Mattaa, kiiltävää ja voidemaista! Näistä uutuuspunista jokainen löytää omansa
Kauneus
Mattaa, kiiltävää ja voidemaista! Näistä uutuuspunista jokainen löytää omansa
Onko helpompaa ja ihanampaa asustetta kuin punainen huulipuna? Testasimme 12 uutuuspunaa, ja nämä kuusi olivat parhaat.
Teksti

Kuvat

1.11.2021
 |
Trendi

Ilmaa huulilla

Huulilla trendisävy, mutta sitä ei kyllä muista – ihanaa! Luonnonkosmetiikan puolimatta puna pysyy paikallaan kahvittelut eikä tunnu huulilla. Nätti pakkaus ja magneettikorkki – ei vaaraa, että puna tuhrii laukun. Neljä sävy­vaihtoehtoa. Testin paras!

Parasta: Unelma levittää: väriä tulee heti sopiva määrä.

Velvet Wear Matte Cream, sävy 33 Magma, 28,90 e, Mádara.

Kuin kasvovoidetta

Mattapunista pitävä ihastuu, kun huulipuna tuntuu levittäessä voidemaiselta mutta huulilla ei miltään. Antaa kauniin mattapinnan, joka kuitenkin kosteuttaa eikä näytä kuivalta. Neliönmuotoinen kärki jakaa mielipiteitä: harjoittelun jälkeen sillä ylettyy huulen joka nurkkaan.

Parasta: Huulipunasta on peräti 22 eri sävyä.

Rouge Pur Couture The Slim Lipstick, sävy 303 Rose Incitement, 39 e, Yves Saint Laurent.

Kestävä kiilto

Nappivalinta, kun toiveena ovat kiiltävät ja syvänpunaiset huulet, jotka tuntuvat kosteutetuilta. Kapea kärki on näppärä, ja puikkoa tulee rullatessa ulos vain vähän kerrallaan. Ei siis vaaraa katkeamisesta! Plussaa magneettikorkista. 20 sävyvaihtoehtoa.

Parasta: Väri kuluu pois erityisen nätisti – maskin ja ruokailujen jälkeen huulilla on yhä vieno sävy.

Pure Color Illuminating Shine Lipstick, sävy 911 Litte Legend, 39 e, Estée Lauder.

Edullinen arkipuna

Vegaaninen huulipuna sisältää kosteuttavia ainesosia, minkä tuntee: lopputulos on matta mutta huulituntuma pehmeä ja kosteuttava. Punaa on levitettävä lounaan jälkeen, mutta kiire korjailemaan ei ole – väri kuluu tasaisesti reunoja jättämättä.

parasta: 7 kaunista sävyvaihtoehtoa, joista kuvan Ruusu on täydellinen pinkkiin menevä arkisävy!

Luminious Moisture Matte, sävy 104 Ruusu, 12,90 e, Lumene.

Pieni arjen luksus

Huulipunasta kylppärin kaunistus? Miksipä ei! Kausituotteessa on hempeä kukkakuvioinen pakkaus ja kolme kirsikankukan inspiroimaa sävyä. Runsaasti pigmenttiä – punahuulet yhdellä levityskerralla mutta toisaalta välipalaleipä saa osansa punasta.

parasta: Mattapuna levittyy siististi eikä kuivata huulia.

Black Cherry Matte Lipstick, sävy Bloombox, 19,90 e, MAC.

Yllättävän kostea

Kosteuttava, pullistava huulipuna, joka tekee huulille superkauniin kiiltävän sävyn. Kosteuttava tunne yllättää! Punan olemassaolon unohtaa pian, ja väri kuluu kauniin tasaisesti. 20 sävyvaihtoehtoa.

Parasta: Helppo levittää jopa ilman peiliä: puna on melkeinpä huulirasvamainen.

Rouge Coco Bloom, sävy 124 Merveille, 40 e, Chanel.

Vinkit huulipunan levitykseen

Kerrosta. Sotkiko puna kahvimukin ja voileivänkin? Punaa on liikaa. Levitä punaa ohut kerros, paina ylimääräiset paperiin. Toista kierros kaksi, kolme kertaa. Ohut kerros meikkiä kestää aina parhaiten – ja mattapuna kiiltävää paremmin.

Luota kynään. Huultenrajauskynä estää punaa karkaamasta. Väritä sillä huulia reilusti. Pärjäät kahdella: Oman lempipunan sävyisellä sekä nudekynällä, joka sopii kaikkien sävyjen alle.

Testaa isosti. Kun kokeilet huulipunia kaupassa, levitä testeristä reilu jälki kämmenselkään – pieni piste ei auta sävyn valinnassa. Toinen hyvä paikka on sormenpää, sillä siinä iho on valmiiksi punertava. Vie sitten käsi lähelle huulia ja tutki, miltä sävy näyttää kasvoja vasten.

Asiantuntijana meikkitaiteilija Eevis Liedes

Juttu on julkaistu Trendissä.

Kommentoi +