Hellävarainen, nopea ja tehokas - tämä on paras silmämeikin poistaja
Kauneus
Hellävarainen, nopea ja tehokas - tämä on paras silmämeikin poistaja
Silmämeikin poistajan on oltava tehokas. Testasimme kuusi vaihtoehtoa, joista kolme tehoaa myös vedenkestävään silmämeikkiin. Onko kolmen euron ja kuudenkympin tuotteella eroa?
Teksti
|
Kuvat
Julkaistu 3.8.2018
Kauneus ja Terveys

Cienin Eye Make-Up Remover 3 e

Lupaus: Puhdistaa vesiliukoisen ja vedenkestävän silmämeikin hellävaraisesti. Kätevä pumppu helpottaa annostelua. Hellävarainen herkälle silmän­ympärysiholle.

Tehokkuus: Todella nopea ja tehokas tuote.

Tunne: Hyvä. Aine ei ärsytä ihoa eikä silmiä.

Arvio: Erinomainen tuote. Edullinen, nopea ja tehokas. Pumppukorkin ansiosta tuotetta ei mene hukkaan. Tällä lähtee jopa voimakas silmä- ja huulimeikki. Erinomainen hinta- laatusuhde! Testin toiseksi paras.

Himalaya Herbalsin Gentle Eye Make-Up Remover 4,90 e

Lupaus: Erittäin hellävarainen koostumus. Poistaa tehokkaasti silmämeikin ja jopa vedenkestävän meikin jättämättä iholle rasvaista tunnetta. Sopii kaikille ihotyypeille ja piilolinssien käyttäjille.

Tehokkuus: Melko hidas verrattuna testin muihin tuotteisiin. Ei järin tehokas.

Tunne: Aine kirvelee silmä luomilla jonkin verran.

Arvio: Hellävaraiseksi mainittu tuote ei sovi testaajalle. Se ei ole yhtä tehokas kuin testin parhaat. Plussaa laajasta saatavuudesta ja edullisesta hinnasta.

Lumenen Waterproof Biphase Eye & Lip Makeup Remover 7,50 e

Lupaus: Öljy- ja vesikerroksesta koostuva, ravistettava aine poistaa tehokkaasti ja hellävaraisesti vedenkestävän ja runsaan silmämeikin. Rauhoittaa herkkää silmän ympärysihoa.

Tehokkuus: Tehokas ja nopea.

Tunne: Miellyttävä. Jättää ihon hiukan öljyiseksi.

Arvio: Kahdessa kerroksessa oleva öljy- vesiseos ravistetaan ennen käyttöä. Mainio perustuote, joka poistaa nopeasti myös vedenkestävän tai tuhdin silmämeikin. Hyvä hinta- laatusuhde. Jää vakiokäyttöön.

Nivean Creme Care Waterproof Eye Make-Up Remover 3,90 e

Lupaus: Puhdistaa jopa vedenkestävän silmämeikin tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Sisältää Nivean Creme- voiteen hoitavia ainesosia. Ei ärsytä silmiä eikä ihoa. Hajusteeton.

Tehokkuus: Ei yllä tehokkuudessa parhaiden tasolle.

Tunne: Hoidettu ja puhdas. Tuote ei kirvele eikä ärsytä.

Arvio: Voidemainen, valuva koostumus tuntuu hoitavalta, mutta se on vaikea saada pysymään vanulapulla. Hoitavuus verottaa hieman nopeutta. Sopii parhaiten kiireettömään meikinpoistoon.

Sisleyn Gentle Eye and Lip Make-Up Remover 65,50

Lupaus: Hellävarainen aine liuottaa tehokkaasti silmä- ja huulimeikin. Hellävarainen koostumus on oftalmologisesti ja dermatologisesti testattu. Sopii herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille.

Tehokkuus: Todella tehokas ja hellävarainen.

Tunne: Mainio. Aine vie kaiken meikin eikä kirvele.

Arvio: Loistava tuote: poistaa sekä silmä- että huulimeikin nopeasti, eikä ärsytä ihoa eikä silmiä. Auki kierrettävä korkki ei ole se kätevin. Kallis mutta todella hyvä. Ostaisin tämän, jos osaisin pihistellä annostelussa.

YSL:n Top Secrets Expert Make-Up Remover 34 e

Lupaus: Öljy- ja vesikerroksesta koostuva, ravistettava aine poistaa sekä vesiliukoisen että vedenkestävän meikin. Hellävarainen. Sopii myös herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille.

Tehokkuus: Tehokas ja nopea.Poistaa isonkin määrän ripsiväriä siististi.

Tunne: Raikas. Ei ärsytä eikä jätä ihoa öljyiseksi.

Arvio: Hellävarainen, nopea ja tehokas. Kaunis ja ylellinen tuote tuo arkeen ripauksen luksusta. Pehmeästä pullosta saa puristettua ulos viimeisenkin pisaran. Ainoa miinus auki kierrettävästä, hiukan kömpelöstä korkista. Testin paras!

Kommentoi +