Halutko tietää lisää värianalyysistä, vaatteiden huollosta ja stailaamisesta? Ilmoittaudu nyt mukaan Trendin ja Reloven tyyli-iltaan 16.11!
Ilmoittaudu tapahtumaan!
Halutko tietää lisää värianalyysistä, vaatteiden huollosta ja stailaamisesta? Ilmoittaudu nyt mukaan Trendin ja Reloven tyyli-iltaan 16.11!
Tämä on kutsu sinulle! Trendin ja Reloven afterworkissa puhutaan stailauksesta ja vaatteiden huoltamisesta sekä värianalyyseistä. Ilmoittaudu mukaan Helsingissä pidettävään tilaisuuteen!
Teksti

Kuvat

2.11.2023
 |
Trendi

Tervetuloa iltaan, jonka aikana saat uusia ideoita tyyliisi ja vaatekaappiisi – vastuullisesti!

Aika: to 16.11.2023 kello 18.30 - 20.30

Paikka: Relove Töölö, Sandelsinkatu 6, Helsinki

Illan ohjelma:

  • ”Miten värianalyysi auttaa löytämään parhaat vaatteiden sävyt?” Haastattelussa Ruusa Designin Nina Lahtinen
  • ”Maailma muuttuu yksi huollettu vaate kerrallaan!” Haastattelussa Maria Manninen Arkivé Atelieristä
  • Livestailaus: Reloven Noora Hautakangas ja stailisti Pinja Kuivalainen näyttävät, miten stailata sama vaate niin arkeen kuin juhlaan.
  • Puheenvuorojen jälkeen mahdollisuus jutella haastateltavien kanssa lisää niin värianalyyseistä, stailauksesta kuin vaatteiden huollosta tai tehdä ostoksia Relovessa. Tai kerro palautetta ja juttutoiveita Trendin toimitukselle!
  • Tarjolla kaakaota ja kuppikakkuja + yllätyskassi kotiinviemisiksi.

Ruusa Designin Nina Lahtinen kertoo lisää värinanalyysistä.

Nina Lahtinen on perustanut Ruusa Designin, jonka tuotteet suunnitellaan värianalyysin mukaan. Nina kertoo inspiroivasti, miten omat värit löytyvät ja mitä hyötyä siitä voi olla niin ostoksille kuin vaatekaapin siivoamiseen.

Stailisti Pinja Kuivalainen neuvoo, miten vaatekaapin vaatteet saa paremmin käyttöön.
Noora Hautakangas antaa illan aikana vinkkejä vaatteiden stailaamiseen.

Stailaaja Pinja Kuivalainen ja Reloven perustaja Noora Hautakangas neuvovat yhdessä, miten monella eri tavalla samaa vaatetta voi stailata. Luvassa ideoita niin kapselivaatekaappiin kuin pikkujoulupukeutumiseen.

Arkivé Atelierin Maria Manninen näyttää ideoita vaatteiden huoltoon.

Arkivé Atelierin perustaja Maria Manninen näyttää illan aikana vaatteiden, kenkien ja laukkujen huoltoa sekä kertoo parhaat vinkit vaatteiden jälleenmyyntiarvon maksimoimiseen.

Ilmoittaudu mukaan nyt! Mukaan mahtuu rajallinen määrä. (Muistathan perua ilmoittautumisesi, jos suunnitelmasi muuttuvat!)

Kommentoi +