Tiesitkö, että Tuplakääk-podcastin Enni on oikeasti raju hevari ja Kirsikka on ollut itseruskettavan suurkuluttaja? Nyt he paljastavat myös parhaat julkkisjuorut
Pikahaastattelu
Tiesitkö, että Tuplakääk-podcastin Enni on oikeasti raju hevari ja Kirsikka on ollut itseruskettavan suurkuluttaja? Nyt he paljastavat myös parhaat julkkisjuorut
Kenestä tulee vielä superjulkkis? Mikä on elämäsi biisi? Entä ketä Tuplakääkin Enni ja Kirsikka stalkkaavat somessa? Esitimme kaksikolle pari tiukkaa kysymystä.
Teksti

Kuvat

18.10.2023
 |
Trendi

Kuvaile tyyliäsi!

Enni: ”Rakastan vaihtelevuutta. Olen välillä raju, välillä värikäs tai herkkä. Olen oivaltanut pukeutumisesta sen, että jos jokin asu tuntuu huonolta idealta, niin luultavasti se onkin paras. Yritän tarkoituksella miettiä, mitkä vaatteet eivät sovi yhteen, ja kokeilen niitä.”

Kirsikka: ”Tyylini on pelkistetty, ja olen todella mukavuudenhaluinen. Työssäni stailaajana ja visualistina parasta on se, että saa kokeilla kaikkea ja testata erilaisia tyylejä. Olen merkkiuskollinen ja ostan usein samoja vaatteita. Haluan, että kaikki vaatteeni ovat sellaisia, että käytän niitä pitkään. Ehkä jopa ikuisesti. Löydän paljon vaatteitani UFFista ja käytän paljon esimerkiksi isoja kauluspaitoja.”

Paras tyylivinkkisi juuri nyt?

Enni: ”Me molemmat olemme inspiroituneet rajuudesta, ja se on ohjannut tyyliämme, vaikka ei heti ehkä uskoisi. Tuska-festivaaleilla oli viimeksi raju olo, kun asuni oli HIMistä inspiroituneet nahkavaatteet ja Ville Valon bändipaita. Näyttää tosi hyvältä, kun päällä on jotain rajua!”

Kirsikka: ”Tykkään merkkeinä erityisesti Lemairesta ja The Row’sta. Mutta ne ovat tosi arvokkaita, eikä aina voi täyttää vaatekaappia sellaisilla. Olen hyvä kopioimaan tyylejä, joista inspiroidun. Etsin vain samanoloiset vaatteet käytettyinä.”

Pahin tyylimoka?

Enni: ”Olen miettinyt tätä usein, mutta tuntuu, että olen ottanut omakseni kaikki menneiden vuosien kokeilut. Yksi moka on kyllä ollut se, etten ole kiinnittänyt huomiota materiaaleihin ja olen ollut polyesteri-ihmissukka. Se on näyttänyt hyvältä mutta haissut pahalta. Vintagepolyesteri on parempi valinta: se on kestävämpää eikä haise.”

Kirsikka: ”Olin 2000-luvun alussa lukiossa, ja se oli tyylillisesti mielenkiintoista aikaa. Pahin tyylimokani on se, kun tutustuin tuotteisiin itseruskettava ja aurinkopuuteri. Minulta kysyttiin aina lapsena, olinko kipeä, koska minulla on niin vaalea ja ohut iho. Näytin ihan Interview with the Vampire -sarjan Claudialta. Siitä seurasi ylilyöntien vuodet itseruskettavan kanssa. Äitini yritti hienovaraisesti sanoa, että vähemmän on enemmän, mutten uskonut.”

”Olen raju hevari, vaikken aina näytä siltä. Pidän HIM-yhtyeestä ja Ville Valosta todella paljon.”
Enni Koistinen

Mitä teet yksin kotona?

Enni: ”Katson läppäriltä sarjoja, joita puolisoni ei halua katsoa kanssani, ja nautin siitä. And Just Like That ja The Kardashians ovat suosikkejani. Katson myös kaikki YouTube-videot, mitä algoritmi suosittelee minulle, sekä kaikki Anna Nichole Smith -dokumentit Netflixistä.

Kirsikka: ”Kun perheeni lähtee pois kotoa, katson huonoa realityä ja siivoan vaatekaappiani. Rakastan sovittaa, viikata ja silittää vaatteita. Silloin voi löytää vaatekaapin perälle unohtuneet vaatteet, joita en muuten muistaisi käyttää. Unelmani olisi tehdä henkareihin sunnuntaisin valmiiksi seuraavan viikon asut, mutta siihen tarvitsisin isomman vaatekaapin ja enemmän aikaa.”

Kenelle soitat, kun maailma murjoo?

Enni: ”Kirsikalle. En soita kenelläkään muulle, en edes puolisolle. Laitan aina tekstiviestiä kaikille muille.”

Kirsikka: ”Soitan Ennille tai miehelleni. Enni vihasi ennen puhelimessa puhumista, mutta olen saanut hänet muuttumaan. Nykyään soitellaan lähes joka päivä.”

Jos elämäsi olisi biisi, mikä se olisi?

Enni: ”HIMin Poison Girl. Olen raju hevari, vaikken aina näytä siltä. Pidän HIM-yhtyeestä ja Ville Valosta todella paljon. Olen luukuttanut heidän musiikkiaan tänä kesänä autossa cd-soittimesta, sillä löysin kirpputorilta melkein kaikki heidän albuminsa.”

Kirsikka: Anneli Saariston La Dolce Vita ja Spice Girlsin Spice Up Your Life. Soitan näitä silloin kun pitää tsempata ja tehdä aikuisten asioita, joten ne kertovat minusta varmasti jotain.”

Kirsikka Simbergin elämän biisi on La Dolce Vita.

Minkä unelman olet toteuttanut?

Enni: ”Olen ollut suuri Euroviisujen fani siitä lähtien, kun Dana International voitti viisut. Nyt olen Ylellä töissä Uuden Musiikin Kilpailun sometoimittajana ja käsikirjoittajana. Se oli unelma, josta haaveilin monta vuotta.”

Kirsikka: ”Ehkä se, että olen asunut nuorena ulkomailla. Haluaisin muuttaa vuodeksi jonnekin Eurooppaan töihin niin, että perheeni ja Ennin perhe tulisivat mukaan.”

Jos voisit vaihtaa paikkaa kenen tahansa julkkiksen kanssa yhdeksi päiväksi, kuka se olisi ja miksi?

Enni: ”Olisin Oprah ja kävisin hänen syksyisessä puutarhassaan, missä hän ei todellakaan ole itse tehnyt mitään puutarhatöitä. Hän esittelee aina somessa puutarhansa satokoria.”

Kirsikka: ”Olisin Kim Kardashian. Haluaisin tietää kaiken, mitä tapahtui Kanyen kanssa ja onko hänellä ollut juttua Draken kanssa. Selaisin Kimin puhelimen läpi ja lukisin hänen kaikki yksityisviestinsä. Voisin olla myös Beyoncé, koska haluaisin tietää, mitä tapahtui hississä, kun Solange hyökkäsi Jay Z:n kimppuun.”

”Muistan aina väärin, että Enni olisi ollut minun kaasoni, kun menin naimisiin. Mutta oikeasti hän ei ollut. Hän on vain niin tärkeä, että olisi pitänyt olla.”
Kirsikka Simberg

Ketä stalkkaat somessa salaa, mutta et kehtaa myöntää?

Enni:Ice-T:n vaimo Coco Austin tekee hyvää ja addiktoivaa sisältöä. Rakastamme Kirsikan kanssa myös stalkata ruotsalaisia vaikuttajia, kuten Fanny Ekstrandia ja Linn Eklundia. Me emme oikeastaan tiedä, mitä he tekevät työkseen. Heillä on selkeästi paljon varallisuutta ja Chanelia. Ruodimme heidän elämiään ja häitään kuin mitäkin saippuaoopperaa.”

Kirsikka: ”Kehtaan myöntää kaikki. Stalkkaaminen pitää normalisoida, koska kaikki tekevät sitä. Seuraan Sofie Bille Brahea, joka on aatelistaustainen korusuunnittelija ja todella danish old money. Hänen elämäänsä on ihana seurata, koska se on näennäisesti samaistuttavaa mutta oikeasti täysin saavuttamatonta. En halua stalkata ketään taviksia, enkä kaipaa vertaistukea.”

Mikä on kaikkien aikojen oudoin julkkisjuoru, jonka olet podcastissasi käsitellyt?

Enni: ”Varmaan se, että Beyoncé ei osaisi lukea eikä kirjoittaa hyvin– hän ei olisi kerennyt käymään kouluja vaan on panostanut tähteyteensä.”

Kirsikka: ”Eräs suomalainen mimmi raportoi meille seksisuhteestaan Diplon kanssa. Hän lähettää meille siitä tietoa, mutta kunnioittavasti. Viimeksi kun he ovat nähneet, Diplo puhui enimmäkseen rasvaprosenteista, dieeteistä ja huumeiden käyttämisestä.”

Mitä haluaisit sanoa salaa Ennille/Kirsikalle?

Enni: ”Kirsikalla on ollut tärkeämpi ja suurempi merkitys minun elämääni, kun hän itse tietääkään. Ilman Kirsikkaa olisin vieläkin surullinen graafikko ilman Euroviisuja. Kirsikan avulla olen nyt näissä töissä. Saimme idean podcastiin, kun olin Kirsikan luona käymässä, ja hän oli kuullut joltain tanskalaiselta stailaajalta hyviä julkkisjuoruja. Nauhoitimme heti ensimmäisen jakson puhelimeen ja keksimme nimen. Siitä se sitten lähti.”

Kirsikka: ”Muistan aina väärin, että Enni olisi ollut minun kaasoni, kun menin naimisiin. Mutta oikeasti hän ei ollut. Hän on vain niin tärkeä, että olisi pitänyt olla. Enni on paras ystäväni. En tiedä, tietääkö hän sitä, mutta toisaalta, totta kai hän tietää.”

Enni Koistinen hinnoittelee työnsä niin suureksi, että välillä vähän hirvittää.

Paras saamasi elämänohje?

Enni: ”Luin kerran jostain haastattelusta, että pitää hinnoitella oman työn hinta niin isoksi, että itseäkin hirvittää. Jos ei hirvitä, hinta ei ole tarpeeksi iso. Kirsikka on välillä ihmetellyt ehdotuksiani, mutta ne ovat aina menneet läpi. Omaa työtä ja itseään pitää osata arvostaa.”

Kirsikka: ”Äiti sanoi aina minulle, kun olin pieni, että ole reipas ja rohkea. Ajattelen sitä usein.”

Kenestä pienestä julkkiksesta tulee vielä niin iso stara, että puhumme hänestä vielä vuosikymmenien jälkeen?

Enni: Vastaan Lily-Rose Depp, vaikka hän onkin jo aika iso tähti. Suomalaisista julkkiksista Etta. Hänestä tulee vielä iso stara!

Kirsikka: Sydney Sweenestä voisi tulla megatähti. Mutta hän tarvitsisi paremman PR-tiimin. Sweeney on saanut suuren omaisuuden Euphorian jälkeen, jolloin hän on varmaankin ostanut jotain, mistä tulee isot kulut. Nyt hänen on pakko työskennellä ja tehdä paljon yhteistöitä, jotta saa kaiken maksettua. On yleinen harhaluulo, että kaikilla olisi paljon rahaa Hollywoodissa. Pienten tähtien on vaikea saada keikkaa ja agentit vievät ainakin kolmanneksen heidän tuloistaan.

Juttu on julkaistu Trendissä 8/23.

Kommentoi +