Saa kastua, itkeä ja olla huolimaton! KT testasi vedenkestävät silmänrajaustuotteet ja nämä viisi parasta todella toimivat
Kauneus
Saa kastua, itkeä ja olla huolimaton! KT testasi vedenkestävät silmänrajaustuotteet ja nämä viisi parasta todella toimivat
Kauneustoimittaja Riikka Väänänen testasi 15 vedenkestävää silmänrajaustuotetta ja valitsi parhaat eri tarpeisiin. Yhteistä testivoittajille on se, että ne kaikki todella pysyvät!
Teksti

Kuvat
,

Julkaistu 12.8.2021
Kauneus ja Terveys

Paras sisärajaus

Silmänrajausta ei ole mikään pakko piirtää aina yläripsien tyveen.Tällä klassikkokynällä teet helposti siistit rajaukset yläripsien sisäpuolelle. Kajalkynä on juuri sopivan pehmeä, joten se ei raavi, ja riittävän kova, jotta jälki on siisti. Kyllä pysyy!

Mac Technakohl Liner, sävy Graphblack 19,50 e.

Paras koko silmän rajaukseen

Nyt on muodissa rajata silmät 360 astetta eli sekä ylä- että alaluomet. Tehtävään sopii kuin nakutettu vahvapigmenttinen ja pehmeä rajauskynä. Se pysyy tahriintumattomana, vaikka helle ja hiki yllättäisivät.

YSL High Impact 16-Hour Wear Color Eye Pencil, sävy 2 Brun Danger. 28,50 e.

Paras värillinen

Mielettömän kauniilla taivaansinisellä rajaus­tussilla syntyvät helposti paksut siipirajaukset, jotka ovat nyt muotia. Teet sillä tiukat viivatkin. Levittäessä jälki on melko kostea, ja se kuivuu aika hitaasti. Pysyvyydestä rajaustussi saa plussaa.

Nyx Epic Wear Eye & Body Liquid Liner, sävy Sapphire. 8,90 e.

Paras rock-rajaukseen

Hivenen suttuinen jälki sopii kuumiin kesäiltoihin. Tämän kynän nerokkuus on siinä, että voit pehmentää rajausta 30 sekunnin ajan, ennen kuin se nappaa kiinni ihoon. Superkestävä rajaus lähtee vain vedenkestävän meikin poistoaineella.

Urban Decay 24/7 Glide-on Eye Pencil, sävy Perversion. 22 e.

Paras hinta-laatusuhde

Värität tällä kynällä kulmat ja piirrät pehmeän luonnolliset rajaukset. Aika täydellinen kesätuote siis! Savuisen ruskea sävy sopii kaikille ja tuo etenkin siniset silmät upeasti esiin. Kynä käy myös herkille silmille. Kestää hikitreenin.

Makethemake Vitamin B Brow/Eye Marker, sävy Dark Brown. 12 e.

Kommentoi +