Pikahelpotus kulahtaneeseen hiusväriin! Kauneus ja Terveys -toimitus testasi ja valitsi parhaat suoravärinaamiot
Kauneus
Pikahelpotus kulahtaneeseen hiusväriin! Kauneus ja Terveys -toimitus testasi ja valitsi parhaat suoravärinaamiot
Suoravärinaamioilla voit syventää ja kirkastaa hiustesi sävyä. Toimitus testasi kymmenen värinaamiota ja valitsi parhaat. Löydä oma värisi uudestaan!
Teksti
|
Kuvat
Julkaistu 24.3.2021
Kauneus ja Terveys

Paras viileän vaaleille

Tämän suoravärinaamion juju on siinä, että sävyttämisen lisäksi se tehohoitaa kuivia ja käsiteltyjä hiuksia avokado­öljyllä. Tuoksu on melko parfyyminen, mutta loppu­tulos palkitsee kauniin viileänä vaaleana ja hiukset kiiltävät upeasti.

Wella Color Fresh Mask, sävy Pearl Blonde 19,90 e.

Paras keskivaaleille

Kaikki vaaleaveriköt eivät halua olla viileitä. Jos haluat vaalennettuihin hiuksiisi lämpimän beigen vivahteen, valitse tämä naamio. Kasvi­peräiset proteiinit ja amino­hapot vahvistavat hiuksia ja antavat niille kauniin kiillon.

Four Reasons Color Mask Toning Treatment, sävy Champagne 14,90 e.

Paras hehkuvaa oranssia haluavalle

Hinta-laatusuhde on kohdallaan tässä kotimaisessa, erittäin hoitavassa ja runsaspigmenttisessä sävynaamiossa. Se on täydellinen hehkuvan oranssin hiusvärin ylläpitoon. Naamio teho­hoitaa, antaa vahvan sävyn ja upean kiillon.

Biozell Color Mask, sävy Mandarin 9 e.

Paras ruskeaveriköille

Bruneteille kiilto on kaikki kaikessa, ja sitä tällä syvähoitavalla naamiolla todella saa. Arganöljy, aminohapot ja aprikoosiölljy pitävät siitä huolen. Tuoksu on taivaallinen ja kiilto suorastaan häikäisevä.

Moroccanoil Color Depositing Mask, sävy Cocoa 29 e.

Paras pastellin ystävälle

Laventeli on erittäin muodikas hiussävy juuri nyt. Ikävä kyllä se pysyy huonosti. Arganöljyä ja runsaasti väripigmenttiä sisältävä vegaaninen tehonaamio antaa tukalle kauniin ja hillityn laventelisen vivahteen.

Maria Nila Colour Refresh, sävy Lavender 17 e.

Kommentoi +