Kun joku leikkaa nurmikkoa, Pippa Laukka tuntee olevansa elossa: ”Muistan, että kasvu jatkuu”
Ihmiset
Kun joku leikkaa nurmikkoa, Pippa Laukka tuntee olevansa elossa: ”Muistan, että kasvu jatkuu”
Pippa Laukalle uimapuku on voimaannuttava vaate. Mistä muusta hän saa voimaa? Se selviää Voimalistalta!
Teksti

Kuvat

31.5.2021
 |
Kauneus ja Terveys

Pippa Laukka on televisiosta tuttu lääkäri, joka asuu Helsingissä miehensä Markun ja tytärtensä Aavan ja Tuulin kanssa. Esikoinen Iina, 22, on jo muuttanut omilleen. Toukokuussa Aava täyttää 14, Tuuli 17 ja Pippa 51.

Kirja: Kuuntelin viime vuonna yli sata äänikirjaa. Eva Wahlströmin Rajoilla oli voimaa tuova elämäkerta. Eva kertoo rehellisesti, minkälaisen prässin läpi on kulkenut urheilu-urallaan ja terveydessään.

Biisi: Volbeatin Lola Montez tempaa mukaan rytminsä, mutta myös tarinansa vuoksi. Lola Montez oli 1800-luvulla elänyt irlantilaissyntyinen tanssija, joka eli värikkään ja skandaalin täyteisen elämän.

Oivallus: Kun näin Shakespearen Macbeth-näytelmän, ymmärsin, että on tärkeää tunnistaa pelkonsa, sillä muuten mieli tekee niistä hir­viöitä. Usein sitä pelkää asioita, joita ei tunne kunnolla. Haluan tutkia ja etsiä tietoa, ennen kuin teen päätelmiä.

Juoma: Pidin piimästä jo lapsena ja juon sitä yhä. Piimä tekee hyvää suolistolle ja sen mikrobiomille.

Vaate: Tykkään olla uikkareissa, sillä uinti on lempilajini. En välitä hörhelöistä, vaan käytän Speedon napakasti istuvaa uimapukua. Uikkarien pukeminen on useimmiten voimaannuttavaa, koska olen ylpeä vahvasta ja terveestä kehostani. Toki olen välillä kokenut oloni epävarmaksi sovituskoppien kelmeässä valossa.

Kukka: Persikan ja puuterin sävyissä hehkuva Esperance on herkkä ruusu. Kukkia on kiva saada, mutta ostan niitä usein myös itselleni. Ruusut tuovat arkeen ripauksen ylellisyyttä. Se on minun tapani hemmotella itseäni.

Pippa hemmottelee itseään ostamalla ruusuja.

Asento: Minusta usein ajatellaan, että olen koko ajan jossain urheilemassa. Mutta viihdyn kyllä lepoasennossakin. Energiaa ei syntyisi, ellei välillä malttaisi olla paikallaan. Iltaisin levolle laskeutuessani tunnen mieletöntä kiitollisuutta kaikesta, jonka olen saanut kokea.

Tuoksu: Vastaleikatun nurmikon tuoksu saa tuntemaan, että olen elossa. Se on aina merkki jostain uudesta: muistutus, että kasvu jatkuu, vaikka joku käy välillä napsaisemassa ruohon poikki. Lempituoksusta tulee mieleen myös syntymäkuukauteni toukokuu.

Ihminen: Arvostan Sauli Niinistön tapaa johtaa Suomea. Se on vain korostunut maailmanpolitiikkaa seuratessa. Niinistöllä on kyky luoda ympärilleen turvallisuutta, ja hänen lausuntonsa ovat harkittuja. Minusta on hienoa, että meillä on presidentti, joka mieluummin rakentaa kuin rikkoo.

Kaupunki: Maailman metropolit ovat hienoja, mutta Helsinki on aina se rakkain. Helsinkiin liittyy monenlaisia elämänvaiheita ja muistoja, mutta se osaa yhä yllättää. Tykkään siitä, kuinka Helsinki koko ajan kehittyy. Vanhan päälle rakentuu koko ajan uusia kerrostumia.

Leffa: En ole ollut koskaan hirveän kiinnostunut elokuvista, mutta Forrest Gumpin olen nähnyt varmasti kymmenen kertaa ja aina se on yhtä vahva elämys.

Kommentoi +