Tee se itse -kuorinta, pikakaunistaja ja muut ammattilaisten vinkit käsien ja kynsien hoitoon
Suosikkituotteet
Tee se itse -kuorinta, pikakaunistaja ja muut ammattilaisten vinkit käsien ja kynsien hoitoon
Manikyristit ja meikkaajat kertovat suosikkituotteensa, joilla kynnet ja käsien iho pysyvät kauniina.
Teksti

Kuvat
,

7.11.2023
 |
Kauneus ja Terveys

Manikyristi ja kynsihoitolayrittäjä Volha Styuf, BeNailed:

Tehotuote siveltimessä

Manikyristi ja kynsihoitolayrittäjä Volha Styuf, BeNailed ja Dior Huile Abricot Daily Nutritive Serum

Tuote: Dior Huile Abricot Daily Nutritive Serum 31 e

”Kestosuosikkini on hieman geelimäinen kynsi­nauhaöljy, jossa on muun muassa aprikoosi-, argan- ja oliiviöljyä. Minusta kaikilla pitäisi olla tämä uskomattoman hyvä tuote.

Sivellintuubiin pakattu öljy ravitsee kuivaa ihoa tehokkaasti. Se pehmentää heti, ja kuukaudessa huomaa jo selvän eron. Manikyyrikin kestää kauniina pidempään, sillä joustavaksi hoidetut kynsinauhat pysyvät ehjinä.

Tuote on riittoisa, sillä yksi tippa riittää viiteen sormeen. Moni käyttää kynnenvahvistajia ja muita hoitolakkoja muttei saa tuloksia. Varmempi keino saada vahvat ja pidemmät kynnet on hieroa kynsiä ja kynsinauhoja päivittäin laadukkaalla öljyllä.”

”Kynnenvahvistajia varmempi keino saada vahvat kynnet on hieroa kynsiä ja kynsinauhoja päivittäin öljyllä.”
Volha Styuf

Meikkaaja Emma Bentley:

Monitoimivoide

Meikkaaja Emma Bentley ja Frantsila Kehäkukkavoide

Tuote: Frantsila Kehäkukkavoide 21 e

”Käytän kotimaista luonnonkosmeettista kehäkukkavoidetta käsiin, vartalolle ja kasvoille, sillä se ravitsee ihoa tehokkaasti ja imeytyy nopeasti. Voide myös rauhoittaa ihoa auringossa olon jälkeen.

Tuote sopii koko perheelle ja jopa hiuspohjan hoitoon. Pidän paljon voiteen miellyttävästä tuoksusta. Sopivan kokoinen sokeriruokomuovituubi kulkee helposti mukana käsilaukussakin.

Toinen suosikkini käsille on Lumenen kynsinauhaöljy. Se on tehokas pikatuote myös töissä, kun haluan kaunistaa ­asiakkaan kynsinauhoja nopeasti.”

Meikkaaja Satu Arvo:

Kiiltävä pikakuivatus

Meikkaaja Satu Arvo ja Seche Vite Dry Fast Top Coat

Tuote: Seche Vite Dry Fast Top Coat 16,20 e

”Olen aika vauhdikas, ja kynsilakka on helposti rullalla lakkaamisen jälkeen. Lempituotteeni onkin päällyslakka-pikakuivattaja. Se antaa kynsille geeli­lakkausmaisen, kiiltävän ja suojaavan pinnan, ­kuivattaa värilakan nopeasti ja saa sen kestämään useita päiviä. Lisäksi käytän aina kynttä värjäytymiltä suojaavaa aluslakkaa ja asetonitonta kynsi­lakanpoistoainetta.

Kesällä suojaan kämmenselät suoja­kertoimella 50. Noin kerran kuukaudessa sekoitan käsille kuorinnan kookosöljystä ja kahvinpuruista. Se poistaa tehokkaasti kuivan ihosolukon ja pehmentää.”

”Pikakuivattaja antaa kynsille geelilakkausmaisen, kiiltävän ja suojaavan pinnan ja saa lakan kestämään useita päiviä.”
Satu Arvo

Meikkaaja Aino-Sofia Kojonen:

Hellä pikakaunistaja

Meikkaaja Aino-Sofia Kojonen ja Trind Cuticle Balsam

Tuote: Trind Cuticle Balsam 16,90 e

”Haluan, että kädet ovat aina nätit ja huolitellut. Kuivat kynsinauhat näyttävät epäsiisteiltä. Riittoisa kynsinauhabalsami on pika-apurini sekä kotona että töissä. Balsami on helppo levittää siveltimellä, mutta tehostan vaikutusta hieromalla lisäksi kevyesti. Se imeytyy loistavasti. Iho näyttää heti pehmeämmältä ja hoidetummalta.

Tuote sopii ihan kaikille, ja sillä on myös ihana viilentävä vaikutus. Kotona laitan balsamia myös lapsilleni, jotka oikein pyytävät, että äiti, hoida taas meidän kynnet. Se on meidän yhteinen hellyysjuttumme.”

Kosmetologi, kynsihoitolayrittäjä Ulla Leppäkoski-Juvonen, Nail Station:

Kynsien kasvun kirittäjä

Kosmetologi, kynsihoitolayrittäjä Ulla Leppäkoski-Juvonen, Nail Station ja NSI Nurture Oil

Tuote: NSI Nurture Oil 15 e

”Luottotuotteeni on vuosikausia ollut kynsi­nauhaöljy, jossa on muun muassa viinirypäleen­siemen- ja vehnänalkioöljyä sekä A- ja E-vitamiinia. Öljy ravitsee kynsinauhoja ja tekee niistä pehmeät ja joustavat. Tuote imeytyy nopeasti eikä suttaa. Öljyn hierominen kynsinauhoihin aktivoi mikroverenkiertoa, mikä on ilmainen ja helpoin tapa saada kynnet kasvamaan.

Suosittelen käyttämään kynsinauhaöljyä joka ilta kosteisiin käsiin ja tipan jokaisen käsienpesun jälkeen. Kynsinauhoille ei kannata käyttää mitään voidetta: iho on niin tiivistä, ettei voide imeydy.”

Juttu on ilmestynyt aiemmin Kauneus ja Terveys -lehdessä 12/2023.

Kommentoi +