Tervetuloa kesä, vihreä väri ja puukengät! Kokosimme kesän kuumimmat muotitrendit
Tyyli
Tervetuloa kesä, vihreä väri ja puukengät! Kokosimme kesän kuumimmat muotitrendit
Vihdoin vihertää, nimittäin vaatteissa. Kesän 2022 lempiasut ovat tässä.
Teksti

Kuvat

Julkaistu 29.6.2022
Trendi

Kauas kuuluu

Miten ihania kesän ääniä: muovisten varvassandaaleiden läpsytys ja puukenkien kopina! Hyvät puukengät kestävät pitkään ja ovat täydelliset mökkikengät – löytyisivätkö sellaiset jo perheesi tai sukulaistesi kaapista? Psst! Valitse vähän reilu koko, jos teidänkin perheessä kaikki käyttävät samoja kenkiä, kun pitää vain käväistä ulkona.

Jakku 835 e ja housut 595 e, Latimmier. Korsettijakku 1 250 e, Dion Lee / Cm-44. Korvakorut 49 e, Francine Bramli / My o my. Nahkapäällysteiset puukengät 318 e, dorothee schumacher / My o my.

Vähän vilahtaa

Jos et edellisinä kesinä innostunut kurkistusaukkovaatteista, vielä ehdit tarttua trendiin. Mikä parasta: uusimmat vilautusaukot ovat väljempiä, eivätkä puristu ihoon liian tiiviisti. Ja miten ihanaa: kun vähän paikat tuulettuvat, voi pitkähihaisiakin käyttää kesäkuumalla.

Mekko 1 025 e, jacquemus/cm-44. Aurinkolasit 499 e, la eyeworks / keops esplanadi.

Salatehtävä

Mistä erottaa turistin katuvilinässä? Vastaus ei ole sortsit vaan korujen puute – vähillä matkatavaroillahan sitä on matkustettu. Jos siis haluat sulautua reissullasi matkakohteen asukkaiden joukkoon, pakkaa mukaan muutamat näyttävät korut, jotka sopivat lähes joka asun kanssa.

Korvakorut 68 e, Francine Bramli / My o My. Mekko 890 e, Marimne serre / cm-44.

Suojapuku

Jos kuulut heihin, jotka muistavat laittaa aurinkovoiteen kotona, mutta unohtavat lisätä sitä, tässä vinkki: pukeudu peittävästi – ainakin pilvisinä päivinä. Toisenlaista suojaa saat myös sukista: ei rakkoja ekoina kesäkenkien käyttöpäivänä.

Body 140 e, TotÊme/stockmann. Mekko 410 e, msgm / My o My. Aurinkolasit 379 e, Balenciaga / Keops esplanadi. Sukat 20 e, The New Room. Kengät 525 e, Common projects / Beamstore. Koru stailaajan oma.

Kovasti vihertää

Kurkista vaatekaappiisi, löytyykö sieltä jotain kirkkaan ja raikkaan väristä? Onko se taivaansinistä, violettiä, oranssia tai kenties vihreää? Hienoa, sinulla on kauden värit hallussa. Jos rakastat vihreää, nyt on hyvä hetki hankkia vaatekaappiisi lisää erityisesti rairuohon kaltaista kirkasta, melkein neonvihreää.

Paita 385 e, Rejina, housut 315 e, Pomanderf ja korvakorut 68 e ja rannekorut 62 e/kpl Francine Bramli / My o My.

Helle saa tulla

Haluatko kuulla salaisuuden? Puhvihihainen paita ei ole vain muodikas vaan myös kätevä helteellä. Sillä mikään ei ole ikävämpää kuin kireä asu ihoa vasten kuumana kesäpäivänä. Psst! Hanki puhvihihainen paita ajattomassa värissä ja voit syksyllä pukea sen viime talven hittiliivin kanssa.

Paita 315 e, Self P / My o My. Aurinkolasit 319 e, Celine / Keops esplanadi. Pinni 6,99 e, Glitter.

Lyhyempi versio

Tiesitkö, että voit saada samasta topista pitkän ja lyhyen version? Kuulostaa ehkä monimutkaiselta, mutta on kokeilemisen arvoinen: pue toppi ylösalaisin: alaosan nurjapuoli peittää rintakehäsi ja yläosa on vatsan kohdalla. Laita rintaliivit topin päälle ja sen jälkeen nosta yläosa paikoilleen sekä pujota kädet hihansuista. Sopii etenkin narutopeille, mutta myös joustaville ribbitopeille.

Toppi 35 e, Billebeino. Farkut 280 e, Beamstore / Acne Studios. Koru 20 e, Glitter.

Paremmat solmut

Ei tarvitse olla partiolainen osatakseen solmia huivista paidan, topin, mekon tai pannan. Tarvitaan vain ”scarf hack” -hakusanaksi Googleen tai vaikka Tiktokiin. Psst! Nänniteippi saattaa olla kiva juttu.

Huivi 289 e, Missoni/Stockmann. Aurinkolasit 539 e, Gucci/Keops Esplanadi.

tyyli Patisse a Lody meikki & hiukset Fatma Bendris malli Jekku Berglund

Kuvauspaikka Hanasaari, ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Kommentoi +