Kilpailut ja äänestykset

Äänestä kiinnostavin juttu

Mikä oli mielestäsi tammikuun lehden kiinnostavin juttu?

Kerro mielipiteesi ja voit voittaa Furlan Eva-kellon. Vaaleanpunainen, halkaisijaltaan 25 millimetrinen kellotaulu on yhdistetty teräskuoreen ja -rannekkeeseen. Klassinen muotoilu ja hempeä väri tekevät korukellosta kauniin asusteen. Arvomme yhden palkinnon, jonka arvo on 189 €. Vastaa 30.1.2018 mennessä.

65 kommenttia

 1. Jatkoin Eeva- tilaustani , ehkä se muuttui kestotilaukseksi .
  Maksoin n 25e kuudesta numerosta . Huomaan , että kauppaatte uusille asiakkaille samaan hintaan ja kylkiäiset päälle . Vanhoille tilaajille varmaan myös joskus tulossa jotai kivaa.

  1. joo mulle käynyt samoi muutaman kerran ja siksi lopettanut tilauksen jokskiin aikaan

   1. Huomasin, että tykästyin Eeva-lehteen ja aion jatkaa tilausta. Positiivista lehdessä ovat ristikko ja paras juttu, joissa on hyvät palkinnot. Peruin pari muuta lehden tilausta. Tilaajalahjakin on kaunis kaulakoru, jonka aion antaa tyttärelleni, kun hän täyttää ensi kuussa vuosia. Olen erittäin tyytyväinen lehteen.

  2. Eeva on muuttunut mainos lehdeksi,viimme lehdessä oli kolme juttua ja loput mainoksia.Harmittaa tuollainen ,panna tilaajat maksamaan mainokset,ruvetkaa samantien myymään mainos tuotteita. En enää ikinä tilaa EEVAA.

  3. Minulle tuli myös lasku puhelimeeni, 6 numeroa ja hinta 29,95?

   Ilmeisesti muuttunut kestotilauksesksi?

   Mietin peruutanko koko tilauksen?

   1. Hei Irja-Liisa! Lähetänpä viestisi asiakaspalveluun, joka saa selvittää asian.

    Sanna Wallenius / Eevan toimitus

  4. Minkä takia kiinnostavin juttu-kilpailuun ei voi osallistua, koska sen alla on musta ruutu. Onko se tehty kilpailijan kiusaksi vai miksi? Harmittaa! Sen alla on kohta, josta voi tilata Eeva-lehden. Olen käynyt monta kertaa katsomassa ja todennut, että musta ruutu töllöttää vieläkin kilpailukohdan jälkeen.Poistuuko se vasta aamun valjettua?

 2. Toivottavasti vanhoille uskollisille tilaajille tulisi joskus jotain etuja!

 3. olen tilannut lapsille lehtiö joululahjaksi, tykkäsivät kovasti

  1. Olen pitkäaikainen tilaaja ja juuri maksoin 7nroa 39,00 € Kappaleelle hinta 5,57 €
   Nyt sitten tarjouksen 5nroa 25,00€ ja vielä lahja valinnan mukaan . Kappaleelle 5,00 euroo.Törkeetä tuli neljä euroo kalliimmaksi ilman lahjaa.
   Tähän loppui minun EEVAn tilaukseni ja heti !

 4. Miksi ei hyväksytä vastausta, paras juttu kilpailuun?
  Tulee vain Tarkista vastauksen muoto?…Olen laittanut pyydetyn sivun…ei hyvä? Olen kirjoittanut myös jutun osakkeen, Ei kelpaa?????

  1. Hei! Onpa kummallista. Kävin itse äsken testaamassa tuota lomaketta ja minun vastaukseni se kyllä hyväksyi. Täytitkö kaikki vaadittavat kohdat (nimen, yhteystiedot, puhelinnumeron)?

   Sanna Wallenius / Eeva

   1. Kyllä minuäkään en pääsyt läpi kun monen yrityksen jälkeen
    Ja puhelinnumero ei ole pakollinen.
    Sitä ei kannata laittaa sit joutuu jatkuvan soitto rumban uhriksi.

 5. Saisi uskollisille tilaajille tulla jotain ”kylkiäistä” tulla myös.Vai pitääkö ruveta tilaamaan pätkissä ja ottaa edut.On vuosi tilaajille aika kallis hinta.

 6. Hei! Eevan tilaajat hyötyvät useamman kerran vuodessa erikoiseduista esim. järjestämiemme lukijailtojen ja muodossa. Eevan tilaajina saatte alennuksia tai ilmaislippuja muun muassa yhteistyökumppaniemme (Suomen Kansallisteatteri, EMMA, Tampere-talo ja Kuhmon kamarimusiikki) tapahtumiin. Niitä kannattaa seurata sekä lehdestä että täältä eeva.fi:stä. Lisää kehitysideoita otamme toki vastaan! T. Sanna / Eevan toimitus

  1. Tästähän tuo kyseessä oleva etujen saanti käy hyvin ilmi!

 7. Edut ovat kovin pääkaupunkikeskeisiä, eikä paljon lohduta muualla Suomessa asuvia! Elokuvaliput esim. lähikaupungin teattereihin olisi mahdollisia käyttää tai lukijaillat muissakin kaupungeissa kuin Helsingissä.

 8. Juu, onhan noita etuja! Joista ei todella ole hyötyä kun Hesassa ja siinä lähistöllä oleville!!!
  Ei paljon ilahduta joku ale Kansallisteatteriin, tai EMMAAN tai johonkin muuhun etelässä olevaan kohteeseen, kun matkaa täältä on noin 400 kilometriä! Ja varmaan on lehden tilaajia vielä pohjoisemmassakin!

 9. Ei mitään hyötyä mistään elokuvalipuista, jos ne on useiden satojen kilometrien päässä.

 10. Nimettömälle minulla kävi myös noin tuli aina vastaus tarkista vastauksen muoto,minulla oli tullut sähköpostiosoitteesi perään vahingossa välilyönti,jolloin näin kävi

  1. Yksi tyhjä väli aiheuttaa hylkäämisen ja vastauksen tarkista vastauksen muoto

 11. Hyviä pointteja arvon ladyt. Samaa olin itsekin ilmoittanut, kun esim. lukijamatkalle 20.8. olisi pitänyt lähteä Helsingistä, vaikka kohde oli liki keskellä Suomea. Syrjäalueilla asuvat maksavat pääkaupunkiseutulaisten edut. Itsekin olen kestotilaaja ja olen miettinyt, että rupean pätkittäin tilaamaan, jotta jotakin etua, kuin maksajan ilo, itsekin saisi lehden tilaajana.

 12. Sama täällä,kun yritän kirjoittaa paras juttu lehdessä.kommenttikentään tulee,että tarkista vastauksen muoto.
  Maksoin jatkotilauksesta 34.90 kuudesta numerosta. Joku täällä sanoi maksaneen 25.00. Siis onko tällä lehdellä eri hintaisia toisille asiakkaille?

 13. Olen itsekin pannut merkille tuon ihmeellisen Helsinki-keskeisyyden, johon kyllä muutkin lehtitalot syyllistyvät. Niinpä en anna yhdenkään lehden livetä kestotilaukseksi (tällä hetkellä taitaa tulla seitsemän lehteä), koska jakson lopun alkaessa häämöttää tilausmyyjät kyllä soittelevat toinen toistaan parempien tarjousten kanssa. Ja kun tuo on hallussa, on hyvä jatkaa kilpailuttamalla vakuutukset, netti- ja puhelinliittymät, sähkö jne.

 14. Eeva lehteä tilasin vuosia kivan puhelin myyjän vuoksi.sama rouva soitteli kun tilaukseni oli päättymässä.ja minä jatkoin aina,koskapa meistä tuli melkein” ystävät”.Nykyisin tilaukset jatkuvat kestonautomatic. En pidä siitä.matkustelemme paljon ja esim.kesällä haluan pitää taukoa kaikista lehdistä.peruutukset eivät aina me e perille,koska” jobbareita”näyttää olevan aika paljon =tarjoukset tulevatmuualta kuin a-lehdiltä.ne eivät ttietenkäänkään näy omilla sivuilla.nykyään tilaan eevan itse.

 15. Eeva on kiinnostava lehti!
  Lukemisen aiheita löytyy jokaiselle, uskoisin!
  Olen tyytyväinen lukija ja odottelen aina lehden ilmestymistä postilaatikkoon

  1. Kiva kuulla, että viihdyt Eevan parissa! T. Sanna / toimitus

 16. Eeva mainostaa kaikkia hyviä esim: kauneustuotteita, olisi kiva jos lehti yllättisi ja lattaisi pieniä näytteitä sinne vliin, kuten esim Gloriassa on usein.

 17. Samaa mieltä muiden kanssa – edut eivät hyödytä pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuvia (esim. Lahti)!
  Eevan kestotilaaja useampi vuosikymmen – ehk seuraan muiden esimerkkiä ja lopetan kestona vaikka lehti hyvä onkin!

 18. Eeva on liian hyvälle paperille painettu, siis lehden kannet!

 19. Paras suomalainen lehti ainakin naiselle, miehenikin lukee lehteä, sopivasti kaikkea ristikoista lähtien. Huomaa, että toimitus panostaa lehteen. Aikuisen naisen lehti! Jatkakaa samaan malliin! Kiitos toimitukselle!

 20. Tilasin Eevan ja ainakin minä sain Tilaajalahjan nopeasti.Lehti on tyylikäs ja jutut ovat kuin minulle tehtyjä!

  1. Hei Siru! Kiva kuulla, kiitos palautteesta.

   T. Sanna Wallenius / Eevan toimitus

 21. Olen myönteisesti yllättynyt Eevan tasokkuudesta. Jutut ovat sisällöltään
  kiinnostavia, ei tyhjänpäiväistä pintaliitoa, vaan koskettavia ja syväluotaavia
  vaikkakaan ei raskasmielisiä.
  En osaa maassamme nimetä toista lehteä, joka olisi yhtä korkealaatuinen niin
  teksteiltään kuin kuviltaankin!

  1. Hei Jaana! Onpa kiva kuulla. Yritämme pitää laadusta kiinni ja tuottaa kiinnostavia juttuja jatkossakin.

   T. Sanna W / Eevan toimitus

 22. Jotain ongelmaa on tosiaan noissa kilpailuissa. Sama juttu minulla ettei tahdo hyväksyä vastausta. Usein on kyse juuri tuosta sähköpostiosoitteet, tulee teksti ” tarkista vastauksen muoto” vaikka varmasti on oikein kirjoitettu.

  1. Hei Leila!

   Oletko täyttänyt jokaisen kohdan? Entä oletko katsonut, ettei vastauslomakkeeseen ole sujahtanut vahingossa tyhjiä välilyöntejä tai vääriä merkkejä (esim. sähköpostiosoitteeseen pilkku pisteen sijasta). Olemme testanneet lomakkeita täällä toimituksessa useaan kertaan ja toimivat kyllä, kun ne on oikein täytetty.

   Terveisin; Sanna Wallenius / Eevan toimitus

 23. Ensiksi: Eeva on laadukas lehti josta monille on iloa. Ei kulu puhki monellakaan lukemisella.
  Täältä Savon suunnasta huomioita.
  Tilailen lehtiä pätkittäin koska pidemmät jaksot eivät niinkään kiinnosta.
  – Olen laittanut kiinnostuneena merkille, että vähänkin kielteisempiin/todempiin kommentteihin lehden edustaja Sanna W. ei ota kantaa, vai onko minulta vain jäänyt näkemättä…

  Hyvän joulun mukavaa odotusta ihan jokaiselle

  1. Hei! Pyrin kyllä vastaamaan kaikkiin palautteisiin, kun muilta töiltä ehdin. Usein vain kysymykset käsittelevät samoja aiheita, joihin on juuri samassa keskusteluketjussa annettu vastaus. Ehkä koostamme vielä ”useimmin kysytyt kysymykset” -osion, jossa vastaukset samalla kertaa.

   Terveisin;
   Sanna Wallenius / Eevan toimitus

 24. Eeva on todella laadukas lehti. Olen tilannut jo vuosia sitä , nyt oli jonkun aikaa tilaamata, mutta kyllä sitä tuli ikävä ja oli taas tilattava.Joten Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta koko Eevan toimitukselle, ja jatkossa edelleen hyvää luettavaa meille.

  1. Kiva kuulla, Leila! Antoisia lukuhetkiä jatkossakin ja mainiota vuotta 2017 sinulle! 🙂

   Sanna & Eevan toimitus

  2. Hei Leila! Kiva kuulla, että olet palannut Eevan pariin. Yritämme täyttää odotukset jatkossakin.
   Valoa ja iloa vuodelle 2017!

   Sanna W / Eevan toimitus

 25. Samaa mieltä muiden kanssa että me kestotilaajatkin ansaitsemme joskus jotain
  muistamista. Itse olen tilannut Eeva-lehteä yli 20 vuotta. Pitäis varmaan tilata se pätkissä kuten muutkin kirjoittivat. Lehti on hyvä, mutta olemme tosiaan eriarvoisia noiden pätkätilaajien kanssa

 26. Hei vaan! Olen yrittänyt minäkin osallistua kilpailuihin, ja systeemi herjaa ”tarkista vastauksen muoto”. Missä vika?

  1. Hei! Olemme testanneet lomakkeita täällä toimituksessa useampaan kertaan, ja toimivat kyllä. Mutta jos vastausriveillä on esim. yksikin ylimääräinen välilyönti, sähköpostiosoite on väärin tai jotain kohtia on jätetty tyhjäksi, tulee tuo ”tarkista vastauksen muoto” -vastaus.

   Terv. Sanna / Eevan toimitus

 27. Hyvä lehti, paras naistenlehti. Minulle se on tullut jo melkein 50vuotta. Ennen aina kestotilauksena, nykyään pätkissä.

 28. Eeva-lehteä hyödynnämme ystäväpiirissä (meitä on noin 10 henkilöä) siten,että yksi tilaa lehden kotiosoitteeseensa, maksamme lehden tilausmaksun 10 henkilön kimpassa ja lehti lähtee kiertoon heti kun se on luettu. Juuri ja juuri ehtii kiertää jokaisella,kun taas uusi lehti tulee. Eikä tule kalliiksi tällainen kimppalehti. Ja näin tulee käytyä kylässä ystävien luona henkilökohtaisesti ainakin kerran kuukaudessa, kun vie Eevan luettavaksi. Meillä tämä on toiminut jo varmaan kohta 15 vuotta ja olemme kokeneet sen erittäin antoisana ja hyvänä. Kokeilkaa ihmeessä !

  1. Tällaisia viestejä saamme miehiltä usein. Tosi kiva, että löydät Eevasta luettavaa!

   T. Sanna / Eevan toimitus

 29. Odotan aina innolla Eevan tuloa postilaatikkoon.Tasokas lehti verrattuna joihinkin muihin naistenlehtiin,ristikko voisi olla koko aukeaman täyteinen.

 30. Paras lehti, mitä on naisten lehdistä! Kilpailuihin osallistun, ristikoita täytän ja
  lähettelen, koskaan en ole voittanut mitään. Kun lehti on luettu se menee alakerran lehtihyllyyn kierrätykseen talon muidenkin asukkaiden luettavaksi.
  Miehenikin lukee jotakin häntä kiinnostavaa.

  1. Hei Raili! Kiva kuulla, että Eeva ilahduttaa. Terveisiä myös kotijoukoille! Tätä kuulemme usein, että miehetkin Eevaa lukevat. 🙂

   T. Sanna W / Eevan toimitus

 31. No onhan lehti aika kallis. Ristikko on hyvä. Mutta turhan paljon on mainoksia.
  Jotkut jutut kiinnostavat, ei kaikki.

 32. Minä sain tammikuun lehteni tänään iltapäivällä. Olen siis tilaaja ja lehti on ilmestynyt keskiviikkona viime viikolla. Nyt on maanantai. Minusta tilaajan pitäisi saada lehti samana päivänä, kun se on kaupoissa eikä melkein viikkoa myöhässä. Voisiko asialle tehdä jotain? Helpommalla pääsee ja saa vielä ehjän lehden, kun ostaa irtonumeron kaupasta. Nimittäin tämän lehden takakannesta oli puolet ruttaantunut (rumasti taitoksissa) ja myöskin sivuissa 80-98 oli samalla lailla taittojälkiä.
  Pidän kyllä lehdesta ja sen jutuista.

 33. Olen huomannut Eevan ja esim. Seuran kohdalla, että irtonumerot ovat usein tarjouksessa ja halvempia, kuin kotiin tilattuna. Siis, miksi tilata, kertokaapa!
  Arvonnat eivät osu omalle kohdalle koskaan, joten se ei ole mikään houkute. Tilaajalahjakin täytyy olla todella kiinnostava, ennenkuin se houkuttelee tilaamaan. Joten monivuotinen kestotilaukseni päättynee em. syistä.

 34. Tykkään Pirjo Hounin toimittamista jutuista. Sujuvaa ”kynänkäyttöä”. Kiitos.

 35. Olen tilannut Eeva-lehteä jo jonkin aikaa, lehdessä on paljon hyviä juttuja ja on hyvä laatuisesta paperista tosiaankin tehty. Ristikon teen aina ensin ja sitten luen lehden. Toki muotimainoksia on , mutta ei ne minua haittaa. Joskus tilaan määräaikaisesti toisen lehden, Viherpihan, sitäkin on kiva lukea. Kaikki lehdethän maksavat, en kylläkään tilaisi sellaista lehteä, jossa on vain ”kääkjuoruja”. Eeva-lehdessa on monenlaisia tarinoita.

 36. Olen ollut Eeva-lehden tilaaja 35 vuoden ajan. Lehti on hyvä ja sitä ilman en ehkä enää osaisi olla. Olen silti todella tyytymätön siihen, miten pitkäaikaisia lehden tilaajia kohdellaan. Aina olen maksanut täyden vuosihinnan, ja nyt ensimmäistä kertaa sain joulun alla jotain konkreettista, otsalampun. Kiva niin ja kiitos siitä!
  Ihmetyttää se, miten kaikenmaailman sähkösopimukset ym. liitetään Eeva-lehden tilaajaetuihin. Matkaedut ym. ovat vain harvojen käytettävissä perheen tilanteista riippuen, Koettakaapa joskus tarjota seuraavaa vuosikertaa vaikkapa puoleen hintaan niille, jotka ovat tilanneet lehteä jo 30 vuotta.

  A-lehdet on teettänyt lukijatutkimuksia ja olen kolmeen eri kertaan pyytänyt päätoimittajalle välittämään viestiä. Eipä tunnu ketään kiinnostavan! Vain nuoret ja elinvoimaiset otetaan nykyään kaikessa huomioon.

  Ystävällisin terveisin

  Viivi

 37. Luin tuosta edelliset tässä ilmestyneet kommentit, aika lailla samankaltaisia mietteitä minullakin, lehden monivuotisella tilaajalla on ollut. Lehti on aika lailla pääkaupunkiseutukeskeinen, vaikka tilaajat varmasti ovat kehä 3:n ulkopuolelta suurimmaksi osaksi. Joitakin tapahtumia voisi lehtitalonne järjestää Tampereella ja siitä pohjoisemmaksikin – sielläkin on ihmisiä. Joskus me kestotilaajat voisimme vaikkapa saada vuosikerran puolella hinnalla palkkioksi uskollisuudestamme lehdelle. Ei varmaan olisi aivan ylivoimainen lahja lehtitalolta. Tässä toimitukselle päivitystä kestotilaajalta.
  Kevättä odotellen Tarja-mummi

 38. Hei kaikille,
  Ollaanko kuitenkin iloisia, että saadaan osallistua Eevan kilpailuihin ja arvontoihin ja joskus voi myös onni osua kohdalle !

 39. Tosiaan , edut menevät Helsingin seudulle . kestotilaajana en ole voinut käyttää
  tarjouksia . On turhan kallista matkustaa Helsinkiin elokuviin. Teattereita myös
  muualla suomessa.
  Eeva on hyvä lehti , mutta nyt tuntuu että meitä kestotilaajia huijataan.
  Pidetäämpä tauko tilauksess.

 40. Mielestäni Eeva on hyvä lehti ja olen sen vakitilaaja. Noita lukijoille järjestettyjä juttuja voisi kyllä joskus tehdä moniin muihinkin, kuin Helsingin kultturitarjontoihin. On teattereita ja konsertti/taidekeskuksia muissa kaupungeissakin. Monesti harmittaa, ettei pohjoisessa ole koskaan mitään vastaavaa.

Edellinen artikkeliSeuraava artikkeli