Miltä kuulostaisi menkkakasvonaamio tai sävyttävä kasvoöljy? Näitä kauneustuotteita kaikki pian himoitsevat
Kauneus
Miltä kuulostaisi menkkakasvonaamio tai sävyttävä kasvoöljy? Näitä kauneustuotteita kaikki pian himoitsevat
Vuosi 2021 tuo kylpyhuoneeseesi puikkomeikit ja kauniimmat pakkaukset. Paljastamme tuotteet ja merkit, joita kaikki pian himoitsevat.
Teksti

Kuvat

Julkaistu 24.3.2021
Trendi

1. Tiedefanin Biossance

Kiinnostus kosmetiikkasarjaan herää, kun kuulee, että sen kehitys on alkanut hoitokeinojen etsimisestä malariaan. Yhdysvaltalainen Biossance on bioteknologiaan perustuva brändi, jonka tuotteissa käytetään supertrendikästä ihonhoidon raaka-ainetta skvalaania.

Skvalaaniöljyä saadaan hain maksasta, mutta Biossancen vaihtoehto on luonnollinen: se uutetaan sokeriruo’osta. Brändi tekee jatkuvasti työtä merten suojelemiseksi, mikä näkyy muun muassa kierrätettävissä pakkausmateriaaleissa.

Kokeile: Biossance Squalane + Omega Repair -voidetta. Päivävoiteen sisältämän skvalaanin, hyaluronihapon ja sheavoin yhdistelmä silottaa heti ihoa ja luo kauniin kuulaan muttei rasvaisen pinnan. Sopii tuoksuherkille ja valmistelee täydellisen pohjan meikille. Voidetta saa tilattua esimerkiksi Cultbeauty.comista.

Squalane + Omega Repair -voide 40 e, Biossance.

2 Helppoutta rakastavan Faace

Kun Jasmine Wicks-Stephens sai lapsen, hän turhautui tutkimaan kosmetiikan inci-listoja ja halusi sen sijaan tuotteita, jotka antavat ratkaisuja ihon tyypillisiin ongelmiin.

Siksi tämän britti­brändin idea miellyttää kosmetiikkalaiskiaista: valikoimassa on vain kolme kasvonaamiota, jotka voi valita tarpeen mukaan joko väsyneelle stressinaamalle, hormonihyrräävälle menkkanaamalle tai rauhoittamaan treenien jälkeistä ihoa. Tuotteita voi käyttää vain viisi tai kymmenen minuuttia tai vaikka koko yön. Ah, miten helppoa!

Luonnonkosmetiikkaa sisältävät tuubit ovat kauniita – nämä on helppo nähdä osana kauniita Instagram-kuvia. Ennustamme vastaavien täsmäbrändien nousua!

Kokeile: Period-, Sweate- ja Tired-naamioita, joita voi tilata esimerkiksi Cultbeauty.comista.

Period-, Sweate- ja Tired-naamiot 25 e /kpl, Faace.

3. Minimalistin Grown Alchemist

Minimalisti, joka haluaa karsia kylppärin purkkimerta, hankkii tätä ihonhoidon ja hiusten unisex-kosmetiikkaa. Sarjan tuotteet tuoksuvat lähes poikkeuksetta järjettömän raikkaalle ja pakkaukset ovat erittäin hillittyjä ja tyylikkäitä.

Australialaisveljesten Jeremy ja Keston Muij­sin perustaman merkin ideologia on käyttää tutkitusti tehokkaita raaka-aineita. Tavoitteena on, että tuotteet tehostaisivat ihosolujen omaa toimintaa, jotta iho voisi itse edistää terveyttään.

Valikoima on laaja: 20 kasvojen-, 17 vartalon- ja 6 hiustenhoitotuotetta.

Kokeile: Hydra-Restore Cream Cleanser -puhdistusvoidetta. Hellävarainen mutta tehokas putsari, joka jättää ihon superpehmeäksi. Tuotteita saa esimerkiksi Stockmannilta.

Hydra-Restore Cream Cleanser -puhdistusvoide 36 e, Grown Alchemist.

4. Ihastuttava Ilia Beauty

Kun on kokeillut Ilia Beautyn ihastuttavia, iholle sulautuvia meikkejä, on vaikea enää antaa anteeksi joidenkin värikosmetiikan merkkien onnetonta koostumusta. Yhdysvaltalaisen Sasha Plavsicin luomassa sarjassa yhdistyy trendi, johon kosmetiikka-alalla ollaan suuntaamassa: brändi ei tee jyrkkää eroa luonnonkosmetiikan ja synteettisen kosmetiikan välille vaan poimii parhaat puolet molemmista.

Tuotteiden luonnollisuusprosentti on korkea, mutta joissain tuotteissa on käytetty pieniä määriä silikonia täydellisen koostumuksen saavuttamiseksi.

Kokeile: Super Serum Skin Tint SK 30 -meikkipohjaa. Kevyen kuulas seerumi hoitaa ihoa ja suojaa sitä fysikaalisella aurinkosuojalla. Voide levittyy helposti, peittää sopivasti, ja aurinkosuojan hyvällä tavalla unohtaa tuotteessa kokonaan. Suomessa sarjaa myy Liinun.fi-verkkokauppa ja hoitola Helsingissä.

Super Serum Skin Tint SK 30 -meikkipohja 49 e, Ilia Beauty.

5. Puikkobrändi Milk Makeup

Tällä merkillä on Instagramissa yli kaksi miljoonaa seuraajaa, eikä ihme. Ihonhoito- ja meikki­brändi on keskittynyt hohdokkaissa karkkiväreissä loistaviin puikkomaisiin tuotteisiin ja on onnistunut luomaan ympärilleen viehkeän somepöhinän.

Tuotteet eivät silti ole vain kauniita, vaan sarjassa on oikeasti käyttökelpoisia ja houkuttelevia meikkivoiteita, poskipunia, korostusvoiteita, seerumeita ja jopa kasvonaamioita.

Erityisen kiinnostavia ovat täsmätuotteet, kuten huultenhoitosetti: huulten yökuorinta, naamio, huuliöljy ja ihanat huulivoiteet.

Milk Makeupin juttu ovat puikot, joten ennustamme, että persoonalliset tuoteinnovaatiot lisäävät suosiotaan.

Kokeile: Lip & Cheek -puikkoa. Se tekee meikkaamisesta nopeaa, varsinkin jos on tottunut meikkaamaan sormin. Tuote levittyy kasvoille todella hyvin. Ihanan sulava, kevyt koostumus. Tilaa tätä esimerkiksi Ruotsin Sephorasta.

Lip & Cheek -puikko noin 23 e, Milk Makeup.

6. Innovaatioiden Kosas

Miltä kuulostaisi sävytetty kasvoöljy, täydellinen huulipuna ja nestemäinen luomiväri, jonka levittäminen ei vaadi lainkaan meikkaustaitoja? Niin hyvältä, että itkettää. Yhdysvaltalaisen Sheena Yaitanesin Kosas-brändi lanseerattiin viisi vuotta sitten. Esimerkiksi Allure-kosmetiikkalehden palkitseman Tinted Face Oilin keksiminen sai myös Yaitanesin kyyneliin. Tuote oli niin poikkeuksellinen: muutamalla pisaralla pystyi tekemään samettisen mutta kevyen meikkipohjan.

Raikkaassa valikoimassa on upeaa värikosmetiikkaa, joista etenkin huulituotteet ja luomivärit ovat nousseet hiteiksi. Suurin osa tuotteista täyttää luonnonkosmetiikan kriteerit.

Kokeile: 10-Second-luomiväriä. Nämä luomivärit ovat todellinen innovaatio: luomiväri on tuubissa käytännössä vettä, jossa kelluu luomivärihiutaleita. Väri maalataan luomille kuin vesiväri, mutta se kuivuu hetkessä puuterimaiseksi luomiväriksi. Pysyy hyvin ja on helppo häivyttää.

Pomminvarma tuote, jos haluaa kokeilla eri sävyjä vähän hentoisempina ja raikkaampina versioina. Tuote tekee luomivärit jälleen kiinnostaviksi heillekin, jotka eivät innostu supermonisävyisistä jättipaleteista. Tuotteita saa Cultbeauty.comista.

10-Second- luomiväri 24 e, Kosas.

7. Rikkiin luottava Oskia

Todella kiinnostava, 2020-luvun maineikas huippubrändi, jonka tuotteet ovat ravinteikkaita ja ihoa hoitavia. Oskian tuotteissa ilahduttaa teknisen osaamisen ja tieteellisen tutkimuksen yhdistäminen luonnollisiin raaka-aineisiin. Joka tuotteessa on tärkeänä ainesosana rikin orgaaninen muoto MSM. Ennustamme, että mineraalit yleistyvät ihonhoidossa – ovathan vitamiinit olleet hitti jo kauan. Tällöin Oskia on MSM-tuotteidensa kanssa kärkimerkkejä.

Ihonhoitosarja on jo hifistelijöille ja kauneusguruille tuttu, sillä se on palkittu jopa 135 kertaa muun muassa parhaana brittiläisenä ihonhoitosarjana.

Kokeile: Isotonic Hydra -seerumia. Tämän parempaa hyaluronihapposeerumia saa etsiä. Uskomattoman kosteuttava, ihon sävyä ja pintaa tasoittava sekä kirkastava seerumi. Koostumus on upean ohut ja nestemäinen.

Tuotteessa on 29 aktiivista ainesosaa, jotka laittavat ihon työskentelemään itse, eli tuottamaan hyaluronihappoa lisää. Tilaa Skincity.fistä.

Isotonic Hydra -seerumi 94 e, Oskia.

8. Kulttibrändi Hourglass

Kulttimaineessa kelluva meikkibrändi ihastuttaa ihonhoitoa ja meikkiä yhdistävillä tuotteilla, joilla voi luoda kuulaan, henkäyksenkeveän ja tasaisen ihon. Etenkin sen meikkipohjan hittituotteet ilahduttavat keveydellään.

Syksyllä Hourglass päätyi kuitenkin epäsuotuisaan valoon, kun sitä boikotoitiin Black Lives Matter -hengessä: sen lanseeraamassa ihomeikkituotteessa oli vain vaaleita sävyjä. Uskomme muutokseen ja paineen luomiseen, ja odotamme sävykirjon laajentumista tulevaisuudessa.

Kokeile: Veil Mineral Primeria. Öljyttömässä meikinpohjustustuotteessa on silkkinen koostumus, joka levittyy iholle sulavasti. Jättää ihon ihanan kevyeksi, ja meikki pysyy loistavasti. Merkkiä saa Skincity.fistä.

Veil Mineral Primer 62 e, Hourglass.

9. Suosittu Dr. Barbara Sturm

Tämä brändi on somevaikuttajien kuten Kim Kardashian Westin suosikkeja. Kokeile, jos sinäkin haluat fiilistellä tieteeseen pohjautuvaa ihonhoitoa, jonka tarkoituksena on korjata ihoa ja vähentää sen tulehdustiloja! Brändi myy maailmalla myös #SturmGlow-kasvohoitoja, jotka lupaavat opastaa asiakkaita kohti tulehduksetonta ihoa.

Ja niin, kukas se Barbara Sturm onkaan? Saksalainen, esteettisiin hoitoihin erikoistunut lääkäri, joka on kehittänyt hoitoja kehon tulehduksellisiin tiloihin. Hän on se, joka kehitti Kobe-hoidon edesmenneen koripalloilija Kobe Bryantin polvivaivoihin.

Kokeile: Glow Drops -tehotiivistetippoja. Kirkastaa, kosteuttaa ja heleyttää ihoa tehokkasti. Tilaa esimerkiksi Skincity.fistä, Bangerhead.fistä tai Ruotsin Sephorasta.

Glow Drops -tehotiivistetipat 140 e, Dr. Barbara Sturm .

10. Ruotsalainen Colekt

Tuoksu- ja ihonhoitobrändi, jonka lanseerausta odotimme, vaikka emme ole vielä edes testanneet tuotteita. Uskallamme luvata, että ruotsalaisbrändin kolmen tuoksun valikoimasta löytää sukupuolettoman, minimalistisen tuoksun.

Jos olet suihkuttanut esimerkiksi Byredot viimeistä pisaraa myöten, kokeile tätä. Parhaimmillaan uudet niche-brändit ovat jopa pieniä taideteoksia, joihin vain rakastuu! Myös ihonhoito­tuotteet, kuten Bakuchiol Face Balm ja vuoden alussa lanseerattavat käsisaippuat klikkaillaan ostoskoriin.

Kokeile: Persona-, Void- tai Chambre-tuoksuja. Vegaanisista tuoksuista voi haistaa luonnollisia tuoksuja kuten limen kukkia ja syreeneitä, raparperiä ja minttua, roseepippuria ja kardemummaa. Tuotteita saa osoitteesta Colekt.com.

Void-tuoksu 75-230 e, Colekt.

Asiantuntijoina meikkitaiteilija Eevis Liedes, Skincity.fin markkinointikoordinaattori Fiona Ebrahim ja intohimoinen meikkiharrastaja Inke Ketonen.

Kommentoi +