7 superhyvää itseruskettavaa tuotetta – onko sinun valintasi tipat, laput vai vaahto?
Kauneus
7 superhyvää itseruskettavaa tuotetta – onko sinun valintasi tipat, laput vai vaahto?
Kaipaat ihollesi hieman rusketusta? Ota se turvallisesti purkista. Tässä on Trendin toimituksen kestosuosikit itseruskettavista tuotteista.
Teksti

Kuvat

10.3.2021
 |
Trendi

Ultra Fine Facial Bronzing Mist 20 e, Australian Glow

Ylistetty itseruskettava kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Suihke on hieno­jakoista, ja sitä on helppo annostella tasaisesti. Loihtii iholle välittömästi päivetystä mukailevan hehkun, joka kehittyy luonnollisen paahteiseksi noin kuudessa tunnissa. Tuoksu on karamellinen eikä muutu iholla ikäväksi.

Parasta: Tätä voi huoletta kerrostaa, ja tuotteen ruusuvesi ja jojoba lupaavat hoitaa ihoa.

Invisi Foaming Tan Water -itseruskettava vaahto 38 e, Vita Liberata

Haluaisitko oikeaa rusketusta mukailevan sävyn, joka myös häipyy oikean rusketuksen tavoin eikä läikikkäästi? Vita Liberatan vaahto toimii näin. Vaahdon lisäksi kannattaa hankkia kinnas, jonka avulla väri on helppo levittää tasaisesti iholle. Rusketus näkyy noin 6 - 8 tunnissa, eikä väri sotke lakanoita.

Parasta: Sävyä voi säädellä sen mukaan, kuinka paljon vaahtoa levittää. Jo pienikin määrä tehoaa. Tuotteessa on kaksi värivaihtoehtoa, medium ja super dark.

Sleep Mask Tan Face -itseruskettava naamio 31 e, James Read

Onko tämä edes totta: menet nukkumaan kalpeana ja heräät kauniisti päivettyneenä? Yönaamio tekee työn samalla kun sinä nukut. Naamion koostumus on hyvä: se ei ole liian geelimäistä eikä nestemäistä vaan jotain siltä väliltä. Siinä on myös kosteuttavaa hyaluronihappoa sekä kurkku-uutetta. Kun naamiota käyttää pari kolme kertaa viikossa, väri pysyy hyvänä.

Parasta: Tuote oikeasti kosteuttaa ja kuluu tosi kauniisti ja tasaisesti. Rusketus on tasainen, maltillinen ja luonnollinen.

Daily Intense Tan Face Drops 24 e, Kicks

Tätä kasvojen itseruskettavaa Donald Trumpin kannattaisi kokeilla: se ei takuulla tee naamasta oranssia eikä jätä rajoja. Tiputa pipettipullossa olevaa ainetta haluamasi määrä kosteusvoiteen sekaan ja sinulla on itseruskettava voide. Rusketuksen astetta on helppo säädellä. Kolme tippaa antaa kauniin hehkun, joka pysyy kasvoillasi parin päivän ajan.

Parasta: Tuotteessa on neljää erilaista hyaluronihappoa, joten tipat myös kosteuttavat ihoa.

Gradual Tan Face Water 26,90 e, Zuii Organic

Etkö halua yhtään uutta tuotetta ihonhoitorutiineihisi, mutta haluaisit hieman väriä ihollesi? Vaihda kasvovesi itseruskettavaan versioon. Vaikka Zuii Organicin tuote on väritön, geelimäinen tuote on helppo levittää tasaisesti.

Parasta: Heleä, asteittain kehittyvä väri. Lupaa myös kiinteyttää ihoa.

Self Tan Drops -itseruskettavat pisarat 20 e, Lumene

Kaikki itseruskettavat eivät tuoksu kamalalle – esimerkiksi nämä tipat. Yksi tippa päivävoiteeseen päivässä tuo hieman päivetystä iholle, kolmella tipalla tulos on jo voimakkaampi.

Parasta: Kuka voisi vastustaa tuotetta, jossa on lakkaa ja C-vitamiinia!

Self-Tan Pads 30 e, Swiss Clinic

Itseruskettavan tuotteen levitys voi olla myös hyvin helppoa. Näillä lapuilla voit sivellä kasvosi ja kaulasi iltaisin ja nukkua ilman huolta, että sotket värillä myös tyynyliinasi. Pakkauksessa on 25 kätevää lappua.

Parasta: Lappuihin on imeytetty myös kosteuttavia ainesosia, joten iho ei tunnu niin kuivalta kuin monien itseruskettavien jälkeen.

Kommentoi +