri on viileän tyylikäs valinta ja upea pari harmaan tai platinanvaalean tukan kanssa. Dbyd 2028929 e, Nissen. 2. Kilpikonnakuosiset kehykset ovat kestohitti, joka sopii moneen asuun. Unisex-malli. Billebeino Montauk 199 e, Silmäasema. 3. Kapeakin tehostevärinen yläreuna tuo nostetta kasvoille. Maltillinen kahdeksankulmaisuus sopii myös klassiseen tyyliin. Unofficial 2029100 129 e, Nissen. 4. Suorakaiteen malliset kehykset saavat uutta ilmettä pastellisesta liukuväristä. Edullinen valinta. Specsavers Claudia 89 e, Specsavers.bearciis es.

”Pidin kuvausten kaikista pokista”

Jutun malli Anna Berner, 47, on helsinkiläinen sisustussuunnittelija ja yrittäjä. Hän suunnittelee sisustuksia ja kalusteita yksityiskoteihin ja julkisiin tiloihin. Anna on intohimoinen värien käyttäjä, joka vierastaa mustaa pukeutumisessa.

Anna käyttää jatkuvasti silmälaseja ja hänellä on käytössään kaksiteholasit.

”Minulle kehyksissä on tärkeää, että ne sopivat kulmikkaisiin kasvoihini ja tuovat ilmeeseen lisäpiristystä. Olen satsannut laadukkaisiin linsseihin, jotta ne ovat mahdollisimman huomaamattomat käytössä. Kunhan näköni huononeminen pysähtyy, aion hankkia useat lasit, joita voin vaihdella. Pidin kuvausten kaikista pokista, yllättäen jopa pyöreistä, vaikken olisi itse valinnut sovittaa sellaisia.”

tyyli: Hanna Pesonen

meikki ja hiukset: Heidi Reponen

Kommentoi +