7 uutuustuoksua, joista löydät suosikkisi rakastat sitten kukkaistuoksuja, myskiä tai hedelmäisiä tuoksuja
Kauneus
7 uutuustuoksua, joista löydät suosikkisi rakastat sitten kukkaistuoksuja, myskiä tai hedelmäisiä tuoksuja
Kaipaatko uutta tuoksua itsellesi tai lahjaksi? Nämä seitsemän uutuustuoksut ovat valloittavia ja erilaisia: löydät niin raikkaita ja syviä tuoksuja.
Teksti

Kuvat

Julkaistu 19.5.2021
Trendi
Ylellisessä tuoksussa freesia ja magnolia yhdistyvät patsuliin ja pihkamaiseen labdanumiin. Izia La Nuit EdP 123 e / 30 ml, Sisley.
Vahvasssa kukkaistuoksussa on persikkaa, magnolia, jasmiinia ja osmanthus-puuta. Étoile Filante EdP 225 e / 100 ml, Louis Vuitton.
Unikkoa, tonkapapua ja mehukasta viikunaa. Tuoksua suositellaan kerrostettavaksi. Scarlet Poppy Cologne Intense 103 e / 50 ml, Jo Malone.
Raikkautta tuovat magnolia ja ruusu, ja seetri- ja santelipuu syventävät tuoksua. Beautiful Magnolia EdP, 59 e / 30 ml, Estée Lauder.
Metsäisen kukkainen tuoksu sisältää myskiä, sitruunaa ja ruusu-uutetta. Born in Roma Yellow Dream Donna EdP 65 e / 30 ml, Valentino.
Viettelevä ja raikas tuoksu sisältää bergamonttia, osmanthus-puun kukkia ja myskiä. The Scent Pure Accord EdT 60 e / 30 ml, HUGO BOSS.
Escadan kesätuoksu on tuttuun tapaan raikkaan hedelmäinen ja valloittava. Siinä tuoksuvat kirsikankukat, jasmiini ja mandariini. EdT 50 e / 30 ml, Escada.
Kommentoi +