Haussa kaunis punastus? KT testasi 12 uutta poskipunaa – kurkkaa täältä parhaat
Kauneus
Haussa kaunis punastus? KT testasi 12 uutta poskipunaa – kurkkaa täältä parhaat
Pidätkö voidemaisesta vai nestemäisestä punasta, suositko luonnonkosmetiikkaa? Kauneustoimittaja Riikka Väänänen testasi 12 uutta poskipunaa. ja valitsi parhaat eri tarpeisiin. Ihastu ja punastu!
Teksti
|
Kuvat
,
Julkaistu 26.5.2021
Kauneus ja Terveys

Paras voidemainen poskipuna

Lancome Teint Idole Ultra Wear Stick Blush 42 e.

Puikkoposkipuna on valintasi, jos et käytä juuri muita ihomeikkejä. Voidemainen puna levittyy meikittömällekin iholle vaivattomasti ilman raitoja ja jättää kauniin luonnollisen näköisen rusotuksen poskille. Levitä suoraan puikosta ja häivytä sormin. Jos haluat pehmentää lopputulosta, tee se tiiviillä poskipunasiveltimellä. Puna pysyy hämmästyttävän hyvin jopa maskin alla. Sävy 01 Ambitious Pink raikastaa ihon kuin ihon.

Paras luonnollinen poskipuna

Lavera So Fresh Mineral Rouge Powder 17 e.

Sen suorastaan tuntee, miten jojoba­öljyä sisältävä luonnonkosmetiikkapuna hoitaa ihoa. Puna tuoksuu pehmeälle ja antaa kauniin hehkun. Hieno­jakoinen väri levittyy ja häivyttyy kauniisti. Kestossa on hiukan toivomisen varaa, etenkin nyt kun kasvot ovat osan päivästä maskin alla. Sävy 04 Pink Harmony näyttää rajun pinkiltä, mutta poskilla raikkaalta ja luonnolliselta.

Paras hajusteeton poskipuna

Isadora Perfect Blush 15,90 e.

Hienojakoinen ja vain kevyesti valoa hohtava puna on helppo kerrostaa iholle. Näyttävästä meikistä pitävä toivoisi vähän enemmän pigmenttiä ja kestävyyttä, mutta vähän meikkaava ihastuu höyhenenkevyeen ja helposti häivyttyvään koostumukseen. Sävy 04 Rose Perfec­tion pukee kalpeaa ihoa.

Paras nestemäinen poskipuna

Makethemake Omega Liquid Blush 25 e.

Nestemäinen, mustikansiemenöljyä ja hyaluronihappoa sisältävä poskipuna sopii kokeneelle meikkaajalle. Aavistuksen sotkuinen pipettipuna kuitenkin palkitsee lopputuloksellaan, joka on raikas ja yllättävän kestävä. Levitä punan alle meikki­voide, jotta se levittyy kitkattomasti. Sävy Berry on kaikista testipunista raikkain.

Paras palettiposkipuna

Diego Dalla Palma Blossom Tulle Blush Palette 48 e.

Kolmen sävyn paletissa on mattapuna, kevyesti valoa hohtava puna ja helmiäispuna. Paletti sopii vaativallekin meikkaajalle ja hänelle, joka haluaa vaihtaa tyyliä päivän tunnelman mukaan. Edes helmiäissävy ei kimalla liikaa aikuisella iholla. Kaikissa sävyissä on runsaasti pigmenttiä, ja niitä voi sekoitella keskenään. Kyllä muuten pysyy!

Kommentoi +