Haluatko hiuksiisi pysyvän värin ja kauniin kiillon? Leenan hiusmuutos syntyi kasviväreillä – lue 5 vinkkiä onnistuneeseen kasvivärjäykseen
Kauneus
Haluatko hiuksiisi pysyvän värin ja kauniin kiillon? Leenan hiusmuutos syntyi kasviväreillä – lue 5 vinkkiä onnistuneeseen kasvivärjäykseen
Hiuksille hellä kasvivärjäys tuo tukkaan upean sävyn ja kiiltoa. Lukijamalli Leenalle selvisi myös kestävien kiharoiden salaisuus.
Teksti

Kuvat

21.3.2022
 |
Kauneus ja Terveys

Leena Varonen, 53

Työ: vastaava ohjaaja kehitysvammaisten asumisyksikössä

Asuu: Espoossa

Perhe: kaksi aikuista lasta ja kaksi lapsenlasta

Muutoksen tavoite: saada kaunis tumma hiusväri ja ryhdikäs malli

Leena Varonen ennen hiusmuutosta.
Leena käyttää liimattavia tekoripsiä, mutta lähes samaan lopputulokseen pääsee taivuttamalla ripset ja kerrostamalla ripsaria kolme kerrosta.
Kiharoista tulee kestävät, kun iisäät tukea antavan muotoilutuotteen ennen kiharrusta ja annat kiharoiden jäähtyä. Jos kosket tukkaan liian pian, kiharat suoristuvat.
Sopiva sekoitus. Kun kasviväri sekoitetaan useasta sävystä, sen vivahteikkuus pääsee kauniisti esille.

”Pesun jälkeen kiilto tuntuu näpeissä ja näkyy peilistä. Hiukset ovat täyteläiset. Tykkään valtavasti.”
Leena Varonen

Näin hiusten kasvivärjäys onnistuu – kampaajan 5 vinkkiä

Tiina Matilda Suhonen kertoo, miten kasvivärjäys onnistuu.

1. Kerro kaikki

Kun hiusten aiemmat käsittelyt ovat kampaajan tiedossa, hän osaa valita juuri sinulle sopivat värit.

2. Päätä värisi

Uudet kasvi­värit mahdollistavat niin vivahteikkaan vaaleat, syvän tummat kuin räiskyvät punaiset sävyt. Kasviväri tuo kosteutta ja kiiltoa ja parantaa sekä hiusten että hiuspohjan kuntoa.

3. Anna aikaa

Kasviväri kehittyy täyteen hehkuunsa parissa päivässä. Parhaan tuloksen saat, kun et pese hiuksia kahteen päivään käsittelyn jälkeen.

4. Valitse sopiva kesto

Kasvivärit pysyvät hiuksissa pitkään. Jos kuitenkin haluat vaihtaa väriä usein, yrttisävytys voi olla hyvä vaihtoehto. Sen sävyt haalistuvat pehmeästi pois.

5. Hoida oikein

Kun hiuksia värjää kasviväreillä tarpeeksi kauan, hiusten kunto paranee ja eron entiseen huomaa. Kasvivärjätyille hiuksille sopivat hyvin luonnonkosmetiikkasarjojen sampoot, hoito­aineet ja jätettävät hoitoaineet.

Ekokampaaja, kouluttaja Tiina Matilda Suhonen vinkkaa, miten hiusten kasvivärjääminen onnistuu.

Kokeile näitä

1. Luonnonkosmetiikkasarjan ripsiväri tuuhentaa ripsiä. Mádara Deep Matter Bold Volume Mascara 24,50 e. 2. Hajusteeton luonnonkosmetiikkasampoo auttaa säilyttämään hiusvärin hehkun. Ekopharma Mustikka Kasvivärishampoo 19,90 e.

Kommentoi +