Oletko innokas lukutoukka? Tule mukaan testaamaan Storytel Reader -lukulaitetta!
Mainos: Storytel
Oletko innokas lukutoukka? Tule mukaan testaamaan Storytel Reader -lukulaitetta!
Haluaisitko kokeilla Storytel Reader -lukulaitetta? Hae mukaan testaajaksi! Kaikki valitut saavat kokeilla laitetta sekä Storytelin sisältöjä kahden viikon ajan. Testijakson loputtua lukulaitteen saa omakseen.
Julkaistu 1.11.2022

Rakastatko lukea kirjoja? Entä haluaisitko kokeilla Storytel Reader -lukulaitetta, jossa kulkee kokonainen kirjasto mukanasi? Hae nyt mukaan testiryhmään!

Valitsemme hakijoiden joukosta viisi testaajaa. Valitut testaajat sitoutuvat käyttämään Storytel Reader -lukulaitetta kahden viikon ajan ja kertomaan kokemuksistaan. Testijakson jälkeen testaajat saavat pitää lukulaitteen omanaan. Teemme testaajien kokemuksista ja kommenteista tulosartikkelin, joka julkaistaan Eeva.fi-sivustolla joulukuussa.

Haku testiryhmään on päättynyt. Ilmoitamme testiryhmään valituille henkilökohtaisesti.

Taustavalaistun E-ink-näytön avulla voit lukea sekä kirkkaassa auringonpaisteessa että pilkkopimeässä.

Säästä silmiäsi ja ympäristöä

Storytel Reader on lukulaite, joka pitää sisällään yli 500 000 kirjaa. Lukulaite on suunniteltu erityisesti e-kirjojen lukemiseen ja se on silmille hellävaraisempi kuin tavanomaiset mobiililaitteet. Laitteen heijastamattoman näytön ja elektronisen musteen ansiosta lukukokemus muistuttaa perinteisen paperikirjan lukemista.

Lukija voi itse säätää fonttia, tekstin kokoa, riviväliä sekä näytön valaistuksen sävyä kylmäksi tai lämpimäksi. Lukulaitteessa on kosketusnäyttö sekä fyysiset painikkeet, jotka helpottavat sivujen kääntämistä.

Storytel Reader on helppo ottaa mukaan vaikkapa työmatkalle, sillä se painaa vain 200 grammaa. Reader soveltuu myös äänikirjojen kuunteluun ja voitkin helposti vaihtaa lukemisesta kuunteluun – kirja jatkuu automaattisesti siitä, mihin jäit. Lukulaitteen käyttäminen vaatii aktiivisen Storytel-tilauksen.

Kommentoi +