Tässä ovat parhaat silottavat hiusten hoitotuotteet ‒ 5 pisteen suihke ei jätä hiuksia tippaakaan tahmeiksi tai rasvaisen tuntuisiksi
KT testasi
Tässä ovat parhaat silottavat hiusten hoitotuotteet ‒ 5 pisteen suihke ei jätä hiuksia tippaakaan tahmeiksi tai rasvaisen tuntuisiksi
Toimitus testasi hiuksia silottavat hoitotuotteet ja valitsi niistä parhaat eri tarpeisiin.
Teksti

Kuvat
,

17.11.2023
 |
Kauneus ja Terveys

Paras luonnonkosmetiikka

Tuote: Whamisa Hair Essence

Lupaus: Sähköisyyttä poistava, hiuksia kosteuttava ja pehmentävä voide sisältää fermentoituja kasviuutteita. Se korjaa kuumuuden, UV-säteiden ja muotoilun aiheuttamia hiusvau­rioita sekä vahvistaa hentoja hiuksia.

Tykkäsimme: Luonnonkosmeettisen voiteen tuoksu on ihanan metsäinen. Hiuksista tulee sileät, pehmeät ja hoidetun tuntuiset. Kuluneet latvat tosin tuntuvat tarvitsevan vielä toisen pumppauksen silottuakseen.

Mietimme: Pieneen pullon (100 ml) hinta on aika kova, varsinkin kun voide ei tunnu kovin riittoisalta.

Hinta: 32 e

Pisteet: 3/5

Paras pitkälle tukalle

Tuote: Kérastase Discipline Spray Fluidissime

Lupaus: Lämpösuojan sisältävä suihke suojaa hiuksia pörröisyydeltä ja kosteudelta. Se myös helpottaa föönausta, antaa kiiltoa ja jättää hiukset liikkuviksi.

Tykkäsimme: Suihkemainen koostumus levittyy tasaisesti kaikkialle hiuksiin ja tekee takkuisestakin tukasta helposti selvitettävän. Riittoisa suihke antaa myös silminnähden lisää kiiltoa. Koostumus on niin kevyt, etteivät hiukset tunnut tippaakaan raskailta.

Mietimme Kostea syyssää nostaa pienen pörröisyyden hiusten ­pintaan, joten jos hiukset ovat kovin käsitellyt, ne saattavat tarvita hieman tuhdimpaa hoitoa.

Hinta: 43,50 e.

Pisteet: 4/5

Paras sähköisille hiuksille

Tuote: KMS Tamefrizz ­Smoothing Lotion

Lupaus: Kevyt, silottava emulsio parantaa hiusten kammattavuutta ja vähentää pörröisyyttä. Se myös hillitsee hiusten sähköistymistä.

Tykkäsimme: Notkean voidemainen koostumus levittyy helposti. Tuote helpottaa hiusten selvittämistä ja ehkäisee tehokkaasti kuivuudesta ­johtuvaa ­pörröisyyttä. Hiuksista tulee mukavan pehmeät ja kauniisti kiiltävät. ­Huomasimme, etteivät hiukset sähköisty edes pipon alla.

Mietimme: Melko vahva, suorastaan parfyyminen tuoksu jakaa varmasti ­mielipiteitä.

Hinta: 30,20 e

Pisteet: 3/5

Paras käsitellyille hiuksille

Tuote: Redken Frizz Dismiss Rebel Tame

Lupaus: Hoitovoiteessa on tehokas lämpösuoja aina 230 asteeseen asti. Voide suojaa hiuksia ilmankosteudelta ja hoitaa niitä babassuöljyllä. Tukasta tulee helposti selvitettävä.

Tykkäsimme: Notkea koostumus levittyy hiuksiin helposti ja tasaisesti. Hoitovoide silottaa ja kiillottaa hiukset heti ja jättää ne ihanan pehmeiksi ja hoidetun tuntuisiksi.

Mietimme: Tuubista tulee helposti puristettua voidetta kerralla liikaa, eikä tämän hintaista tuotetta haluaisi tuhlata yhtään.

Hinta: 33,80 e

Pisteet: 5/5

Paras hennolle tukalle

Tuote: Kevin.Murphy Blow.Dry Ever.Smooth

Lupaus: Painoton ja riittoisa hiuksia silottava suihke pitää tukan sileänä jopa kolmen pesukerran ajan. Se tuuheuttaa, antaa kiiltoa ja suojaa hiuksia ilmankosteudelta.

Tykkäsimme: Suihke helpottaa harjaamista eikä jätä hiuksia tippaakaan tahmeiksi tai rasvaisen tuntuisiksi. Hiuksista tulee ihanan terveen ja vahvan näköiset. Suihke on oikeas­taan hybridi eli muotoilutuote mutta niin lähellä hoitotuotetta, että sillä voi korvata jätettävän hoitoaineen.

Mietimme: Suihketta markkinoidaan suotta pelkkänä muotoilutuotteena.

Hinta: 29,90 e

Pisteet: 5/5

Näin testi tehtiin

Kaksi testaajaa kokeili kymmenen hiuksia silottavaa hoitotuotetta löytääkseen parhaat eri tarpeisiin. He arvioivat muun muassa kestoa, käyttömukavuutta, ja hinta-laatusuhdetta. Tuotteet saivat kokonaisuudesta 0–5 pistettä. Tämä juttu esittelee kunkin kategorian parhaat.

Juttu on julkaistu aiemmin Kauneus ja Terveys -lehdessä 13/2023.

Kommentoi +