Kampausvinkki: tuuhea ponnari 10 minuutissa
Kauneus
Kampausvinkki: tuuhea ponnari 10 minuutissa
Kun ponnareita kiinnittää ovelasti kaksi päällekkäin, tyvi näyttää tuplapaksulta.
Teksti

Kuvat

11.7.2016
 |
Trendi

1. LEVITÄ LÄHES KUIVAAN TUKKAAN

muotoiluvaahtoa tai -suihketta. Föönaa hiukset täysin kuiviksi ja puristele samalla latvoja kämmenesi sisällä. Se tuo hiuksiin ilmavuutta ja nostaa esiin luonnostaan taipuisan tukan kiharat.

Tupeeraa kammalla tukan tyvi päälaelta ja takaraivolta: tupeerattava kohta on kooltaan ja sijainniltaan sama, jolle juutalaiset asettavat kipapäähineensä. Tukan tupeeraaminen päälaelta tuuheuttaa tyveä ja luo kampaukseen 60-luvulta tutun, edelleen ajankohtaisen takaraivolta muhkean siluetin. Kun tupeeraat tukan tyveä kammalla, tee aina kolme terävää tupeerausvetoa. Se riittää tuuheuttamaan tyven muttei tee takkuja.

2. JAA KOKO TUKKA

summittaisesti kahtia: etu- ja takaosioon. Niiden ei tarvitse olla keskenään samankokoiset eikä siistillä jakauksella rajatut. Kiinnitä takimmainen osio hiuslenkillä takaraivolle ponnarille.

3.VEDÄ ETUMMAINEN

hiusosio kohti takaraivolla olevaa ponnaria ja kiinnitä se hiuslenkillä jo aiemmin tekemäsi ponnarin päälle. Voilà: paksuntava tuplaponnari on paikoillaan. Jos hiuksesi ovat otsalta ohuet tai lyhyet, jätä ne eteen kehystämään kasvoja. Jos etutukkasi on pitkä, vedä se takaraivolle ponnarin sisään tai kiedo ponnarin ympärille.

Nypi lopuksi tukkaa löysemmäksi päälaelta, ponnarin tyvestä. Se saa hiukset näyttämään ekstramuhkeilta. Kampaus nyökkää 60-luvulle muttei edes yritä olla tiukkapipoisen rouvan repertuaarista. Lopputulos saa siis olla päältä muhkurainen ja vähän epäsymmetrinen. Nostele lopuksi ponnarilla olevia latvasuortuvia, tupeeraa kevyesti ja suihki hiusten väleihin lakkaa. Näin ponnari pysyy ilmavana. Jos tukkasi lässähtää helposti, voit suihkauttaa kevyesti lakkaa myös päälaelle.

Teksti Jenna Kämäräinen

Kuvat Johanna Laitanen

Meikki ja hiukset Jenny Jansson

Juttu on julkaistu aiemmin Trendissä.

Kommentoi +