Hellävarainen, nopea ja tehokas - tämä on paras silmämeikin poistaja
Kauneus
Hellävarainen, nopea ja tehokas - tämä on paras silmämeikin poistaja
Silmämeikin poistajan on oltava tehokas. Testasimme kuusi vaihtoehtoa, joista kolme tehoaa myös vedenkestävään silmämeikkiin. Onko kolmen euron ja kuudenkympin tuotteella eroa?
Teksti

Kuvat

Julkaistu 3.8.2018
Kauneus ja Terveys

Cienin Eye Make-Up Remover 3 e

Lupaus: Puhdistaa vesiliukoisen ja vedenkestävän silmämeikin hellävaraisesti. Kätevä pumppu helpottaa annostelua. Hellävarainen herkälle silmän­ympärysiholle.

Tehokkuus: Todella nopea ja tehokas tuote.

Tunne: Hyvä. Aine ei ärsytä ihoa eikä silmiä.

Arvio: Erinomainen tuote. Edullinen, nopea ja tehokas. Pumppukorkin ansiosta tuotetta ei mene hukkaan. Tällä lähtee jopa voimakas silmä- ja huulimeikki. Erinomainen hinta- laatusuhde! Testin toiseksi paras.

Himalaya Herbalsin Gentle Eye Make-Up Remover 4,90 e

Lupaus: Erittäin hellävarainen koostumus. Poistaa tehokkaasti silmämeikin ja jopa vedenkestävän meikin jättämättä iholle rasvaista tunnetta. Sopii kaikille ihotyypeille ja piilolinssien käyttäjille.

Tehokkuus: Melko hidas verrattuna testin muihin tuotteisiin. Ei järin tehokas.

Tunne: Aine kirvelee silmä luomilla jonkin verran.

Arvio: Hellävaraiseksi mainittu tuote ei sovi testaajalle. Se ei ole yhtä tehokas kuin testin parhaat. Plussaa laajasta saatavuudesta ja edullisesta hinnasta.

Lumenen Waterproof Biphase Eye & Lip Makeup Remover 7,50 e

Lupaus: Öljy- ja vesikerroksesta koostuva, ravistettava aine poistaa tehokkaasti ja hellävaraisesti vedenkestävän ja runsaan silmämeikin. Rauhoittaa herkkää silmän ympärysihoa.

Tehokkuus: Tehokas ja nopea.

Tunne: Miellyttävä. Jättää ihon hiukan öljyiseksi.

Arvio: Kahdessa kerroksessa oleva öljy- vesiseos ravistetaan ennen käyttöä. Mainio perustuote, joka poistaa nopeasti myös vedenkestävän tai tuhdin silmämeikin. Hyvä hinta- laatusuhde. Jää vakiokäyttöön.

Nivean Creme Care Waterproof Eye Make-Up Remover 3,90 e

Lupaus: Puhdistaa jopa vedenkestävän silmämeikin tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Sisältää Nivean Creme- voiteen hoitavia ainesosia. Ei ärsytä silmiä eikä ihoa. Hajusteeton.

Tehokkuus: Ei yllä tehokkuudessa parhaiden tasolle.

Tunne: Hoidettu ja puhdas. Tuote ei kirvele eikä ärsytä.

Arvio: Voidemainen, valuva koostumus tuntuu hoitavalta, mutta se on vaikea saada pysymään vanulapulla. Hoitavuus verottaa hieman nopeutta. Sopii parhaiten kiireettömään meikinpoistoon.

Sisleyn Gentle Eye and Lip Make-Up Remover 65,50

Lupaus: Hellävarainen aine liuottaa tehokkaasti silmä- ja huulimeikin. Hellävarainen koostumus on oftalmologisesti ja dermatologisesti testattu. Sopii herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille.

Tehokkuus: Todella tehokas ja hellävarainen.

Tunne: Mainio. Aine vie kaiken meikin eikä kirvele.

Arvio: Loistava tuote: poistaa sekä silmä- että huulimeikin nopeasti, eikä ärsytä ihoa eikä silmiä. Auki kierrettävä korkki ei ole se kätevin. Kallis mutta todella hyvä. Ostaisin tämän, jos osaisin pihistellä annostelussa.

YSL:n Top Secrets Expert Make-Up Remover 34 e

Lupaus: Öljy- ja vesikerroksesta koostuva, ravistettava aine poistaa sekä vesiliukoisen että vedenkestävän meikin. Hellävarainen. Sopii myös herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille.

Tehokkuus: Tehokas ja nopea.Poistaa isonkin määrän ripsiväriä siististi.

Tunne: Raikas. Ei ärsytä eikä jätä ihoa öljyiseksi.

Arvio: Hellävarainen, nopea ja tehokas. Kaunis ja ylellinen tuote tuo arkeen ripauksen luksusta. Pehmeästä pullosta saa puristettua ulos viimeisenkin pisaran. Ainoa miinus auki kierrettävästä, hiukan kömpelöstä korkista. Testin paras!

Kommentoi +