Väripilkkuja ja ajattomia helmiä – näyttelijä Inka Kallén esittelee asusteet, jotka vangitsevat katseen
asusteet
Väripilkkuja ja ajattomia helmiä – näyttelijä Inka Kallén esittelee asusteet, jotka vangitsevat katseen
Laadukkaat materiaalit tekevät asusteista kestäviä kumppaneita. Näyttelijä Inka Kallén esittelee parhaat pukeutumisen piristäjät ja kertoo, millaisia asusteita hän itse rakastaa.
Teksti

Kuvat

Julkaistu 4.1.2023
Eeva

SOPIVASTI HUOMIOTA. Violetti laukku vangitsee katseet ja tekee simppelistä asusta mielenkiintoisen.

Bleiseri pellava-puuvillaa 399,90 e, Gant. Poolo merino-kasmirsekoitetta 249 e, Andiata. Laukku vastuullisesti tuotettua nahkaa 249 e, Pihka Collection. Sormukset hopeaa ylhäältä alaspäin: 90 e, 90 e ja alin kultaa raakatimantilla 850 e, Laura Vartio.

VÄRIPILKKU ILAHDUTTAA. Piristä yksiväristä asukokonaisuutta kirkkaanvärisillä asusteilla. Leveä vyö tekee paluun. Kenkien tasapaksut pohjat ovat kevään mukavin trendi.

Asu puuvilla-polyesteri-sekoitetta, paita 260 e ja housut 290 e, R/H. Nahkavyö 169 e, Andiata. Mokkalaukku 109,90 e, Unisa. Loaferit 139,90 e, Tommy Hilfiger.

IHAN HELMEÄ. Klassiset helmikorut ovat ajaton valinta. Sormukset saavat näkyä: mitä suurempia ne ovat, sitä parempi.

Villaliivi 120 e ja puuvillapaita 179 e, Marimekko. Helmikorvikset 7,90 e sekä pinni 6,90 e, Cailap. Sormus 250 e, The Label is Juicy.

RENTO OTE. Saat bleiseristä rennomman, kun käärit hihat ja käytät sitä farkkujen kanssa. Yhdistele monta erilaista kaulakorua näyttäväksi kokonaisuudeksi.

Bleiseri 349 e, Sand. Ribbipaita 119 e ja farkut 159 e, Andiata. Ohuet kaulakorut kierrätetyistä helmistä 102 e ja 142,50 e, Karo Koru. Leveä kaulakoru hopeaa 569 e, Lumoava. Sandaalit 109,90 e, Unisa.

VAIHTELU VIRKISTÄÄ. Kevyiden sortsien pariksi sopii runsas yläosa. Jättikassi on helppo ja käytännöllinen laukkuvalinta.

Neule mohairvillaa 189 e, Vimma. Nahkasortsit 279 e, Gestuz. Pellavakassi 42 e, Gauhar. Pieni mokkakassi 295 e, Lovia. Sormukset 170 e / kpl, Kalevala x hálo.

NÄYTTÄVÄ KOSKETUS. Hanskoihin valitaan nyt rohkeita värejä.

Trenssi 399 e, Andiata. Nahkainen clutch 119 e, Tommy Hilfiger. Pinkki tyllikassi 29 e, Vimma. Punaiset nahkahanskat 139 e, Sakari Sauso / Stockmann.

Miten kuvailisit tyyliäsi, Inka Kallén?

”Pukeudun yksinkertaisesti, ajattomiin vaatteisiin. Nautin vaatteista, joissa on kauniit leikkaukset ja jotka istuvat vartalolleni. Saatan satsata laatuun paljonkin. Minulla on villapaitoja, joista olen maksanut satasia, samoin talvitakki on hintava."

Mikä on tuorein hankintasi?

”Ostin loppusyksystä Birkenstockin villavuoriset sisätossut. Asun pienessä mökissä, jossa on viileät lattiat, joten tossut ovat täydellinen hankinta.”

Mitä asusteita rakastat?

”En oikeastaan rakasta asusteita, sillä tyylini on menossa yhä pelkistetympään suuntaan. Jos käytän koruja, ne ovat mahdollisimman yksinkertaisia, esimerkiksi simppeli sormus tai korvakorut. Olen joskus jopa hieman kateellinen miehille, koska he eivät kanna laukkua ja kädet jäävät vapaiksi.”

Mistä vaatteesta tai asusteesta et luovu?

”Rakastan tennareita ja lenkkareita! Juhlien jälkeen vaihdan korkokengät mukaviin tennareihin heti, kun se on mahdollista.”

Milloin vaate saa sinut tuntemaan itsesi kauniiksi?

”Kun olen juhlissa ja olen uskaltanut laittaa hienon ja juhlallisen asun ylleni. En ole koskaan katunut laittautumistani ja kiinnitän huomiota myös muiden kauniiseen juhlatyyliin. Sama pätee muihin arvokkaisiin tilaisuuksiin. Hiljattain olin hautajaisissa ja minulla oli ylläni upea musta mekko, jota käytin myös Presidentti-tv-sarjassa. Olin onnellinen siitä, että sain kunnioittaa vainajan muistoa kauniilla pukeutumisella.”

Tyyli: Noora Makkonen

Meikki ja hiukset: Fatma Bendris

Kuvauspaikka: Vimma, Helsinki

Juttu on julkaistu Eevassa 02/2022.

Kommentoi +