Luksusta, luonnonkosmetiikkaa vai puikko nopeaan lähtöön? Valitsimme parhaat voidemaiset poskipunat
Kauneus
Luksusta, luonnonkosmetiikkaa vai puikko nopeaan lähtöön? Valitsimme parhaat voidemaiset poskipunat
Valitsimme kuusi parasta voidemaista punaa, joihin talvi-ihosi ihastuu. Lue myös meikkitaiteilijan levitysvinkit!
Teksti

Kuvat

Julkaistu 3.3.2021
Trendi

Voidemainen poski- ja huulipuna 16 e, Boho green makeup.

Makea multituote Ensiajatus: miten karamellinen tuoksu! Tätä on helpointa levittää puhtain sormin. Koostumus on napakkaa, joten sormien lämpö auttaa levityksessä. Rasiassa tuote näyttää tosi runsaspigmenttiseltä, mutta poskilla sävyä on juuri sopivasti. Kaunis voidemainen kuulto, ei lainkaan kimalletta.

Parasta: Sama sävy sopii huulille, eli yhdellä tuotteella saa kauniin meikin.

Glow Play Blush 27 e, M.A.C.

Huippukoostumus Onko tämä puuterinen vai voidemainen? Jokin täydellinen välimuoto! Sormin kannattaa annostella hellästi, koska nappi joustaa notkeasti. Siveltimelläkin annostelu sujuu, ja sävyä tulee juuri tarvittava määrä.

Parasta: Kauniit 11 sävyä, joista löytyy suosikit joka vuodenaikaan.

The One Face Styler Blush 9,90 e, Oriflame.

Nopeaan lähtöön Tumpelo tykkää, kun puikosta on kätevää levittää punaa suoraan poskelle. Pieni häivytys ja avot! Väriä tulee jo yhdellä kerralla näkyvästi.

Parasta: Koostumus on ihanan voidemainen ja hellii kuivalta tuntuvaa ihoa. Lopputulos on kuulas. Tästä tulee luottopuna pikalähtöihin, jolloin poskien puna saa olla ainoa meikki.

Flush and Glow Duo Inner Light 53 e, Kjaer Weis.

Luksusta ja hehkua Luonnonkosmetiikan paletissa on sekä poskipuna että korostusväri. Koostumus on napakka ja vähän tahmainen, mutta sävyä piisaa. Helpointa levittää sormin, jos ei halua, että hehku ja puna sekoittuvat siveltimen alla.

Parasta: Kaunis, ylevän painava rasia, jossa on peili, ja värinapin täyttömahdollisuus.

Pro Glow Perfecting Cream Blush 34 e, By Raili.

Ihana suomalainen Meikkitaiteilija Raili Hulkkosen sarjan poskipuna on aivan loistava. Pumppupullosta tulee tuotetta herkällä kädellä ja sävy on runsaspigmenttinen, joten annostele säästeliäästi. Ihana, juokseva koostumus, jota on helppo työstää ja joka sulautuu kauniisti iholle. Ei kerry juonteisiin.

Parasta: Silkinkeveä koostumus yhdistettynä kauniin intensiivisiin sävyihin. Huippu!

Eye & Cheek Multishadow, sävy Seduction 63, 23 e, Mádara.

Heleyttä koko kasvoille. Todellinen monitoimituote, jota voi käyttää poskien lisäksi silmille ja muualle iholle. Applikaattori on kuin huulikiillossa ja väriä saa laittaa poskille runsaammin. Tässä piisaa hehkua, muttei syvää punaa. Punafani miettii, loihtisiko mieluummin silmämeikin?

Parasta: Sopii hänelle, joka kaipaa enemmän hehkua kuin punaisuutta.

Vinkit voidemaisen poskipunan levittämiseen

Voidemaisella poskipunalla saa luonnollisen, hehkuvan ihon. Rasvaiselle tai sekaiholle voidemainen on pysyvämpi kuin puuteripuna. Pysyvyyttä voi tehostaa laittamalla puuterimaista poskipunaa voidemaisen päälle.

Voit levittää voidemaisen punan joko taputtelemalla puhtaalla sormella tai jämäkämmällä siveltimellä. Imartelevin kohta on posken korkein kohta.

Tummemmalle iholle sopivat oranssiin taittavat sävyt ja vaaleammalle kylmemmät pinkkiin taittavat sävyt.

Muista pitää purkki kiinni, ettei tuote pääse kuivumaan.

Asiantuntijana meikkitaiteilija Miia Johansson

Kommentoi +