Haaveiletko tasaisesta, pehmeästä ja kirkkaasta ihosta? Löysimme 5 tehokasta kasvojen kuorinta-ainetta
Kauneus
Haaveiletko tasaisesta, pehmeästä ja kirkkaasta ihosta? Löysimme 5 tehokasta kasvojen kuorinta-ainetta
Kauneustoimittaja testasi 15 erilaista kasvokuorintaa ja valitsi niistä parhaat eri tarpeisiin.
Teksti

Kuvat
,

8.8.2022
 | Päivitetty 8.12.2023
 |
Kauneus ja Terveys

Paras edullinen kuorintageeli

Koivun kaarnalla ihoa kuoriva öljytön ja vegaaninen geeli sopii etenkin rasvoittuvalle ja seka­iholle mutta myös aurinko­voiteilla kyllästetyn normaali-ihon syväpuhdistukseen. Kuorivat rakeet ovat pieniä ja hellävaraisia. Ihosta tulee kertakuorinnalla raikas ja pehmeä.

Lumene Puhdas Syväpuhdistava Kasvokuorinta 9,90 e.

Paras kuoriva naamio

Epäpuhtaalle iholle tarkoitettu savinaamio ehkäisee rasvoittumista ja näppyilyä. Näppärä tuplatuote käy koko ylävartalon ja kasvojen kuorinnaksi sekä syväpuhdistavaksi naamioksi. Kuorinta-aine huuhtoutuu lämpimällä vedellä pois jopa yllättävän helposti.

Glamglow Supersmooth Clearing 5-Min Mask to Scrub 34,90 e.

Paras hajusteeton kuorintageeli

Rakeeton, vesipohjainen merilevä- ja riisinkuoriuutteita sisältävä geeli kuorii ihon tehokkaasti ja tippaakaan ärsyttämättä. Kuollut ihosolukko irtoaa siisteinä hippuina ja huuhtoutuu vedellä. Ja avot, ihosta tulee jopa hämmästyttävän pehmeä.

V10 Plus Water Based Peeling 36 e.

Paras luonnollinen kuorintageeli

Joka ihotyypille sopiva luonnonkosmeettinen kuorintageeli tekee ihosta aiempaa tasaisemman. Geelissä on ruusunmarjaöljyä, hellästi kuorivia kvartsihiukkasia, antioksidanttista hibiskusta ja mieto ruusun tuoksu.

Evolve Rose & Quartz Facial Polish 25,90 e.

Paras happokuorinta

Glykoli- ja salisyylihappoja sisältävä kuorinta­geeli levitetään iholle kätevällä tuubiin kiinnitetyllä siveltimellä. Hapot eivät kihelmöi eivätkä ärsytä ihoa, vaan raikas käsittely sopii kaikille. Ihosta tulee heti entistä kirkkaampi.

Clarins Beauty Flash Peel 45 e.

Kommentoi +