Kauneus ja Terveys
Kauneus ja Terveys on Suomen nautinnollisin hyvinvointilehti.
4.6

Kauneus ja Terveys on hyvinvointilehti naiselle, joka haluaa nauttia elämästä, tehdä fiksuja valintoja ja tuntea itsensä kauniiksi.

KT:n tärkeä aihepiiri kauneuden ja terveyden lisäksi on henkinen hyvinvointi. Omistimme sille kokonaisen osan lehteä, sillä mielen hyvinvointi on avain kaikkeen terveyteen.

Kehopositiivisuutta ja hyödyllisiä kosmetiikkavinkkejä

Vaikka kauneus tulee sisältä, joskus voit haluta hieman apua. Toimitus poimii iloksesi hyödylliset uutuudet, testaa tuotteet ja hoidot ja kertoo, mihin sinun kannattaa satsata ja missä voit säästää fiksusti. Kenellä muka on aikaa tai rahaa huonoihin valintoihin?

Jokaisesta numerosta löydät vinkkejä hiusten ja ihon hyvinvointiin. Muistamme luonnonkosmetiikan, mutte emme tingi tehoista.

Ihana juuri näin -juttupaikalla somesta tutut ihmiset puhuvat suhteestaan omaan ulkonäköönsä (ja paljastavat luottotuotteensa). Koskettavat jutut auttavat sinuakin solmimaan kehorauhan.

Koskettavat tositarinat ja tutkittua tietoa terveydestä

Kauneuden ja Terveyden terveysjournalismi perustuu tutkittuun tietoon. Toimitus etsii parhaat asiantuntijat ja kirjoittaa jutut niin, että inspiroidut pitämään itsestäsi huolta. KT ei kertoo mitä tapahtuu ja miten kannatta toimia, mutta ei koskaan pelottele.

KT etsii tietoa ja näkemyksiä, joiden avulla jaksat paremmin. Siksi KT kirjoittaa paljon unesta, liikunnasta ja palautumisesta.

Painonhallinta on KT:lle terveysasia eikä liity ulkonäköön. Hyvää oloakaan ei mitata vaa'alla. Et löydä lehdestä laihdutuskuureja tai muotidieettejä.

Jokaisessa lehdessä on koskettavia tositarinoita. Elämästään kertovat vaikeuksista selvinneet ja niiden kanssa kamppailevat. Miltä tuntuu saada MS-diagnoosi? Mitä tapahtuu ADHD:lle, kun alkaa ottaa ottaa kylmiä suihkuja joka päivä? Miten endometrioosin kanssa eletään?

Uusia ajatuksia ja muuta mielen hyvinvointia

Kauneus ja Terveys -lehden Tunteet-osio keskittyy mielen hyvinvointiin. Psyykkistä terveyttä käsitellään lehdessä yhtä uteliaasti ja kriittisesti kuin fyysistäkin. Toimitus etsii fiksuimmat asiantuntijat ja purkaa heidän näkemyksensä helposti omaksuttavaksi tiedoksi.

Tositarinat ovat myös Tunteet-osion ydintä. Joka numerossa tapaat ihmisiä, jotka ovat löytäneet tavan voida paremmin. Miltä tuntuu muuttaa kaikki elämässä? Miten parannetaan suhdetta äitiin? Miksi on tärkeää muistaa välillä käydä kävelyllä?

Kauneus ja Terveys kertoo, miten syvennät itsetuntemustasi. Muutos nimittäin alkaa aina sinusta.

Tervetuloa mukaan lehteen, jonka päähenkilö olet sinä!

Jos haluat tilata lehden, kurkista edut ja tarjoukset täältä.

Kauneus ja Terveys -lehden arvot

Kauneus tulee sisältä eikä riipu iästä, kiloista tai ihonväristä. KT testaa tuotteet, perkaa trendit ja kertoo, mihin kannattaa satsata silloin, kun haluat vähän apua.

Terveydestä huolehtiminen on nautinto. KT tarjoaa inspiraatiota, iloa ja tutkittuun tietoon perustuvaa asiantuntemusta.

TIedät itse, mitä tarvitset voidaksesi hyvin. KT käsittelee mielen hyvinvointia tavalla, joka auttaa sinua ymmärtämään paremmin itseäsi ja muita.

Lehdessä oli jälleen hyvää ja monenlaista tietoa miten parantaa terveyttä. Täytyy mainita plussana myös pieni juttu puolukasta.
Jenna, Kiuruvesi
Tilaa uutiskirje tästä
Tulossa vain kiinnostavia, hauskoja ja tärkeitä viestejä.