Ihastuttaako Emily in Paris -sarjan tyyli? Näillä 5 helpolla vinkillä teet tyylistäsi Emilyn kaltaisen
Inspiroiva tyyli
Ihastuttaako Emily in Paris -sarjan tyyli? Näillä 5 helpolla vinkillä teet tyylistäsi Emilyn kaltaisen
Emily in Paris -sarjan puvustus ihastuttaa, sillä se on paitsi värikäs myös yllättävä. Listasimme 5 asiaa, joilla omaa tyyliä voi säätää asteen lähemmäksi Emilyä.
Teksti

Kuvat
,

27.9.2023
 |
Eeva

Huippusuosittu Emily In Paris -sarjassa seurataan chicagolaisen Emily Cooperin vauhdikasta elämää, kun hän muuttaa työnsä perässä Pariisiin.

Vaikka tapahtumat kiinnostavat sinänsä, monia ihastuttaa myös Emilyn värikäs ja räiskyvä tyyli. Analysoimme tyylin salat ja laadimme listan, millä viidellä vaatteella tai asusteella voi luoda tyylinsä asteen verran enemmän Emilyksi.

1. Näyttävät kengät

Jeffrey Campbell By Golly -ylipolven saappaat 290 e, Asos.

Emily on nähty sarjassa useissa näyttävissä kengissä. Muistamme ainakin yhdet pinkit, vaaleanlilan kuin myös hohtavan turkoosit – ja vihreät, upeat saappaat. Hanki siis yhdet näyttävät, värilliset saappaat, joilla mustakin asu näyttää heti värikkäämmältä. Olisitko valmis korkeisiin korkoihin tai yli polven ulottuviin saappaisiin?

2. Hauska hattu

Signature Bouclé -hattu 119, Karl Lagerfeld/Farfetch.

Jos jokin on varmaa Emilyn tyylissä, niin se miten hyvin hän valitsee ja käyttää päähineitä. Viime vuosien suosikkihattu, bucket hat, on Emilylle ominainen, mutta hän käyttää myös muunlaisia hattuja ja huivejä. Jos Emilyltä kysyisi, hän varmaan sanoisi: "Mitä kuviollisempi ja värikkäämpi hattu, sen parempi.

Värikäs trenssi, päähine ja näyttävät kengät – siinä on Emilyn tyylin salaisuuksia.

3. Retro liivi

Sleeveless patterned jumper -liivi 265, Claudie Pierlot.

Kuviollinen liivi voi olla yhtä aikaa rento ja skarppi. Kun valitsee heleänvärisen liivin, se sopii pariisilaiselle tyylitaiturillekin. Jos haluat väriä, etsi 1970-luvun tyylistä inspiroituneita, retrokuvioisia liivejä.

4. Käsilaukku kuin karkki

Katy Leather Cross Body -laukku 297 e, Kate Spade.

Upeat laukut ovat Emilyn tyylin näkyvämpiä yksityiskohtia. Emilyllä tuntuu olevan käytössä lukuisia erilaisia pikkulaukkuja. Niitä yhdistävät värikkyys ja räväkkyys.

Jos tiedät, ettei Barbie-pinkin värinen laukku tule käyttöön usein, olisiko valintasi vaaleampi pinkki laukku.

5. Tyrmäävä trenssi

Olkatopattu PU-trenssitakki 115 e, NA-KD.

Mitä olisikaan Emilyn tyyli ilman upeaa trenssiä? Vaikka Pariisissakaan ei sää aina suosi, tyylikkäällä takilla saa lisättyä asteen kirkkautta päivään.

Pirteän värinen trenssi tai printtikuvioinen trenssi ovat mainioita valintoja, kun jäljittelee Emilyn tyyliä.

Kommentoi +