Salainen intohimo
Ihmissuhteet
Salainen intohimo
Palavaa rakkautta, kiellettyä intohimoa ja rajat rikkovaa kemiaa. Eevan podcasteissa näyttelijä Katariina Kaitue palauttaa mieliin rakkaustarinoita, joissa tunteet voittivat kaikki esteet.
Julkaistu 19.12.2018
Eeva

Kuuntele jaksot Apple Podcastissa tai Spotifyssa:

Sisältöä ei voida näyttää
Valitsemasi suostumukset estävät tämän sisällön näyttämisen. Muokkaa asetuksia evästeasetuksissa.

1. Kekkonen & Hallama

Presidentti Urho Kekkosta pidettiin lujana ja laskelmoivana valtiomiehenä. Julkinen kuva ei kuitenkaan vastannut todellisuutta. Kekkosen pitkäaikainen rakastajatar Anita Hallama löysi kovan ulkokuoren alta herkän, tunteensa avoimesti näyttävän, runollisen miehen.

2. Bertil & Lilian

Ruotsin prinssi Bertil ja hänen puolisonsa Lilian joutuivat salaamaan suhdettaan peräti 33 vuoden ajan. Eronneen, työläistaustaisen naisen ja kuninkaan pojan kielletty romanssi kuohutti tunteita.

3. Diana & Hasnat

Kun prinsessa Diana tutustui pakistanilaiseen Hasnat Khaniin, avioliitto prinssi Charlesin kanssa oli ajautunut umpikujaan. Diana ja Hasnat olivat syvästi rakastuneita toisiinsa, mutta julkisuuden paineet olivat miehelle liikaa.

4. Tabe & Erik

Kohukaunotar Tabe Slioor nautti julkisuudesta ja valloitti 1950-1960-luvuilla miehen toisensa perään. Yksi oli kuitenkin ylitse muiden. Helsingin kaupunginjohtajan Erik von Frenckellin ja Tabe Slioorin rakkaustarinasta kohisi aikoinaan koko Suomi.

5. Margaret & Peter

Englannin prinsessa Margaret ja kapteeni Peter Townsend olivat aidosti rakastuneita, mutta he eivät koskaan saaneet toisiaan. Prinsessan ja tallimestarin avioliittoa vastustivat sekä kirkko että parlamentti.

6. Kyllikki & Johannes

Eduskunnan puhemiehen, valtioneuvos Johannes Virolaisen ja toimittaja Kyllikki Stenroosin rakkaustarina kuohutti 1970-1980-luvuilla Suomen kansaa. Vaikka suhteen alkaessa Virolainen oli naimisissa oleva mies, kypsällä iällä herännyt rakkaus raivasi tieltään kaikki esteet.

7. Ingrid & Robert

Kun ruotsalainen filmitähti Ingrid Bergman ja italialainen elokuvaohjaaja Roberto Rossellini rakastuivat, molemmat olivat tahoillaan naimisissa. Kielletystä romanssista seurasi koko maailmaa järisyttänyt skandaali. Pyhimysmäisenä naapurintyttönä pidetty Ingrid joutui armottoman ajojahdin kohteeksi.

8. Tove & Tuulikki

Kirjailija, taiteilija Tove Janssonin ja taidegraafikko Tuulikki Pietilän ystävyys- ja rakkaussuhde kesti lähes puoli vuosisataa, aina Toven kuolemaan saakka. Monet pitivät kahden naisen välistä rakkautta tabuna, josta ei sopinut puhua ääneen.

9. Sophia & Carlo

Rakkaus yhdisti heidät, mutta yhteiskunta halusi erottaa heidät. Näyttelijä Sophia Loren ja elokuvatuottaja Carlo Ponti taistelivat vuosikausia saadakseen olla avoimesti yhdessä.

10. Rita & Ali

Rita Hayworthin ja Ali Khanin rakkaustarina oli kuin todeksi tullut unelma. Sadulla oli kuitenkin surullinen loppu. Kaikkien mieleen tämä rakkauden jumalattaren ja playboy-prinssin romanssi ei ollut.

11. Marilyn & Kennedy

Yhdysvaltain presidentin John F. Kennedyn ja jumaloidun seksisymbolin Marilyn Monroen romanssi oli ehkä vain muutaman yön juttu, mutta se on jaksanut kiehtoa ihmisiä vuosikymmenestä toiseen.

12. Elvis & Priscilla

Elvis Presley rakastui Priscilla Beaulieuun, kun tämä oli vasta koulutyttö. Rock and Rollin kuningas teki Priscillasta kartanonsa Gracelandin valtiattaren ja avasi tälle uudenlaisen maailman. Romanssi herätti kuitenkin paljon paheksuntaa.

Kuuntele jaksot Spotifyssa

Sisältöä ei voida näyttää
Valitsemasi suostumukset estävät tämän sisällön näyttämisen. Muokkaa asetuksia evästeasetuksissa.

Kuuntele jaksot Apple Podcastissa

Kommentoi +