Kauneus ja Terveys
Kauneus ja Terveys on Suomen nautinnollisin hyvinvointilehti. Lukijana saat hemmottelua ja huolenpitoa.
4.7

Kauneus ja Terveys on hyvinvointilehti naiselle, joka haluaa nauttia elämästä, tehdä fiksuja valintoja ja tuntea itsensä kauniiksi. Syyskuussa uudistunut lehti on entistä raikkaampi, palvelevampi ja koskettavampi.

KT:n tärkeä aihepiiri kauneuden ja terveyden lisäksi on henkinen hyvinvointi. Omistimme sille kokonaisen osan lehteä, sillä mielen hyvinvointi on avain kaikkeen terveyteen.

Kehopositiivisuutta ja hyödyllisiä kosmetiikkavinkkejä

Vaikka kauneus tulee sisältä, joskus voit haluta hieman apua. Toimitus poimii iloksesi hyödylliset uutuudet, testaa tuotteet ja hoidot ja kertoo, mihin sinun kannattaa satsata ja missä voit säästää fiksusti. Kenellä muka on aikaa tai rahaa huonoihin valintoihin? Uudistuneessa lehdessä testit ovat entistä laajempia.

Jokaisesta numerosta löydät vinkkejä hiusten ja ihon hyvinvointiin. Muistamme luonnonkosmetiikan, mutte emme tingi tehoista.

Muoti- ja hiusjutuissa loistavat aina lukijamallit.

Ihana juuri näin -juttupaikalla somesta tutut ihmiset puhuvat suhteestaan omaan ulkonäköönsä (ja paljastavat luottotuotteensa). Yllättävän syvälliset jutut auttavat sinuakin solmimaan kehorauhan.

Koskettavat tositarinat ja tutkittua tietoa terveydestä

Kauneuden ja Terveyden terveysjournalismi perustuu tutkittuun tietoon. Toimitus etsii parhaat asiantuntijat ja kirjoittaa jutut niin, että inspiroidut pitämään itsestäsi huolta. KT ei kertoo mitä tapahtuu ja miten kannatta toimia, mutta ei koskaan pelottele.

KT etsii tietoa ja näkemyksiä, joiden avulla jaksat paremmin. Siksi KT kirjoittaa paljon unesta, liikunnasta ja palautumisesta. Uudella Asiantuntija vastaa -palstalla terveydenhuollon ammattilainen vastaa oman alansa kysymyksiin.

Painonhallinta on KT:lle terveysasia eikä liity ulkonäköön. Hyvää oloa ei mitata vaa'alla. Et löydä lehdestä laihdutuskuureja tai muotidieettejä.

Jokaisessa lehdessä on koskettavia tositarinoita. Elämästään kertovat vaikeuksista selvinneet ja niiden kanssa kamppailevat. Miltä tuntuu saada MS-diagnoosi? Mitä tapahtuu ADHD:lle, kun alkaa ottaa ottaa kylmiä suihkuja joka päivä? Miten endometrioosin kanssa eletään?

Uusia ajatuksia ja muuta mielen hyvinvointia

Kauneus ja Terveys -lehden Tunteet-osio keskittyy mielen hyvinvointiin. Psyykkistä terveyttä käsitellään lehdessä yhtä uteliaasti ja kriittisesti kuin fyysistäkin. Toimitus etsii fiksuimmat asiantuntijat ja purkaa heidän näkemyksensä helposti omaksuttavaksi tiedoksi. Osio alkaa aina lukijaa aktivoivalla artikkelilla.

Tositarinat ovat myös Tunteet-osion ydintä. Joka numerossa tapaat ihmisiä, jotka ovat löytäneet tavan voida paremmin. Miltä tuntuu muuttaa kaikki elämässä? Miten parannetaan suhdetta äitiin? KT tuo lukijan avuksi terapeutit ja muut tunteiden ja ajattelun asiantuntijat.

Ei ihme, että lukijat ovat tuoreen kyselyn mukaan todella tyytyväisiä Kauneuteen ja Terveyteen. Yksi vastaaja nimitti lehteä naisten onnellisuuden lähetiksi, toinen kuvasi lehteä näin:

"Kaikkia aisteja hivelevä itsetunnon kohotushetki. Ihana selata iltaisin ennen nukkumaan menoa ja todeta, että valtakunnassa on kaikki hyvin. Hemmottelua ja huolenpitoa vain minulle."

Tervetuloa mukaan!

Jos haluat tilata lehden, kurkista edut ja tarjoukset täältä.

Kauneus ja Terveys -lehden arvot

Kauneus tulee sisältä eikä riipu iästä, kiloista tai ihonväristä. KT testaa tuotteet, perkaa trendit ja kertoo, mihin kannattaa satsata silloin, kun haluat vähän apua.

Terveydestä huolehtiminen on nautinto. KT tarjoaa inspiraatiota, iloa ja tutkittuun tietoon perustuvaa asiantuntemusta.

TIedät itse, mitä tarvitset voidaksesi hyvin. KT käsittelee mielen hyvinvointia tavalla, joka auttaa sinua ymmärtämään paremmin itseäsi ja muita.

Lehdessä oli jälleen hyvää ja monenlaista tietoa miten parantaa terveyttä. Täytyy mainita plussana myös pieni juttu puolukasta.
Jenna, Kiuruvesi
Tilaa uutiskirje tästä
Tulossa vain kiinnostavia, hauskoja ja tärkeitä viestejä.