Kasvohoito kotona, onnistuu! Ihanat tuotteet ja täsmävinkit
Kauneus
Kasvohoito kotona, onnistuu! Ihanat tuotteet ja täsmävinkit
Ota nämä salaiset hoidot käyttöösi kotikylppärissä ja iho on kuin hoitolakäynnin jälkeen.
Teksti

Kuvat
,

Julkaistu 21.3.2022
Trendi

Tehokas naamio

Tehokas naamio viimeistelee ihonhoitorutiinin: se kirkastaa ja silottaa ihoa yön aikana. Tehoaineina ovat hapot sekä proteiinia ja A-vitamiinia sisältävä matkipapu, jolla on retinolin hyödyt muttei haittoja.

Dewy Bean Dream -yönaamio 110 e, Lilfox.

Happohoito kotona

Tätä on odotettu! Ammattilaishoidoista tunnettu Phformula loi pinnoitustuotteen kotikäyttöön. Voidekuorinnassa on happoja ja retinolia. Ensilehahduksen jälkeen iho rauhoittuu – ja näyttää harvinaisen hehkuvalta ja sileältä.

Dermabrasion-kuorintavoide 59 e, PHformula.

Kosteuttava pikanaamio

Pikanaamio sopii niille, joille ihonhoito on enemmän pakkopullaa kuin hemmottelua. Parissa minuutissa naamio sekä puhdistaa että kosteuttaa: bambu-aktiivihiili ja savi imevät talia ja kevyt happoyhdistelmä pehmittää ihoa.

Bamboo Pore Refining -naamio 38 e, Juice Beauty.

Juonteiden täydentäjä

Patykan täsmävoide on inspiroitunut pistoshoidoista: se kosteuttaa ja täydentää juonteita, eli toimii häivyttävän pohjustusaineen tavoin. Levitä paikallisesti ennen meikkiä.

Instant Wrinkle Filler -täsmähoito 42,90 e, Patyka.

Yönaamio käyttöön päivisin

Yönaamioiden ongelma: niitä ei muista levittää illalla. Tämä kosteuttava naamio sopii myös päiväkäyttöön. Lätkäise geelimäinen naamio kasvoille aamulla etätyöpäivän alkaessa ja ihastele raikastunutta ihoasi päivän päätteeksi.

Waso Yuzu-C Beauty -yönaamio 42 e, Shiseido.

Juttu on julkaistu Trendissä.

Kommentoi +