Kilpailut ja äänestykset

Osallistu kilpailuun ja voita kevään halutuin kirjasarja

Elena Ferrante on Italian merkittävin nykykirjailija, jonka napolilaisromaanit ovat nousseet kansainväliseksi suurmenestykseksi. Nyt sinulla on mahdollisuus saada omaksesi upea lukupaketti.

Vuoden vaihtumisen kunniaksi arvomme Elena Ferranten rakastetun Napoli-sarjan (WSOY) kolmen kirjan paketin. Mukana on myös 16.1.2018 julkaistava Ne jotka lähtevät ja ne jotka jäävät -romaani. Osallistuminen on helppoa: klikkaa itsesi tästä linkistä Eevan Facebook-sivuille, josta löydät Ferrante-kilpailun. Ilahduta ystävääkin kutsumalla hänet kilpailuun mukaan.

Kirjapaketin voittajan arvomme 31.1. Palkinnon arvo on 90,55 €. 

Muista, että tykkäämällä Eevan Facebook– ja Instagram -sivuista pysyt aina ajan tasalla uusimmista kilpailuistamme ja muusta lisämateriaalista, joita et välttämättä lehdestä tai eeva.fi:stä löydä.

Onnea kilpailuun ja tervetuloa viihtymään Eevan somekanaville!

6 kommenttia

  1. Hei, Eevan lehden tekijät ! Olen tilannut Eeva lehteä jo kymmeniä vuosia ja olen ollut lehteen tosi tyytyväinen. Sain eilen taas lehden käsiini, kun mies kävi postilaatikolla, joka on meillä 1.5km päässä. Ilahduin kun hän huiskutti minulle lehteä tullessaan ja oli kiva päästä ruokailun jälkeen pitkäkseen ja nauttimaan lukutuokiosta. Ihastelin taas lehden kantta, mutta ajattelin että ei oikein kiinnosta Sanna Marin eikä hirveästi Leena Harkimon jutut koska Leena Harkimo on minun makuuni liian pliisu , pitäisi olla vähän räväkämpi persoona. Mutta kun avasin lehden ja aloin lukea näistä naisista niin olimpa taas ennakkoon väärässä. Oli ihana juttu Leena Harkimosta, hän kertoi nätisti elämänsä miehistä . Taas tuli lehti luettua kannesta kanteen kertarykäisyllä ja ristikko tehtyä . Minusta olisi mukava lukea myös Tuure Kilpeläisestä ja Manuela Bockosta juttu joten voisitteko harkita asiaa. Kiitos teille kaikille hyvästä lehdestä jota ilman en osaa olla. Hyvää vuoden jatkoa! Terveisin Auli Kautonen 65v. Lahnakalliontie 10 Telakanava. Sulkava. ps. Kyllä taas jatkoin lehden tilausta .

    1. Hei Auli! Ihanaa kuulla, että olet viihtynyt Eevan parissa. Tällaisia viestejä on tosi mukava lukea täällä toimituksessa, kun mietimme tulevien lehtien sisältöjä. Kiitos myös juttuehdotuksesta. Merkitsemme sen ylös.

      Terveisin; Sanna Wallenius / toimitus

  2. Valitettavasti täytyy sanoa vastakkaista mielipidettä Leena Harkimosta. Tämä turkistarhauksen puolestapuhuja on kylmä ja tunteeton ihminen. Boikotoin jokaista lehteä, jossa hänestä tehty juttu. Tiedän, etten ole ainoa.

  3. olen samaa mieltä, kaikki, jotka kannattavat turkistarhausta tai muuta eläinrääkkäystä, eivät tosiaan ole minkäänlaisten kehujen arvoisia


Huomioithan, että kaikki lehtitilauksiin liittyvät asiat hoituvat vain www.a-lehdet.fi/asiakaspalvelu
kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@a-lehdet.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Edellinen artikkeliSeuraava artikkeli