Näin vahvistat ihon luontaista suojamuuria
Mainos
Näin vahvistat ihon luontaista suojamuuria
LV:n uusi Vahvistava kasvojenhoitosarja auttaa ihon tärkeän suojamuurin ylläpitämisessä. Poimi artikkelista vinkit ihon luontaisen suojamuurin vahvistamiseen.
8.10.2023

Lähestyvä talvi saattaa tuntua myös kasvoilla, kun auringonvalon väheneminen ohentaa ja lämmityskauden alkaminen kuivattaa ihoa.

Siksi ihon luontaisesta suojamuurista huolehtiminen on syksyllä vielä tavallista tärkeämpää. Ihon ylintä kerrosta voi ajatella tiilimuurina, jossa solut ovat tiiliä ja erilaiset rasvat laastia. Mitä tiiviimpi ja yhtenäisempi pintakerros on, sitä paremmin se pystyy suojaamaan ihon sisempiä kerroksia.

Superhyvä apu ihon tärkeän suojamuurin ylläpitämiseen on LV:n uusi Vahvistava-kasvojenhoitosarja.

LV:n Vahvistava-kasvojenhoitosarjan neljä tuotetta on suunniteltu nimenomaan ihon kunnossa pitämiseen ja sitä kautta luontaisen suojamuurin vahvistamiseen. LV Vahvistava seerumi ja LV Vahvistava kasvovoide kosteuttavat sekä hoitavat, ja LV Micellar puhdistusgeeli ja LV Micellar puhdistusvesi puhdistavat ihon hellävaraisesti.

Tuotteet on tehty normaalille ja sekaiholle, mutta niitä voivat käyttää myös kuivaihoiset.

Vahvistavan kasvojenhoitosarjan tärkein raaka-aine on niasiiniamidi eli B3-vitamiini, joka on ihonhoitomaailman trendikäs superaine. Ihon suojamuurin ylläpitämisen lisäksi se muun muassa suojaa ihoa ilman epäpuhtauksilta sekä sinisen valon ja UV-valon aiheuttamilta vapailta radikaaleilta. Lisäksi se auttaa vähentämään ihon kiiltoa.

Vahvistavassa seerumissa ja kasvovoiteessa on toinenkin superraaka-aine: korkean teknologian peptidi, joka kosteuttaa ja tukee niasiiniamidin vahvistavia vaikutuksia.

Seerumi tasoittaa ihoa ja se sopii hyvin myös meikin alle kosteuttamaan. Kasvovoide taas lukitsee hoitavat raaka-aineet iholle ja vähentää ihon kiiltelyä. Voide jättää kasvoille pehmeän tunteen ja tekee ihosta samettisen mattapintaisen.

Hellävaraista ja tehokasta

LV:n uuden Vahvistava-ihonhoitosarjan tuotteet sopivat myös hellävaraiseen vedettömään puhdistukseen. Uutuuksien avulla halutaan herättää kuluttajia miettimään, millaisia muutoksia omassa käytöksessä on mahdollista tehdä ilmastovaikutusten pienentämiseksi.

Miten vedetön puhdistus sitten toimii? Ennen kaikkea tehokkaasti, sillä ihonhoitosarjaa varten on tehty pitkäjänteistä ja kunnianhimoista kehitystyötä. Vaikka ympäristöystävällisyyden ja vastuullisuuden edistämiseen on kiinnitetty paljon huomiota, ei ole haluttu myöskään tinkiä toimivuudesta.

LV Vahvistava -ihonhoitosarjassa on vain neljä tuotetta, mutta tehokkuutensa ansiosta ne riittävät huolehtimaan kasvojen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Vedettömän puhdistuksen mahdollistaa se, että Vahvistava-tuotteissa on käytetty ainutlaatuista Micellar-teknologiaa. Micellar-teknologia perustuu mikromiselleihin, joilla on kyky kapseloida epäpuhtaudet iholta. Tämä tekee vedettömästä puhdistuksesta sekä hellävaraisen että tehokkaan.

LV Vahvistava -ihonhoitosarjan mahdollistama uusi ihonhoitorutiini on helppo ja selkeä.

Kuormaa pienemmäksi

Kosmetiikkatuotteiden kaikki raaka-aineet valmistetaan ja kuljetetaan erikseen. LV haluaa pitää tuotteidensa INCI- eli raaka-ainelistat mahdollisimman lyhyinä, minkä vuoksi tuotteisiin on valittu vain raaka-aineita, jotka vaikuttavat ja tekevät niistä sopivia herkälle iholle.

Lyhyt raaka-ainelista yhdessä muiden toimenpiteiden kanssa on auttanut saamaan LV Vahvistava -tuotteiden hiilijalanjäljen mahdollisimman pieneksi. Jäljelle jäävät elinkaaren ilmastovaikutukset on kumottu ostamalla ilmastoyksiköitä.

LV:n tavoitteena on tehdä mahdollisimman lyhyitä raaka-ainelistoja kuitenkin aina niin, että tuote on laadukas ja lunastaa tuotelupauksen. LV Vahvistava -seerumissa raaka-aineita on 14, kasvovoiteessa ja misellipuhdistusgeelissä molemmissa 11 ja misellipuhdistusvedessä ainoastaan 7. Alle kymmentä raaka-ainetta ihonhoitotuotteissa pidetään yleisesti harvinaisuutena.

Totuttuun LV:n tapaan uutuustuotteet ovat vegaanisia, hajusteettomia ja väriaineettomia. Jo yhden hajustetun tuotteen vaihtaminen tuoksuttomaan on hyvä alku hajusteiden vähentämiseen, sillä hajusteet sinänsä eivät edesauta ihon hyvinvointia.

LV Vahvistava -sarja on ensimmäinen kotimaisen toimijan kehittämä tuotesarja, joka on hiilineutraali. Tuotteiden hiilijalanjälki on minimoitu.

LV Vahvistava ja hiilineutraalius – mistä on kyse?

Ensimmäinen kotimaisen toimijan kehittämä tuotesarja, joka perustuu elinkaariarviointiin ja sille on tehty kattava hiilijalanjälkilaskenta.

Tuotteiden ympäristövaikutukset ja elinkaari on tutkittu raaka-aineiden hankinnasta tyhjentyneen pakkauksen kierrättämiseen asti. Tuotteen jäljelle jäävät päästöt on kumottu ostamalla ilmastoyksiköitä BaumInvest AG:n metsitysprojektista Costa Ricassa. Projektin tarkoituksena on metsittää 736 hehtaaria laidunmaata. Hankkeen valinnassa on huomioitu ilmastoyksiköiden kansainvälisesti vakiintuneet laatukriteerit. Lue hankkeesta lisää englanniksi täältä.

Jokaista tuotantoprosessin vaihetta on tehostettu hiilijalanjäljen pienentämiseksi.

Tuotteet valmistetaan käyttämällä kylmäsekoitusta, jonka ansiosta valmistukseen kuluva energian käyttö vähenee noin 80 %. LV-tuotteet valmistetaan Bernerin Heinäveden tehtaalla, jossa käytössä on 100 % uusiutuva energia.

Käytetyt pullot on valmistettu Ocean bound -muovista. Ocean bound -muovi on valmistettu muovijätteestä, joka on kerätty 50 km säteellä rantaviivasta.

Sisältöä ei voida näyttää
Valitsemasi suostumukset estävät tämän sisällön näyttämisen. Muokkaa asetuksia evästeasetuksissa.

Kommentoi +