Hiukset
Luvassa karvan verran parempi päivä.
Luetuimmat

1

2

3

4

5

6

Uusimmat

Mietitkö hiusmallin muutosta tai haaveiletko tuuheammasta tukasta? Näyttävätkö hiukset pian pesun jälkeen likaisilta vai näyttääkö tukkasi sittenkin sähköiskun saaneelta?

Ideoita hiusmalleihin

Löydä inspiraatiota muutokseen hiustrendeistä. Pitkästä tukasta voi leikata vaikka pirteän polkan. Ohuenkin tukan saa näyttämään tuuheammalta kampaajan nerokkaalla pikavinkillä. Jos hiukset rasvoittuvat helposti ja ovat pian pesun jälkeen taas likaisen näköiset, ota apuun kolmen K:n sääntö. Sopisivatko sinullekin balayage-raidat?

Parhaat hiustuotteet

Poimi parhaat testatut hiustuotteet, kuten värjättyjen hiusten sampoot, palasampoot, hiuksiin jätettävät hoitoaineet ja muut parhaat hiustuotteet. Jos hiuksesi on vaalennettu tai raidoitettu ja haluat estää niitä kellertämästä, kokeile hopeasampoota. Lue kauneustoimittajan ohjeet, miten käytät hopeasampoota oikein. Oletko kiinnostunut vaihtamaan hiusvärit kasviväreihin? Toimittaja kokeili hiusten värjäämistä kasviväreillä, lue vinkit.

Kampaus tekee juhlan (ja arjen)

Jos kaipaat ideoita juhlakampaukseen, kokeile puolipitkille hiuksille kieputettua juhlakampausta tai helppoa juhlaponnaria, joka sopii kaikille. Hennon tukan juhlakampauksilla saat volyymia hiuksiin. Tuuhea ponnari syntyy 10 minuutissa ja pelastaa huono hiuspäivän arkenakin.

Tilaa uutiskirje tästä
Tulossa vain kiinnostavia, hauskoja ja tärkeitä viestejä.