10 x vastuullisen muodin verkkokaupat
Tyyli
10 x vastuullisen muodin verkkokaupat
Tuntuuko vastuullisten vaatteiden ostaminen vaikealta? Kokosimme listan verkkokaupoista, jotka tekevät vastuullisista hankinnoista helpompia.
Teksti

Kuvat

Julkaistu 7.2.2020
Trendi

Tämä lista tekee vastuullisen muodin ostamisesta helpompaa! Näiden kauppojen tuotevalikoima on lähes sataprosenttisesti vastuullinen, ja kaupat kertovat selkeästi valikoimansa valintakriteereistä. Jokaisella on myös tarjolla useita merkkejä – joten tyyleissä ja mitoituksissa on vaihtelua! Löydät varmasti niin vegaanisia kuin kierrätetystä materiaalista tehtyjä tuotteita.

Ivalo. Verkkokauppa tekee paljon työtä vastuullisuuden eteen: se on kehittänyt tutkijoiden kanssa vastuullisen muodin viitekehyksen, jolla pystytään arvioimaan brändit – ja estämään viherpesu. Jokaisen tuotteen vastuullisuus on merkitty hyvin!

Kaarna Living. Löydä ihanat käsintehdyt ruokokassit! Kaupassa on lukuisia vastuullisia merkkejä, joita ei saa muualta Suomesta tai koko Euroopasta.

Kind of green. Vaatteita ja kenkiä myös vegaaneille! Kaupassa myydään tuotteita, joissa ei ole mitään eläinperäistä ja joiden valmistuksessa ei ole käytetty ympäristömyrkkyjä tai haitallisia väriaineita.

Koto Designmarket. Laaja valikoima suomalaisia merkkejä! Osta verkossa tai käy kivijalkakaupassa Jyväskylässä. Kauppa lupaa, että tuotteiden alkuperä on selvitettävissä raaka-aineiden alkuperään asti.

Nudge. Lukuisia ekologisia ja eettisiä tuotemerkkejä! Verkkokaupalla on myös kivijalkakauppa: pääset hypistelemään ja kokeilemaan! Verkkokaupan lähetyksissä käytetään samoja pakkausmateriaaleja vähintään 20 kertaa. Kun palautat pakettimateriaalit (palautus on maksettu puolestasi), saat alennuskupongin seuraavaa ostosta varten.

Seele. Tamperelaisen kivijalkakaupan verkkokaupasta saa suomalaisia vaatemerkkejä – myös isoja kokoja! Kaupassa on persoonallinen hakutoiminto: valitse vaatteita hiekkalaatikon reunalle tai vaikka juhliin.

Strange Magic. Vintagehenkisiä vaatteita ja vegaanisia kenkiä. Vastuullisen muodin uudehko verkkokauppa tarjoaa hidasta muotia ja vaatteita, joita sen perustajatkin haluaisivat pukea ylleen. Merkkejä, joita ei ole joka kaupalla myytävänä.

Weecos. Poikkeuksellisen hyvät vastuullisuusmerkinnät. Etsi vaatteita vaikka kierrätetyn materiaalin, luonnonmateriaalien tai valmistusmaan perusteella. Curves-mallistossa on ekologisia vaatteita kokoon 54 asti.

Weekendbee. Vastuullisia urheilu- ja ulkoiluvaatteita. Täältä löydät esimerkiksi hyvät merinovillaiset aluskerrastot. Yritys käyttää vain mulesign-vapaata merinovillaa ja vain luomupuuvillaa tai kierrätettyä puuvillaa.

World of Tre. Paljon suomalaisia merkkejä ja kanta-asiakasohjelma, josta saa alennuskuponkeja seuraaviin ostoksiin. Valikoimaa ohjaa selkeä periaate: kriteereinä on hyvä suunnittelu ja laatu, pitkäikäisyys ja kauneus.

Kommentoi +