Ihastuitko hittisarja Bridgertonin tyyliin? Nämä 5 vaatekokonaisuutta tuovat sarjan tyylin ihanasti nykyaikaan
Muoti
Ihastuitko hittisarja Bridgertonin tyyliin? Nämä 5 vaatekokonaisuutta tuovat sarjan tyylin ihanasti nykyaikaan
Bridgerton-sarjassa ihastuttivat niin pastelliset sävyt kuin ylellinen tyyli. Näillä vinkeillä tuot ripauksen samanlaista yläluokan tyyliä niin arki kuin juhlapukeutumiseen.
Teksti

Kuvat
,

Julkaistu 7.7.2023

Yltäkylläisesti draamaa, ihmissuhdehuolia ja mitä näyttävimpiä asukokonaisuuksia! 1800-luvulle sijoittuva menestyssarja tempaisee mukaansa seuraamaan Englannin yläluokan elämää, jossa niin etsitään rakkautta kuin tasapainotellaan muiden odotusten ja omien toiveiden välillä.

Bridgertonin toisen tuotantokauden puvustajana toimi Emmy-ehdokkaaksikin valittu Sophie Canale.

Mutta millaisia asuja heidän arkeen ja juhlaan kuuluukaan! Upeita!

Näillä vinkeillä voit tuoda yläluokan tyyliä myös omiin asuihisi.

1. Pienet, mutta ihanat yksityiskohdat

Kullanvärinen helmilaukku 27 e, Asos Design. Sormus 27,99 e. Mekko 99,99 e, Mango. Pinkit tekonahkakorkokengät 69,95 e, Zara. Kaksirivinen helmipanta 8,99 e, DesignB London.

Bridgerton-sarjan asuissa on paljon pastellisävyjä ja tyylikkäitä koruja. Samanlaisen juhlavan tyylin saa valitsemalla esimerkiksi vaaleanpunaisen mekon ja kengät ja yhdistämällä ne kulta- tai helmikoruihin.

Sarjassa mekkojen helmat ovat usein isoja ja peittäviä, mutta nykyaikaisemman asun saa, kun valitsee keveämmän ja hieman frillamaisen mekon.

Haluatko myös Bridgerton-hiukset? Tee iso nuttura, koristele helmipannalla ja tee muutama kihara hiusten etuosaan.

2. Minimalistisen valinta

Toppi 14,95 e ja hame, 29,95 e, Nakd. Pinkit korkokengät 59,99 e, Mango. Hopeiset helmitappikorvakorut 35,00 e, Lykka. Hiuskoriste 29,99 e, Ninja.

Jos et ole frillojen ystävä, Bridgerton-henkinen asu syntyy myös ilman niitä. Valitse silloin linjakas hame ja toppi mielellään samansävyisenä ja valitse koruiksi hopeaa ja helmiä. Asun voi viimeistellä kevyillä sandaleteillä.

Jos haluat boheemin hiustyylin, tee kiharat ja jätä hiukset auki. Silotellumpi vaihtoehtona on yhden päähenkilön Kate Sharman usein käyttämä sivuletti.

Toisen tuotantokauden puvustuksessa pyrittiin keskittymään yhä enemmän yksityiskohtiin ja eri värimaailmojen runsaseen hyödyntämiseen.

3. Lilaa sen olla pitää

Liivi 285 e, pusero 345 e ja sortsit 295 e, Pinko. Kaulakoru 108,50 e, Swarowski. Saappaat 166,99 e, Asos Design.

Brigertonissa ei usein lilaa ja laventelia kaihdeta! Samanhenkisen asun saat, kun pukeudut päästä varpaisiin samansävyiseen lilaan. Näyttävät hihat ja röyhelöt sopivat hyvin aikakauden tyyliin.

Asuun myös sopii valkoiset tai vaaleat pitsihansikkaat, joita sarjassa nähdään usein.

Hopeinen tai timanttinen, mahdollisimman koristeellinen, kaulakoru riittää asun koruksi.

4. Ripaus särmää

Kukkakorkokengät 59,99 e, Mango Online Exclusive. Päähine 19,99 e, Ninja. Maksimekko 255 e, Maje. Keinonahkatakki 49,95 e, Zara. Sormettomat pitsihansikkaat 136,95 e, Cornelia James.

Kaipaatko asuun vähän enemmän särmää? Yhdistä silloin lilaan mustaa, tekonahkaa ja kimallusta. Silloin yksinkertaisen kaunis mekko muuttuu astetta räväkämmäksi.

Jos kaipaat asuun lisää asusteita, voit valita sormettomat pitsihansikkaat, näyttävät sandaletit ja glitterhiuspannan.

5. Klassinen valinta

Nauhaolkaiminen mekko 59,95 e, Zara. Kyynelkorvakorut 49 e, Lykka. Hopeanväriset kimallekorkokengät 119,99 e, Steve Madden. Lila farkkutakki 233,50 e, Boss.

Matkalla juhliin, joissa melkein voisi pukeutua kuin Bridgertonin suurimmissa tanssiaisissa?

Valitse silloin mekko, jossa on maltillisesti yksityiskohtia - ehkä yksi iso rusetti selässä riittää. Glamouria asuun tuo kimaltavat kengät ja korut. Takiksi kannattaa valita mekon kanssa samaa sävyä oleva takki.

Bridgertonin tanssiaisissa hiukset olivat aina tyylikkäillä nutturoilla. Sellainen sopisi mainiosti myös tähän asuun.

Mikä näistä viidestä asusta on suosikkisi? Kommentoi alle!

1 kommentti