Meikkaajat paljastavat pikameikkinsä salat: ”Kukaan ei huomaa, että meikki on tehty parkkipaikalla minuutissa”
Kauneus
Meikkaajat paljastavat pikameikkinsä salat: ”Kukaan ei huomaa, että meikki on tehty parkkipaikalla minuutissa”
Upea meikki voi syntyä bussipysäkillä, parkkipaikalla tai jalka ulko-oven välissä. Kun kiire iskee, pikameikki pelastaa! Lue meikkaajien parhaat vinkit ja ihastu joka tilanteen punaan ja maailman parhaaseen luomiväriin.
Teksti

Kuvat
,

Julkaistu 13.8.2021
Kauneus ja Terveys

Riia Koivisto: Maailman helpoin luomiväri

Meikkitaiteilija Riia Koiviston suosikki on Artdeco High Performance Eyeshadow Stylo, 16 e.

”Teen aina silmämeikin, edes kevyen. Rakastuin jo vuosia sitten voidemaisiin meikkeihin, enkä ole niistä sittemmin luopunut, en omassa enkä työkäytössä. Tämä voidemainen luomivärikynä on maailman helpoin tuote: teen sillä niin pikasilmät kuin näyttävän meikinkin. Käytän kynää joko sellaisenaan tai puuterimaisten luomivärien pohjana.

Etenkin kun on vähän aikaa, silmämeikki on helppo sutia kynällä. Joskus on tullut niin kiire viedä lapsia päiväkotiin, että olen tehnyt meikin autossa parkkipaikalla. Paksulla kynällä voi tehdä rajauksen ripsen tyveen tai värittää koko luomen ja häivyttää lopuksi sormella. Minuutin meikki näyttää upealta. Kukaan ei huomaa, että se on tehty parkkipaikalla kiireessä.”

Aino-Sofia Kojonen: Heti kuulas iho

Meikkitaiteilija Aino-Sofia Kojosen luottotuote on Lumene Invisible Illumination Instant Glow Beauty Serum, 34,90 e.

”Haluan, että kynteni, kulmani ja kasvoni ovat huolitellut, vaikka toisessa työssäni joogaopettajana en meikkaakaan paljon. Pidän raikkaasta, kuulaasta ja pakkeloimattomasta ihosta. Siksi luotan seerumiin.

Käytän tätä aina meikkiasiakkaillani. Seerumi antaa kauniin, kevyen ja luonnollisen hehkun sekä tarvittavan pienen peiton. Se tuntuu toiselta iholta, kuin meikkiä ei olisi lainkaan. Siksi se sopii arkeen. Saan parhaan lopputuloksen, kun levitän seerumin käsin hyvin kosteutetulle iholle.”

Khira Derraqi: Joka tilanteen puna

Meikkitaiteilija Khira Derraqin suosikkipuna on Kjaer Weis Matte Naturally Liquid Lipstick, sävy KW Red, 30 e.

”Meikkaustyylini on huolettoman huolellinen. Olen löytänyt itselleni oikeat sävyt ja koostumukset ja pärjään parilla tuotteella. Tarvitsen lähinnä läpikuultavan värivoiteen ja tärkeimpänä huulipunan.

Luottopunani on runsaspigmenttinen klassinen puna, joka sopii mihin vain asuun ja tilaisuuteen. Sen saa levitettyä nätisti vaikka juostessaan bussiin!

Kannan sitä aina mukanani. Punaa voi levittää vain ohuelti tai kerrostaa täyteen peittävyyteen. Saan tehtyä sillä sekä päivä- että iltalookin, ja se käy myös poski­punaksi. Sipaisen vain huulilta ylimääräisen punan poskille.”

Reija Lommi: Kesäsateen kestävä ripsiväri

Esteettinen sairaanhoitaja ja meikkitaiteilija Reija Lommi pitää parhaana ripsivärinä tätä: Sensai Lash Volumiser Mascara 38°C, sävy 01 Black, 38 e.

”Haluan laiskotella kesällä, joten en käytä lainkaan meikkivoidetta. Siksi ilahduin pari vuotta sitten, kun kuulin ruotsalaisten uudesta suosikki­hoidosta BB-Glowsta. Olen aina ihaillut heidän huolettoman raikasta lookiaan. Ihoon imeytetään sävyseerumi, joka tekee siitä tasaisen, kuulaan ja hehkuvan. Otan keväisin aina kolmen hoidon sarjan.

Hehkuvan ihon lisäksi tärkeintä minulle ovat näyttävät ripset. Olen jo vuosia luottanut kesä­sateen kestävään maskaraan. Muuta en tarvitse, ellen halua vähän raikasta punaa poskille.”

Tiina-Maria Valanti: Luonnollisen kauniit kulmat

Meikkitaiteilija Tiina-Maria Valantin luottokulmatuote on L’Oréal Paris Age Perfect Brow Densifier 04 Taupe Grey, 9,50 e.

”Kulmien meikkaus antaa ryhtiä koko kasvoille. Siksi kulmamaskara on loistava pikameikki.

Minulla on hieman haasteelliset kulmat. Toisen kulman linja on alaspäin ja karvat kasvavat suoraan, kun taas toisessa kulmassa karvat kihartuvat. Siksi etsin aina sitä täydellistä tuotetta, joka taltuttaisi haastavat karvat mutta näyttäisi luonnolliselta. Geelit ja vahat ovat yleensä liian pehmeitä, joten ne eivät pidä kulmiani kurissa.

Ihastuin tähän kulmamaskaraan heti. Saan sillä ryhtiä, ja siinä on kaunis luonnollinen sävy. Se erottelee karvat ja pitää ne haluamassani muodossa.”

Kommentoi +