Jyväskylän parhaat kirpputorit on nyt valittu! 7 ihanaa paikkaa, josta voit tehdä löytöjä tai myydä vaatteitasi
Kirpputorit
Jyväskylän parhaat kirpputorit on nyt valittu! 7 ihanaa paikkaa, josta voit tehdä löytöjä tai myydä vaatteitasi
Kysyimme kirpputorisuosituksia Kauneus ja Terveys -lehden sekä Eevan Facebook-kanavissa. Nämä seitsemän kiinnostavaa ja erilaista kirpputoria Keski-Suomesta saivat eniten mainintoja.
Teksti

Kuvat

Julkaistu 15.9.2023
Eeva

1.The Blue Train

Jyväskylän ytimessä, Kauppakadulla, sijaitseva vintagemyymälä. Sieltä löytää tarkasti valikoituja ja laadukkaita vintage- ja second hand -vaatteita. Kaupassa järjestetään myös kuukausittain musiikki-iltoja, jossa levyjä soittaa usein DJ Askim.The Blue Trainiin voi poiketa tekemään löytöjä arkipäivisin maanantaista perjantaihin sekä lauantaisin.

Kauppakatu 4, 40100 Jyväskylä

The Blue Train

2. Kirpputori Silinteri

Itsepalvelukirpputori, josta voi varata pöydän sekä vaaterekin omien tavaroiden ja vaatteiden myymistä varten. Myyjä voi seurata tavaroiden myyntiä helposti netistä. Ostajana täältä tekee hyviä löytöjä! Kirpputori Silinteri on avoinna maanantaista lauantaihin.

Kirrinkuja 1, 40270 Jyväskylä

Kirpputori Silinteri

3. Rebel Second Hand

Tämä laadukas second hand -liike toimii vastuullisesti, sillä sen liiketilan energia tuotetaan uusiutuvalla energialla. Kirppis sijaitsee Kauppakeskus Sokkarin 2. kerroksessa. Rebel ottaa myyntiin kaikenlaisia vaatteita ja asusteita, kunhan ne ovat hyväkuntoisia, ajattomia klassikoita tai trendikkäitä. Myyntipaikan pystyy valitsemaan 4 eri vaihtoehdosta, jotka eroavat esimerkiksi liikkeen ottaman provisiossa. Liikeessä tarjolla myös Rebel Teeleidin leivonnaisia! Rebel Second Hand on auki maanantaista lauantaihin.

Kauppakatu 24, 40100

Rebel Second Hand

4. Herttala

Pääosin second hand -verkkokauppana toimiva kauppa, josta löydät tyylikkäitä ja laadukkaita tarkoin valittuja ja kauniisti esille laitettuja, vaatteita, kenkiä sekä asusteita. Valikoimassa on muun muassa kotimaista designia, ajankohtaisia suosikkituotteita ja vintagelöytöjä. Herttalalla on myös kivijalka putiikki, josta voit varata maksuttoman seconhand-shoppailuhetken. Putiikki on myös auki ilman ajanvarausta perjantaisin klo 12-18 välillä. Herttala tarjoaa myös stailauspalveluja, kuten apua pukeutumiseen ja oman tyylin löytämiseen!

Kortesuonkatu 1, 40700 Jyväskylä

Herttala

5. Aava Kirppis ja Eko-Ompelimo

Entisessä tulitikkutehtaassa sijaitseva persoonallinen ja vintagetunnelmaa täynnä oleva vierailupaikka. Kirpparimyymälässä on tarjolla huollettuja ja edullisia vaatteita, astioita ja pientavaroita. Tuotteita voi myös lahjoittaa myytäväksi, tuotot käytetään alueen päihde- ja mielenterveystyöhön. Eko-ompelimo ottaa puolestaan vastaan tilaustöitä vaatteen tai muun tekstiilin korjaukseen, ja tuunaa vanhoista uutta kirpputorin puolelle. Aavasta löytyy myös Taidesaaren taiteilijayhteisön ArtShop, josta voit löytää erilaisia myyntituotteita ja teoksia. Aava Kirppis ja Eko-ompelimo on avoinna maanantaista perjantaihin.

Tikkutehtaantie 2, 40800 Vaajakoski

Aava Kirppis ja Eko-Ompelimo

6. Keskustan Kirppis

Perinteinen ja lämminhenkinen itsepalvelukirppis, joka sijaitsee Jyväskylän keskustassa. Kirpputori keskittyy myymään kaikenlaista pientavaraa kuten vaatteita ja asusteita, kodin sisustusta ja käyttötavaraa sekä leluja ja harrastusvälineitä. Myyjän on helppo seurata netistä, miten omat tuotteet myyvät. Kirpputori tarjoaa tuottotakuun kirpputorimyyjille eli mikäli tekemäsi myhyntituotot eivät kata pöytävuokraasi, Kirppis maksaa erotuksen. Voit myös varata "Drop-in" -myyntijakson, jolloin sinun ei tarvitse varata erillistä myyntipöytää vaan henkilökunta hoitaa sen puolestasi. Kirpputori on auki viikon jokaisena päivänä, lukuun ottamatta juhlapyhiä.

Vapaudenkatu 40 42, 40100 Jyväskylä

Keskustan Kirppis

7. Fida Secondhand

Suomen suurin kotimainen hyväntekeväisyysmymäläketju, jonka kirpputorin löydät muun muassa Jyväskylästä. Fida Seconhand -kirpputori arvostaa laajaa valikoimaa ja edullisuutta! Myynnissä on vaatteita, harrastustarvikkeita ja sisustustavaroita. Voit myös jättää lahjoituksesi vaatekeräyslaatikkoon! Fidan tekemät tuotot käytetään hyväntekeväisyysmyymäläketjun tekemään työhön yli 40 maassa. Fidan Jyväskylän myymälä on avoinna maanantaista lauantaihin.

Tapionkatu 12, 40100 Jyväskylä

Fida secondhand

Jäikö sinun suosikkisi listalta pois? Jatketaan hyvien vinkkien listaa kommenteissa!

Juttua muokattu 18.9.2023 kello 11: Tarkennettu jutun ingressiä.

6 kommenttia