O-vartalon pehmeä ryhtiliike – Emman uusi tyyli tuo muodot kauniisti esille
Tyyli
O-vartalon pehmeä ryhtiliike – Emman uusi tyyli tuo muodot kauniisti esille
Muodokas kroppa näyttää upealta, kun yhdistät joustavia materiaaleja skarpisti leikattuihin vaatteisiin. Lukijamme Emma Lehtovuori näyttää mallia.
Teksti

Kuvat

19.5.2020
 |
Kauneus ja Terveys

Emma Lehtovuori

Ikä: 31

Pituus ja vaatekoko: 180 cm/46 tai XL.

Ammatti: Media-assistentti, radio- ja televisiojournalismin opiskelija.

Asuinpaikka: Helsinki

Perhe: Avomies

Muutoksen tavoite: Löytää omalle kropalle sopivia vaatteita arkeen ja juhlaan. Näyttää energiseltä ja upealta. "Sopivien housujen löytäminen on minulle tuskaa. Siksi käytän mekkoja. Arvostan myös mukavuutta. Haluaisin lisää rohkeutta ja ideoita pukeutumiseen, hiuksiin ja meikkiin."

Tältä näytti Emman tyyli ennen.

Imarteleva pituus

Pitkähihainen ja -helmainen mekko on monikäyttöinen perusvaate. Sitä voi käyttää ympäri vuoden ja asustaa moneen menoon. A-linjainen helma korostaa vyötäröä ja laskeutuu kauniisti. Pitkä mekko myös imartelee pitkää vartta. Kenkien maltillisissa, leveissä koroissa jaksaa kävellä tai seistä pitkään.

Pitkähihainen kuviomekko polyesteria (XS–XXL) 29,99 e, pyöreä krokotiilinnahkakuvioitu tekonahkalaukku 29,99 e ja hiuspanta 7,99 e, Lindex. Tupsukengät (37–41) 180 e, Red Shoe.

Sääret esiin

Kapealahkeiset farkut korostavat pitkiä sääriä. Korkeavyötäröinen malli on paras valinta O-vartalolle. Lantiomittainen väljä pusero laskeutuu kauniisti ja tuo esiin kapean lantion. Pystyraidat tuovat asuun ryhtiä. Naiselliset punaiset nilkkurit piristävät asua.

Housen farkut (34–46) 9,90 e, Prisma. Raitapusero (L-XXL) 29,99 e, KappAhl. Farkkutakki (42–58) 39,95 e, Zizzi. Korvakorut 39 e, Uhana Design. Nilkkurit (36–41) 255 e, Red Shoe.

Rennosti ryhdikäs

Vilpoisa hame korostaa kauniisti sääriä. Korkea kuminauhavyötärö on hyvä valinta O-vartalolle, sillä se saa hameen istumaan hyvin ja tuntuu mukavalta.

Mokkarotsi tuo asuun asennetta ja ryhtiä. Sen väri korostaa vihreitä silmiä ja saa lämminsävyisen ihon hehkumaan. Lantiolle ulottuva jakku on loistava valinta O-kroppaiselle, koska se korostaa kapeaa lantiota.

Rennon hameen kanssa sopivat tennarit. Ripaus kimallusta tuo luksusta arkeen.

Kuvioitu midihame polyesteria (XS–XL) 29,99 e, Lindex. Keinomokkatakki (42–56) 79,95 e, Zizzi. Toppi (XS-XL) 17,90 e, KappAhl. Jenni Saksa Designin korvakorut 20 e ja sormus 20 e, Vaatepuu-vaatelainaamo. My Wear -tennarit (36–41) 49,90 e, K-Citymarket.

Energiaa asusta

Emma Lehtovuori kommentoi uutta tyyliä: "Kuvaukset olivat ainutlaatuinen kokemus. Tunsin oloni upeaksi, kevyeksi ja energiseksi. Opin pukeutumaan napilliseen raitapaitaan. Lempiasuni oli ehdottomasti vihreä mokkatakki ja hame.

Vakuutuin siitä, että kun vaatteessa on hyvä olla, se näkyy ulospäin.”

Meikki ja hiukset: Jaana Lauronen.

Juttu on julkaistu Kauneus & Terveys -lehdessä 4/2020.

Kommentoi +