”Ensikokeilulla luottotuotteeksi!” – Nämä ihonhoidon uutuudet tekevät iltarutiineistasi entistä tehokkaampia ja hellempiä
Ihonhoito
”Ensikokeilulla luottotuotteeksi!” – Nämä ihonhoidon uutuudet tekevät iltarutiineistasi entistä tehokkaampia ja hellempiä
Miltä kuulostaisi rauhoittava ihoputsari tai silkkinen huulivoide? Nämä ihonhoidon ihanat uutuudet ovat tulevia iltojesi pelastajia!
Teksti

Kuvat
,

25.10.2023
 |
Trendi

Rauhoittava tehopesu

Cera Cleanser Cream to Foam -puhdistusaine 36,50 e/150 ml, Biotherm.

Biokeramidia ja niasiiniamidia sisältävä putsari hillitsee epäpuhtauksien syntymistä ja puhdistaa ihon hellävaraisesti mutta todella tehokkaasti. Ensikokeilulla luottotuotteeksi!

Silkkiä huulille

Total Lip Treatment 105 e/15 ml, Sensai.

Huulet yön aikana kuntoon! Silkkisen pehmeä voide riittää kuivahuulisellekin ainoaksi kosteuttajaksi myös talvella. Tuote lupaa silottaa huultenympärysihoa, joten levitä reippaasti yli huulten. Hajusteeton.

Puhdasta tulee

Kaura-puhdistusbalmi 16 e /150 ml, The Inkey List.

Brittiläinen The Inkey List on tunnettu superselkeistä pakkauksista, jotka opastavat tuotteen ostossa ja käytössä. Kuiva­ihoinen rakastuu tähän putsariin, niin miellyttävä sitä on käyttää. Paksua voidetta otetaan nokare kämmenelle, ja se vaahdotetaan veden kanssa. Meikki irtoaa, mutta iho jää pehmoiseksi.

Rauhoitu nyt

Stillness-kosteuttava yövoidenaamio 24,90 e/40 ml, Uoga Uoga.

Luonnonkosmetiikan kosteuttavaa voidetta voi käyttää kahdella tavalla: kymmenen minuuttia naamiona tai yövoiteena. Herkkä, reagoiva, pintakuiva iho rauhoittui ja ihon sävy tasoittui heti.

Arvokas seuralainen

Retinol Youth Renewal -yövoide 112 e/50 ml, Murad.

Retinoliyövoide on kallis mutta lupaa tehoja. Se sisältää sekä nopeasti että hitaasti vaikuttavia retinoleja, jotka uudistavat ihoa. Ei kuivata vaan kosteuttaa ihanasti.

Yökaste

H.E.O-yönaamio 64 e/2 x 50 ml, Medik8.

Onko ihosi kuiva tai pintakuiva? Tämä yönaamiokaksikko kosteuttaa tehokkaasti. Ensin iholle levitetään kosteuttava geeli ja sitten pehmeä voide, joka sitoo kosteuden ihoon. Voi levittää dekolteelle asti tuomaan kosteutta.

+ Psst!

Yöaikaan käytetyt tuoksut voivat parantaa muistia, väittää uusi tutkimus. Kokeile suihkauttaa lempeää laventelia tyynyysi – se ainakin rauhoittaa ja voi helpottaa unensaamista.

Sleep Pillow Mist -tyyny suihke 12,90 e, Baylis & Harding.

Juttu on julkaistu Trendissä 8/2023.

Kommentoi +