Hyvästi, harmaat työpäivät! Värikkäät asut piristävät tavallisen tiistainkin – Ira Hammermann esittelee tyylin
Työmuoti
Hyvästi, harmaat työpäivät! Värikkäät asut piristävät tavallisen tiistainkin – Ira Hammermann esittelee tyylin
Rennot työvaatteet ei kiristä eikä purista. Poimi värikkäät ideat omaan tyyliisi.
Teksti

Kuvat

6.11.2023
 |
Eeva

Tauon paikka

Kun paita ja housut ovat kuosiltaan yhtenäiset, kiireisen aamun vaatevalinta helpottuu. Kapeat sikarimalliset housut antavat ryhtiä ja kontrastia laatikkolinjaiselle paidalle. Asun kuosista neuletakkiin napattu väri selkeyttää kuosikimaraa. Siistit tossut ovat toimistokelpoiset.

Vajaamittaiset housut 39,95 e ja väljä paita 29,95 e, Zara. Mohairsekoitteinen neuletakki etutaskuilla 179,99 e, Nanso / Marsaana Communications. Hopeakorvakorut punaisilla kvartsikivillä 39 e, Linda Toye Jewellery. Satiinipintaiset sisätossut 160 e, Edly Helsinki / Miltton Studios. Leena Kleemolan teos Vaatimus on osa Art of Basware -kokoelmaa.

Iloisin terveisin

Kesän iloisista väreistä voi nauttia muulloinkin kuin kesällä.

Raidalliseen neuleeseen on helppoa yhdistää monenvärinen alaosa. Liukuvärjätty puhelinkuori piristää harmaankin työpäivän. Kashmirneule 339 e, Weekend Max Mara Helsinki. Puhelimen suojakuori 3,60 e, Normal.

Selvät sävelet

Kevyt villamekko on varma ja monikäyttöinen valinta työasuksi vuoden ympäri. Sen päälle voi pukea bleiserin, alle kauluspaidan tai uumalle kietoa vyön. Mekon pituudesta riippumatta jalkaan voi sujauttaa niin saappaat, korkkarit kuin lenkkaritkin.

Polvipituinen villasekoitemekko 179,95 e, Part Two / DK Company.

Vihreät valinnat

Kun asun sävymaailma on yhtenäinen, siihen voi koota niin sporttisia kuin juhlaviakin elementtejä. Ruudut ovat yksi sesongin ykköstrendeistä, niin selkeinä kuin tyyliteltyinäkin versioina.

Raakareuna luo kultalankasomisteiselle jakulle kivaa kontrastia. Reiluun kirjekuorilaukkuun sujahtaa pieni läppäri. Vuoriton buklee-bleiseri 319 e, Mos Mosh / Villa Tremondo. Printti-t-paita 14,99 e, H&M. Joustava silkkihame 350 e, Balmuir. Eripari-korvakorut 27,90 e ja 19,90 e, Kaiko / Miltton Studios. Kohokuvioitu laukku 445 e, Mansur Gavriel / Stockmann. Paksupohjaiset lenkkarit 94,95 e, Adidas Originals / Miltton Studios.

Ideat lentoon

Bleiserin solmittava vyö ja leveät lahkeet antavat housupuvulle huolettoman ilmeen. Joustava materiaali pitää ryhtinsä ja on miellyttävä päällä. Sävy sävyyn soinnutettu kauluspaita pitää asun yksinkertaisen tyylikkäänä. Traktoripohjaiset nahkaloaferit ovat mukavat ja trendikäs vaihtoehto koroille.

Bleiseri 79,95 e ja prässihousut 39,95 e, Zara. Joustava kauluspaita 119 e, Mos Mosh. Helmikorvakorut 87,17 e, Karo Koru / Miltton Studios. Hopeinen rannekoru 179 e, Lumoava / Rianno Communications. Nahkainen pussukkalaukku 195 e, Marimekko / Miltton Studios. Solkisomisteiset loaferit 219 e, Vamsko / Polhem Finland.

Onko jo lounasaika?

Neule ja midimittainen hame ovat aina toimiva, klassinen yhdistelmä. Pohjepituisen vekkihameen seuraksi valitaan kunnolla korkeat korot. Nahkainen baseball-takki suojaa tuulelta. Toppalaukkuun mahtuu kaikki tarpeellinen, ja sen pehmeä sisus suojaa tavaroita kolhuilta.

Frillasomisteinen neule 199,90 e, Ted Baker / ACC3SS Finland. Kuosillinen hame 229,90 e ja kevyesti topattu takki 1 699,90 e, Gant / Marsaana Communications. Toppalaukku 79,95 e, Part Two / DK Company. Joustovartiset nilkkurit 39,95 e, Zara.

Kuvauspaikka Basware Oy.

Meikki ja hiukset Ia Luhtanen

Kommentoi +