Ihanaa muotia marketista! Nämä tyylit hurmaavat – ja säästävät kukkaroa
Muotia marketista
Ihanaa muotia marketista! Nämä tyylit hurmaavat – ja säästävät kukkaroa
Jos olet kuin suurin osa suomalaisista, nappaat vaatteita myös hevi-osaston lähituntumasta. Kävimme etsimässä kevään sadon mehukkaimmat tyylit.
Teksti

Kuvat

22.3.2023
 |
Trendi

Markettiin menossa? Poimimme helmet markettimuodin joukosta.

Levenevää luvassa

Jos olet vannoutunut pillifarkkujen käyttäjä, tämän kevään farkkutrendit tarvitsevat hieman totuttelua. Valitako suorat tai bootcut-lahkeet vai oletko valmis hyppäämään saman tien syvään päähän, superleveisiin? Psst! Housujen tuomaan erilaiseen siluettiin tottuminen voi viedä hetken, mutta mukavuuteen rakastuu saman tien.

Valkoinen paitis, jossa mustat painonapit 29,95 e, Tokmanni. Farkut 24,95 e, House/Prisma ja punosvyö 14,95 e, Prisma. 5-osainen kaulakorusetti 7,99 e, Miny/Tokmanni.

Hyvät verkostot

Tuntuuko asusi jotenkin tylsältä? Ratkaisu on sukkalaatikon päässä: verkkosukat. Säväyttävä valinta, joka sopii yllättävän moniin tyyleihin.

Harmaa bleiseri 69,95 e, Prisma. Reisitaskuhousut 26,95 e, Tokmanni. Helmet 33 e, Snö of Sweden / Prisma. Verkkosukkahousut 4,95 e, Prisma. Kengät kuvausrekvisiittaa.

Mainettaan rennompi

Bleiseri ei varsinaisesti ole rennon vaatteen maineessa, mutta onneksi maineen voi korjata. Kokeile yllesi väljää mallia tai kokoa tai kahta suurempaa versiota. Kääri hihoja tarvittaessa. Kun koko on mukava, vaate eksyy ylle huomattavasti useammin. Sitten vain yhdistelemään!

Harmaa bleiseri 69,95 e, Prisma. Bucket-hattu 8,95 e, Prisma. Helmet 33 e, Snö of Sweden / Prisma. Printti-t-paita 14,95 e, Tokmanni. Jazz-housut 34,99 e, Fire & Glory / Citymarket. Verkkosukkahousut 4,95 e, Prisma.
Harmaa bleiseri 69,95 e, Prisma. Korvarenkaat 2,99 e ja 5-osainen kaulakorusetti 7,99 e, Miny/Tokmanni. Farkkupaita 39,95 e, Tokmanni. Farkut 24,95 e, House/Prisma.

Kaulukset esiin

Tekivätkö koronavuodet sinusta collegeasujen suurkuluttajan? Onneksi asusta ei tarvitse luopua, vaikka tilanne vaatisi vähän skarpimpaa pukeutumista. Pue valkoinen kauluspaita alle ja satsaa näyttäviin jalkineisiin ja sukkiin.

Collegepaita 39,95 e ja -housut 39,95 e, Prisma. Valkoinen paitis 29,95 e, Tokmanni. Helmikorvikset 22 e, Snö of Sweden / Prisma. Verkkosukkahousut 4,95 e, Prisma. Valkoiset lenkkarit 24,99 e, Mywear/Citymarket.

Tunnusta väriä

Yhtä varmasti kuin keväällä muotiin tulevat raikkaat merimieshenkiset raidat (hiio-hei!) ja safariasut, tulee myös vaalea denim. Helpoin vaihtoehto on yhdistää farkkukangas valkoiseen, mutta se näyttää hyvältä myös yhtenäisenä tupladenim-asuna. Psst! Jos Bon Jovi -vaikutelma mietityttää, luota koruissa helmiin.

Farkkupaita 39,95 e, Tokmanni. Farkunsiniset leveälahkeiset housut 29,95 e, Prisma. Helmet 33 e ja helmikorvikset 22 e, Snö of Sweden/Prisma.

Villit kuviot

Kun tarvitset piristystä ja kahvi ei riitä, kokeile värikästä asua. Dopamiinimuoti kohottaa suupieliä joka kerta, kun vilkaiset peiliin.

Kukallinen paitamekko 69,95 e, Finlayson/Prisma. Huppari 34,95 e, Finlayson/Prisma.

Hellekausi alkaa!

Hellevaatteet yllä keväällä? Miksipä ei! Koska hellekausi on usein lyhyt, vaatteiden käyttöaikaa voi pidentää ottamalla ne käyttöön vaikka jo nyt. Kerroksia vain hihattomien vaatteiden ylle tai alle, eikä kukaan huomaa, että hellevaatteessa sitä tässä jo haaveillaan. (Palelijoille vinkiksi trendiläisten suosikki, marketista sekin: lämpöleggingsit.)

Hihaton raitamekko 19,95 e, Tokmanni. Ruskea paitatakki 34,95 e, Prisma. Kultaiset kierrekorvakorut 2,99 e, Miny/Tokmanni. Puuvillasukat 11,99 e, Sidostesukka/Citymarket. Loaferit 49,99 e ja topattu kassi 34,99 e, Mywear/Citymarket.

Päällekkäin

Tiesitkö, että uusimman selvityksen mukaan olisi vastuullista ostaa vain viisi uutta vaatetta vuodessa? Ajatus saa katsomaan vaatekaaappia uudella tavalla: mitkä vaatteet voisi pukea päällekkäin, mitä uusia yhdistelmiä vaatteista vielä saisi. Psst! Jos haluat tietää selvityksestä lisää: hotorcool.org .

Printti-t-paita 14,95 e ja raidallinen kauluspaita 29,95 e, Tokmanni. Farkut 24,95 e, House/Prisma. Helmikorvikset 22 e, Snö of Sweden / Prisma. Valkoiset varsilenkkarit 84,99 e, Mywear/Citymarket.

Tyttö ja helmikorvakoru

On klassisen vinkin vuoro: jos asu tuntuu liian rennolta tai urheilulliselta, kaiva korulaatikoitasi. Perinteiset helmikorvakorut tuovat asuun ripauksen eleganssia. Katso samalla korulaatikkoasi tarkemmin: kannattaako juhlakorut jättää vain juhliin vai olisiko niille sijaa arjessasi?

Rugbypaita 24,95 e, bucket-hattu 8,95 e ja ruskea vyö 16,95 e, Prisma. Farkut 24,95 e, House/Prisma. Helmet 33 e ja helmikorvikset 22 e, Snö of Sweden / Prisma Valkoiset varsilenkkarit 84,99 e, Mywear/Citymarket.

Tyyli Annika Rantala

Meikki & hiukset Anu Levy

Malli Kirsikka Haila / Paparazzi Model Management

Juttu on julkaistu Trendissä 2/2023.

4 kommenttia