Parhaat kangasnaamiot tekevät hetkessä ihmeitä – KT testasi 25 erilaista naamiota ja löysi parhaat joka tarpeeseen
Kauneus
Parhaat kangasnaamiot tekevät hetkessä ihmeitä – KT testasi 25 erilaista naamiota ja löysi parhaat joka tarpeeseen
Kaipaatko kosteutusta, apua rasvaiselle iholle tai helpotusta ärtyiselle iholle? Kauneus ja Terveys kokeili 25 kangas- eli lappunaamiota ja valitsi 5 parasta. Tekeekö mieli alkaa laputtaa?
Teksti

Kuvat
,

29.1.2021
 |
Kauneus ja Terveys

Paras vegaanille

Pulpe de Vie Moji’Detox 5,40 e/kpl.

Hunajameloninaamio on loistava etenkin rasvoittuvalle ja väsähtäneelle iholle. Se puhdistaa ihon lisäksi myös omatuntoa. Naamion raaka-aineeksi on valittu pientuottajien kasviksia, jotka eivät ole ulkonäkönsä vuoksi ­kelvanneet myyntiin.

Paras ärtyneelle iholle

Medik8 Ultimate Recovery Bio-Cellulose Mask 64 e/6 kpl.

Merilevää ja sinkkiä sisältävä mineraali­naamio rauhoittaa ja kosteuttaa tehokkaasti stressin ja flunssan ärsyttämää ihoa. Naamio on oiva pika-apu myös järeän hoidon, kuten happokuorinnan tai mikroneulauksen jälkeen.

Paras kuivalle iholle

Kiehl’s Instant Renewing Concentrate Mask 32,90 e/4 kpl.

Tässä naamiossa on sitä, mitä lounaslautasesikin luultavasti kaipaa eli kylmäpuristettuja öljyjä. Öljyt ovat tarpeen etenkin nyt, kun sisäilma on kuiva ja viima puree ulkona. Kaksiosainen naamio on helppo asetella kasvoille.

Paras aikuiselle iholle

Swiss Clinic Face Dry Mask 38 e/kpl.

Tämä naamio on poikkeuksellinen, sillä sitä voi käyttää uudelleen. Hiero ihoa naamion päältä, jolloin teho­aineet vapautuvat. Täydellinen aikuisen syysnaamio kosteuttaa, silottaa ja kirkastaa ihoa.

Paras turvonneille silmille

Lancôme Advanced Génifique Light Pearl™ Youth Activating Eye Mask 13 e/kpl.

Silmänympärysnaamio on syytä hankkia, kun unet tuppaavat jäämään lyhyiksi. Tämä naamio avaa silmät ja häivyttää tummia silmänalusia jo kertakäytöllä – oli edellinen yö millainen tahansa.

Kommentoi +