Hehkua salamana, täältä! Kurkkaa meikkaajien pikapelastajat iholle: ”Saan usein kehuja, että näytän terveeltä”
Kauneus
Hehkua salamana, täältä! Kurkkaa meikkaajien pikapelastajat iholle: ”Saan usein kehuja, että näytän terveeltä”
Jos kaipaat nuutuneille, harmaille kasvoille nopeasti hehkua, kurkkaa ammattilaisten vinkit. Varaudu kehuihin!
Teksti

Kuvat
,,

28.4.2021
 |
Kauneus ja Terveys

Pandasilmät piiloon

Miia Ollulan suosikkituote on Lumene Blur Longwear Concealer, 12,90 e.

”Tarvitsen joka aamu peitevoidetta tummille silmänalusilleni. Ne ovat melkein siniset, koska silmänympärysihoni on niin ohut.

Tämän peitevoiteen koostumus on ihanan keveä! Sävyt ovat peittävät ja hyvät ja sopivat koko kasvoille. Levitän Medium- ja Dark-­sävyjä joko siveltimellä tai taputtelen sormin.

Jo yksi kerros peitevoidetta tasoittaa sävyerot ja tekee olon kauniimmaksi. Näytän heti paljon virkeämmältä ja mielikin kohenee.”

Tummat silmänaluset ovat kauneustrendi, mutta en lähde siihen mukaan. Jo yksi kerros peitevoidetta tekee olon kauniimmaksi.

Kuulautta kulttisuihkeesta

Aarni Mikkola luottaa MAC Prep + Prime Fix+ -suihkeeseen, 20 e.

”Rakastan meikinkiinnityssuihkeita, koska ne kosteuttavat ihoa ja tuovat kuulautta. Tähän kultti­tuotteeseen ihastuin jo opintojeni aikana.

Suihke kulkee mukanani aina vähintään matka­kokoisena. Käytän sitä itsellä ja asiakkailla. Suihkin sitä ennen meikkiä, meikin päälle ja päivän aikana. Kun sitä lisää luomivärisiveltimeen, väristä saa intensiivisemmän. Se tuo myös hehkua puuterimaiseen ja kerrokselliseen drag-meikkiin.

Säilytän pulloa jääkaapissa, koska kylmänä se suorastaan hemmottelee! Suihke tuoksuu raikkaalta. Perusversion lisäksi vaihtoehtona on esimerkiksi kookos.”

Punaposket Isosta Omenasta

Heidi Viskarin luottotuote on Glossierin Cloud Paint, 15 e, tilattavissa esimerkiksi Shipito-palvelusta.

”Voidemainen poskipuna herättää aamuina, kun iho näyttää harmaalta. Se sulautuu kuivaan ihoon, pysyy tosi hyvin eikä kerry huokosiin tai juonteisiin.

Ostin punan muutama vuosi sitten New Yorkin -lomalla. Jonotin merkin liikkeeseen tunnin, koska olin kuullut, että sen tuotteet ovat loistavia.

Saan usein kehuja, että näytän terveeltä, vaikka olisin väsynyt.”

Voidemainen puna vie ylelliseen lomatunnelmaan. Vain pari pisaraa ja näyttää kuin aurinko hehkuisi kasvoilla.

Superöljy somesta

Eevis Liedes suosittelee Oskia Super C Smart-Nutrient Beauty Capsules -öljykapseleita, 74 e, esimerkiksi Skincity.fi.

”Löysin C-vitamiinia sisältävät öljykapselit brittiläisen @emmahoareau'n Instagram-tililtä. Kapseleilla saa kuulaan, kirkkaan ja tasaisemman sävyisen ihon. Hyvin imeytyvästä öljystä tulee kaunis pinta, jota on ihana meikata.

Ampullista riittää öljyä kasvoille, kaulalle ja rintaan. Kun 60 kapselia käyttää kuurina, hyperpigmentaatio vähentyy.

Kapselit voi pakata pillerirasiaan matkalle. Yhdistän sen sitruksisen tuoksun ja ylellisen tunteen seikkailuihin ja hotellihuoneisiin. Kun olen nukkunut huonosti tai olen jännittynyt päivän jälkeen, hieron öljyllä kireitä kohtia.”

Pikakasvohoito riisikuorinnalla

Anu Levyn luottotuote on Dermalogica Daily Microfoliant, 56 e.

”Kun asuin Lontoossa 2000-luvulla, päädyin ihanaan kasvohoitoon. Ihastuin siellä tähän riisijauheesta tehtyyn kuorintatuotteeseen.

Tuote on arvokas, mutta kestää ainakin vuoden. Jauhe hierotaan kosteilla käsillä, ja se kuorii hellästi silmänympärys­ihonkin, poistaa kuivuusryppyjä ja imee talia. Jos ihoa ei kuori, se ei näytä raikkaalta eivätkä muut tuotteet tehoa.

Kuorin ihon 2–3 kertaa ­viikossa ja sen jälkeen lisään kosteuttavan naamion. Alle vartissa saan pikakasvohoidon, joka heleyttää kasvot heti.

Pakkaan jauhetta myös aurinkolomille, koska tasainen iho päivettyy kauniisti.”

Kommentoi +