Klassisia sävyjä, paksuja pohjia ja pehmeää pörröä – katso talvikauden upeimmat jalkinetrendit!
Mainos: Remonte
Klassisia sävyjä, paksuja pohjia ja pehmeää pörröä – katso talvikauden upeimmat jalkinetrendit!
Remonten talvikauden mallit vaihtelevat sporttisista nilkkureista ajattomiin nauhakenkiin ja tyylikkäisiin saappaisiin. Kokosimme yhteen syksyn ja talven inspiroivimmat trendit ja tyylikkäimmät jalkineet.
10.10.2023

Talven trendejä ovat pehmeät vuorit ja tuuheat turkiselementit kenkien ulkopinnalla, kiiltävät soljet ja graafiset, raidalliset pohjat – sekä monipuolinen ja leikkisä värimaailma!

Sävyissä näkyy niin luonnonläheiset sävyt kuin vuodenaikojen vaihtelu. Klassiset värit, kuten musta ja ruskea, ovat ajattomia ja elegantteja vaihtoehtoja. Neutraalit sävyt ovat helppoja yhdistellä erilaisiin asuihin ja sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Kauniit soljet tuovat saappaisiin elegantin viimeistelyn.

Jos talvisaappailta kaipaa enemmän luonnetta, kannattaa valita mattapintaiset biker-saappaat, joiden metalliset soljet, kiiltävät nauhakoukut ja koristetikkaukset tuovat rouheampaa rock-tyyliä.

Myös vaaleat sävyt sopivat täydellisesti talvikauteen – ne tuovat tyyliin valoa ja kepeyttä. Esimerkiksi sporttiset talvikengät tyylikkäissä väriyhdistelmissä, kuten beige, valkoinen ja vaaleanruskea, on helppo yhdistää monenlaisiin asukokonaisuuksiin.

Lämmin ja maanläheinen okra sekä viileä petroolinsininen ovat raikkaita vaihtoehtoja klassisille ruskean sävyille saappaissa.

Metallinhohtoiset yksityiskohdat tekevät talvilenkkareista elegantit. Kaksiväriset kiilapohjat näyttävät linjakkailta ja antavat hyvin pitoa.

Katse korkoihin

Yksi syksyn ja talven näyttävimmistä trendeistä on paksut blokkikorot, joita nähdään niin nilkkureissa kuin pitkävartisissa saappaissa. Ne ovat tukevat ja mukavat jalassa, sillä paksu pohja jakaa painoa tasaisesti. Remonten talvimallistossa blokkikorot ovat saatavilla useissa eri väreissä – moniväriset raitakuvioiset korot ovat takuuvarma katseenvangitsija! Klassiseen ja hillitympään tyyliin sopivat puolestaan kengät, joissa korko on sävy sävyyn kengän kanssa.

Pörröiset yksityiskohdat

Remonten talvikengissä on pörröisen pehmeä vuori, joka pitää jalat lämpiminä myös pakkasilla.

Tuuhea karvareuna kengän ulkopinnalla korostaa tyylikkäästi nilkkurin vartta ja antaa jalkineille talvisen ilmeen.

Kuvan nilkkureissa on paksut ja sporttiset pitopohjat, jotka antavat lisää pitoa liukkailla pinnoilla.

Teknologia ja tyyli kulkevat käsi kädessä

Remonten talvikenkien paksut ja kohokuvioidut pohjat ovat sekä tyylikkäitä että käytännöllisiä. Valikoimasta löytyy edistyksellistä Fiber-Grip-pohjateknologiaa myös vaativiin talviolosuhteisiin tarjoten lisäpitoa jäisillä pinnoilla.

Remonten Flip-Grip-elementti koostuu ulkopohjaan upotetusta käännettävästä mekanismista, jonka toisella puolella on laadukkaat nastat. Tarvittaessa nastat voidaan helposti kääntää esiin. Kävelymukavuudesta ei tarvitse tinkiä, sillä nastat on integroitu älykkäästi profiilipohjaan.

Esiintaitettavat Flip-Grip -nastat antavat lisäpitoa ja turvallisuutta jäisillä pinnoilla ja lumessa.

Remonten kengissä on vaihdettavat pohjalliset, leveät lestit ja erittäin pehmeät sisäpohjat. Osassa malleista on kosteutta hylkivä Remonte TEX-kalvo. TEX-teknologia suojaa kosteudelta ja tekee kengistä hengittävät, jolloin ne tuntuvat miellyttäviltä jaloissa. Kalvon ansiosta jalat pysyvät myös kylmällä säällä lämpiminä.

Kommentoi +