Hellehelmat, kaftaanit ja muut kesän vilpoisimmat vaatteet - katso näppärät ideat vaatteiden yhdistelyyn
Kesän mekot
Hellehelmat, kaftaanit ja muut kesän vilpoisimmat vaatteet - katso näppärät ideat vaatteiden yhdistelyyn
Tänä kesänä avaamme mekon nappeja, puemme housut alle ja ihastumme hihoihin. Tässä kesän ihanimmat kesämekot.
Teksti

Kuvat

Julkaistu 14.7.2023
Trendi

Draaman tajua

Joskus kauneus tiivistyy yksityiskohtiin – niin kuin tässä maksimekossa. Katso nyt noita hihoja ja pääntien piparkakkureunaa! Mekossa voit tuntea olevasi osa suurta pukudraamaa.

Maksimekko 735 e, Abodi/Zalando.

Ihan maksimit

Jos rakastat pitkiä, runsaita hameita, olet varmasti kuullut tämän tyylisäännön: jos alaosa on runsas, pidä yläosa niukkana. Sääntö on edelleen varsin hyvä, mutta sekin on tehty rikottavaksi. Kokeile pitkän hameen parina myös reilusti runsaampia yläosia. #överit

Liivi 139 e, Gestuz. Pitkä hame 250 e, Marimekko. Mustavalkokuvioinen huivi 149,99 e, Gant. Huopahattu 295 e, én Hats. Paksupohjaiset loaferit 269 e, Vamsko.

Jos lähdet reissuun vain pienillä matkatavaroilla, pakkasithan mukaan monikäyttövaatteita? Suosittelemme paitamekkoa: siitä saa helposti kaksi asua vain nappeja sulkemalla ja avaamalla.

Paitamekko 79,99 e ja housut 59,99 e, Mango.

Hihat heilumaan

Klassinen paitamekko saa ihan uuden, rennomman ilmeen, kun hihoissa on tilaa. Kiitämme ideaa: se sopii hyvin hellepäiviin, jolloin kiinnostavat lähinnä piña colada ja ilman kiertäminen.

Paitamekko 239,95 e, Mykke Hofmann / Zalando. Buckethattu 225 e, én Hats. Mokkaloaferit 249 e, Vamsko. Nilkkasukat 14,99 e, H&M.

Suurenmoinen juttu

Etkö ole yhtään mekkoihmisiä, mutta helmojen hilpoisuus kutsuisi? Jättikokoinen huppari tai takki saattaisi olla hauska vaihtoehto. Unohda kokonumerot sovituskopissa!

Huppari 650 e, Sunchase. Korvikset Murano-lasista ja helmistä 225 e, Aida Impact.

Päällekkäin

Joko olet innostunut käyttämään taas hametta ja housuja samassa asussa? Ai et? Kokeile nyt! Etenkin liehuvat lahkeet saavat sinut näyttämään siltä kuin olisit juuri tulossa muotinäytöslavalta.

Mekko 379 e, Sand Copenhagen. Leveät farkut 139 e ja liituraitableiseri 279 e, Gestuz. Bootsinilkkurit 195 e, Unisa. Hellehattu 199 e, KN. Lasipallokorvakorut 9,99 e, Reserved.

Kesäkaveri

Jos pitäisi valita kesän helpoin vaate, top kolmoseen pääsisi kaftaani. Väljä vaate on omiaan aamukahvilla, rannalla, illalla saunan jälkeen –ja missäpä ei! Jos kaipaat vaihtelua, kokeile vyötä tai vaihda ne rantalipokkaat hetkeksi korkoihin.

Hapsumekko 380 e, by Malene Birger / Zalando. Korvikset Murano-lasista ja helmistä 160 e, Aida Impact.

Samaa maata

Mekko vai hame – kas siinä pulma! Jos on mahdollisuus ostaa samasta kuosista niin ylä- kuin alaosa, tartu tilaisuuteen. Saat rakennettua niistä paitsi mekkohenkisen kokonaisuuden myös monta erillistä asua.

Paita 190 e ja hame: 280 e, Samuji. Aurinkolippa 89 e, Sunchase. Bootsinilkkurit 185 e, Unisa.

Tyyli Annika Rantala

Meikki & hiukset Essi Kylmänen

Malli Iisa R / As YouAre Agency

Kuvauspaikka Tuomarinkartanon Kilpatalli

Hevonen Shahh

Hiukset Kevin.Murphy

Juttu on julkaistu Trendissä 5/23.

1 kommentti