Upea Metti Forssell - Mikä meikki sopii hänelle parhaiten?
Ihmiset
Upea Metti Forssell - Mikä meikki sopii hänelle parhaiten?
Metti Forssell Kauneus ja Terveys -lehden meikkikuvissa. Mikä meikkityyli sopii parhaiten? Vai onko meikitön look paras?
Teksti
|
Kuvat
Julkaistu 20.4.2018
Kauneus ja Terveys

Metti Forssell ja hehkuva iho

Hehkuva iho Ohje: 1. Pohjusta iho heleyttävällä primerilla. Se tekee meikistä kestävän. 2. Levitä iholle hehkua antavaa korostustuotetta tai sekoita sitä meikkivoiteeseen. Joitakin tuotteita voi painella myös meikin päälle. 3. Korosta ja varjosta kasvoja tarpeen mukaan. 4. Jos käytät puuterimaista hehkutuotetta, levitä sitä kasvoille siveltimellä meikin lopuksi. Vinkki: Varmista hehku ja käytä kasvonaamiota meikkiä edeltävänä iltana. Meikki YSL.

Sähäkät silmät Ohje: 1. Pohjusta luomet silmämeikin pohjustusaineella tai meikkivoiteella. 2. Kasta sivellin veteen. Se tekee luomivärin sävystä voimakkaamman ja kestävämmän. 3. Levitä väriä liikkuvalle luomelle ja luomivaon yli siveltimellä. 4. Piirrä lopuksi siipimäinen häntä. Käytä litteää rajaussivellinä. 5. Häivytä värin rajoja hieman. Vinkki: Tee silmämeikki ensin, niin meikkipohja ei sotkeudu. Meikki Dior.

Herkulliset huulet Ohje: 1. Rajaa huulet huultenrajauskynällä, jos puna karkaa helposti juon teisiin tai kaipaat lisää täyteläisyyttä. Rajaus ei kuitenkaan ole välttämätön. 2. Levitä huulipuna suoraan holkista tai siveltimellä.3. Lisää päälle sävyttävää huuliöljyä. Se on helppo levittää pakkauksen vaahtomuovisiveltimellä. Vinkki: Jos huulipuna tarttuu hampaisiin, paina huulet kertaalleen paperiin meikkaamisen jälkeen. Meikki Lancôme.
Oma luonnollinen tyyli. Lisänä vain ripsienpidennykset. Hiustenpidennyksiä Metti ei käytä, vaan tukka on upea ihan omasta takaa.
Kommentoi +