Vinkit tummien hiuksien värjäykseen
Kauneus
Vinkit tummien hiuksien värjäykseen
Tummien hiusten värjäys on helppoa. Lue vinkit!
Teksti

10.6.2019
 |
Kauneus ja Terveys
  1. Ylläpidä väriä. Jos hiusväri haalistuu, värinaamio kirkastaa ruskeita ja mustia sävyjä sekä häivyttää tyvikasvua hieman. Värimaski auttaa siten myös pidentämään värjäysväliä.
  2. Lisää kiiltoa. Kun väri kuluu ajan mittaan, hiukset muuttuvat usein mattapintaisiksi. Värinaamiolla saa lisää kiiltoa sekä värjättyihin että värjäämättömiin hiuksiin.
  3. Korjaa sävyä. Jos värjätyn tukan sävy muuttuu kuluessaan liian lämpimäksi eli punertavaksi, kokeile hopeanaamiota. Se tunnetaan vaalean tukan luottotuotteena, mutta se viilentää myös tummien hiusten sävyä. Jos tumma sävy viilenee liikaa, lisää lämpöä punaisilla maskeilla.
  4. Sävytä vain osio. Levitä sävyttävää hoitonaamiota vain hiusten tyveen, latvoihin tai vaikka otsatukkaan.
  5. Sekoita sopiva. Naamioita voi sekoittaa keskenään, jolloin hiuksiin saa jännittäviä vivahteita tai kauniin liukuvärin. Kun sekoitat maskit purkissa, näet jo etukäteen, mitä on luvassa. Sävy ei muutu päässä. Kokeile esimerkiksi lisätä suklaanruskean maskin sekaan oranssia, toffeeta tai vadelmanpunaista.
  6. Kun haluat voimakkaan lopputuloksen, levitä hoitava sävyte puhtaaseen, kuivaan tukkaan. Kampaa hiukset läpi, anna värin vaikuttaa ja huuhdo se pois.
  7. Jos pelkäät liian vahvaa väriä tai haluat hennon sävyn, käytä värimaskia tavallisen hoitoaineen tapaan. Huuhtele se siis pois pakkauksen ohjeaikaa nopeammin.
Kommentoi +