Mia Frilander ja ihana raskausmuoti: "Raskaus muutti tyylini täysin"
Ihmiset
Mia Frilander ja ihana raskausmuoti: "Raskaus muutti tyylini täysin"
Keväällä esikoisensa saanut pr-manageri Mia Frilander, 33, hurahti raskausmuotiin, mutta ei halunnut ostaa erikseen raskausajan vaatteita.
Teksti

Julkaistu 8.7.2020
Trendi

”Tyylini muuttui täysin, kun sain tietää raskaudestani. Ennen käytin v-aukkoisia paitoja ja napakasti istuvia korkeavyötäröisiä housuja – ne ovat olleet tyylini kulmakivet.

Raskauden edetessä rintani kasvoivat, eivätkä syvään uurretut paidat enää tuntuneet hyviltä. Suosikkihousuni sain myös unohtaa, kun ne alkoivat kiristää vyötäröltä.

Raskausaikana olen käyttänyt maksimekkoja, väljiä villapaitoja, sukkahousuja ja Acnen korollisia saappaita. Olen pitkälti hyödyntänyt vaatekaappini sisältöä, enkä ole halunnut ostaa erikseen raskausajan vaatteita. Vain äitiyssukkahousut ostin.

Nettikirpparilta löysin Vuokon väljän maksimekon, jota olen käyttänyt paljon ja aion pitää odotusajan jälkeenkin. Lahjaksi saatu Wolfordin rippineuloksinen poolomekko on ollut kovassa käytössä.

Yllätyin, kuinka hitaasti raskausmaha alkoi näkyä. Nyt olen halunnut ottaa kaiken ilon irti ja nauttia muuttuneesta vartalostani. Minusta on upeaa, kun vatsa näkyy.

Raskausajan muoti on aina kiinnostanut minua. Vuosien varrella olen kerännyt kuva-albumia erilaisista raskaustyyleistä. Olen myös fiilistellyt samaan aikaan raskaana olevan Chloë Sevignyn tyyliä.

Pukeutumisen takia on vähän harmi, että en ole raskaana kesäaikaan. Silloin voisin käyttää napapaitoja, pukeutua bikineihin ja näyttää mahani kunnolla.

Viime aikoina olen miettinyt paljon imetystä ja sitä, millaisia vaatteita tarvitsen. Tuttavani ovat vinkanneet, että kannattaa investoida hyvin istuviin imetysliiveihin ja toppeihin.

Luulen, että vauvan syntymän jälkeen tyylistäni tulee ainakin hetkellisesti entistä pelkistetympi. Liihotan varmaan mustassa kaavussa. Minulla on paljon kimonotakkeja, ja ompelin juuri itselleni pellavaisen aamutakin. Tuskin minulla on paljoa aikaa miettiä tyyliäni, kun on muuta tärkeämpää.

Kantoliinoihin olen jo nyt hurahtanut. Äitihulluttelin ja tilaisin viimeksi Artipoppen lilanvihreän liinan. Se on todella kaunis.”

Kommentoi +